Νεογέννητο και επιληψία.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έκανες ότι μπορούσες και χίλια μπράβο σου σε σένα και σε όσους προσπάθησαν γι`αυτα τα κουτάβια!
Είναι πολύ δύσκολο να ζήσουν μακριά από τη μαμά τους τόσο μικρά :(

Εύχομαι ολόψυχα το κακό ποε έκανε το κάθαρμα που τα παράτησε, να το βρει από κάπου x1000000000000000000 :mad:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι να πω...:( να θυμάσαι μόνο οτι έκανες οτι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Λυπάμαι και μπράβο για την προσπάθειά σου.

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Έχω κολλήσει πολυ άσχημα με το μικρό πραγματικά είμαι τρομερά στεναχωρημενη.είχαμε ελπίδες για τον μουργακο έτρωγε με όρεξη έκανε κανονικά την ανάγκη του κ ήταν σε αρκετά ζεστό χώρο....δυστυχώς ελάχιστοι απο το περίγυρο μου καταλαβαίνουν τον πόνο μου ξέρετε τώρα πως είναι...εγω με το μπρουνακι μου ποναμε.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι... :)

Δυστυχώς αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο,
και εσύ είσαι ένα πολύ καλό παραδειγμα γιατί με την πράξη σου δείχνεις ανθρωπιά, αγάπη
και εγώ προσωπικά εύχομαι πολλοί άνθρωποι να προσπαθουσαν έστω να πράξουν αναλόγως..
Ξέρω πως είσαι θλιμμένη, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα... :(

Εύχομαι τα μικράκια να πήγαν σε έναν καλύτερο κόσμο,
όχι τόσο σκληρό όσο τον δικό μας..

Και πάλι μπράβο σου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Έχω κολλήσει πολυ άσχημα με το μικρό πραγματικά είμαι τρομερά στεναχωρημενη.είχαμε ελπίδες για τον μουργακο έτρωγε με όρεξη έκανε κανονικά την ανάγκη του κ ήταν σε αρκετά ζεστό χώρο....δυστυχώς ελάχιστοι απο το περίγυρο μου καταλαβαίνουν τον πόνο μου ξέρετε τώρα πως είναι...εγω με το μπρουνακι μου ποναμε.
Έκανες ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και τα σκυλάκια έστω τις 10 ημέρες που έζησαν γνώρισαν την ζεστασιά και την αγάπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. πολλά δεν καταλάβαιναν ούτως ή άλλως αλλά χαρη σε σένα και στην άλλη κοπέλα δεν πέθαναν στο κρύο με βασανιστικό θάνατο. Ήταν δυσκολο να επιβιώσουν τόσο μικρά , μην στεναχωριέσαι άλλο να σκέφτεσαι ότι έσβησαν ήσυχα και ζεστά .

Και όπως είπε η Χρυσούλα και να αγιάσει το στόμα της αυτά να τα ακούνε αυτοί που δεν θέλουν η σκύλα τους να μην γευτεί την χαρά της μητρότητας..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λυπαμαι για τα μικρα....εκανες οτι μπορουσες ηταν πολυ μικρα!!
Τους δωσατε την ζεστασια που ειχαν αναγκη....μπραβο σας!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορεί να ακουστεί σκληρό αυτό που θα πω ...αλλά η φύση γνωρίζει καλύτερα...μπορεί αν επιβίωναν τα μικρά να αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα υγείας που θα τα ταλαιπωρούσαν για όλη τους την ζωή.:(
Και πάλι μπράβο σου !!!

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Σας ευχαριστω πολυ όλους για τα λόγια σας..δυστυχώς κανένα δεν επέζησε κ όλα πέθαναν με τον ίδιο τροπο εκτός απο το μικρό με την επιληψια.είναι πολυ μα πολυ δύσκολο να είσαι φιλοζωος έχω πειστεί πια....είμαστε μειονότητα κ μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τι περνάμε, για τους άλλους είμαστε οι τρελοί που αντί να ασχοληθούν με τους ανθρώπους ασχολούνται με τα ζώα.....δε πειράζει το θέμα είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε....ίσως μια μέρα να αλλάξει αυτο... είμαι καινούρια στο "σπορ"κ δεν είχα συνηδητοποιησει πόσοι μ@@@λες υπάρχουν κ πως όσο κ αμ τρεχεις πάντα θα υπάρχουν χιλιάδες περιστατικά..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
είμαστε μειονότητα κ μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τι περνάμε, για τους άλλους είμαστε οι τρελοί που αντί να ασχοληθούν με τους ανθρώπους ασχολούνται με τα ζώα......
Η ενασχόληση με τα ζώα δεν αναιρεί την ενασχόλησή μας με τους ανθρώπους ...μην μασάς με αυτά ;)

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Η ενασχόληση με τα ζώα δεν αναιρεί την ενασχόλησή μας με τους ανθρώπους ...μην μασάς με αυτά ;)
Καλα ναι.....μου έκαναν τη μούρη κρέας.....αλλα έτσι κ αλλιώς όσο περνάει ο καιρός δυστυχώς η ευτυχώς γίνομαι τρομερά υπερμαχη του 'απο τότε που γνώρισα τα ζώα μισησα τους ανθρωπουσ'

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
'απο τότε που γνώρισα τα ζώα μισησα τους ανθρωπουσ'
Προτιμω το "Οταν γνωρισα τους ανθρωπους, αγαπησα τα ζωα..."
Ειναι μεγαλη λεξη το "μισω" αν και σε καταλαβαινω απολυτα ιδιαιατερα αυτη την χρονικη στιγμη. Ξανα μπραβο σου που εδωσες σε αυτα τα σκυλακια μια δευτερη ευκαιρια...και ας μην τα καταφεραν...

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Μα κάποιοι άνθρωποι πραγματικά πιστεύω ότι είναι για να τους μισεις....κ είναι αρκετοι....πάντα κατα την άποψη μου...ανάλογα με τα βιώματα του ο κρίνει ο καθένας...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λυπάμαι ειλικρινά για αυτό. Αλλά να σκέφτεσε ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για τα μικρά. Τουλάχιστον έζησε ο μουργάκος μερικές στιγμές ευτυχίας μαζί σας και όχι έξω στο κρύο και στο πουθενά. Τώρα βρίσκονται όλα μαζί σε ένα καλύτερο μέρος.