Έκανες ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και τα σκυλάκια έστω τις 10 ημέρες που έζησαν γνώρισαν την ζεστασιά και την αγάπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. πολλά δεν καταλάβαιναν ούτως ή άλλως αλλά χαρη σε σένα και στην άλλη κοπέλα δεν πέθαναν στο κρύο με βασανιστικό θάνατο. Ήταν δυσκολο να επιβιώσουν τόσο μικρά , μην στεναχωριέσαι άλλο να σκέφτεσαι ότι έσβησαν ήσυχα και ζεστά .Έχω κολλήσει πολυ άσχημα με το μικρό πραγματικά είμαι τρομερά στεναχωρημενη.είχαμε ελπίδες για τον μουργακο έτρωγε με όρεξη έκανε κανονικά την ανάγκη του κ ήταν σε αρκετά ζεστό χώρο....δυστυχώς ελάχιστοι απο το περίγυρο μου καταλαβαίνουν τον πόνο μου ξέρετε τώρα πως είναι...εγω με το μπρουνακι μου ποναμε.
Η ενασχόληση με τα ζώα δεν αναιρεί την ενασχόλησή μας με τους ανθρώπους ...μην μασάς με αυτάείμαστε μειονότητα κ μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τι περνάμε, για τους άλλους είμαστε οι τρελοί που αντί να ασχοληθούν με τους ανθρώπους ασχολούνται με τα ζώα......
Καλα ναι.....μου έκαναν τη μούρη κρέας.....αλλα έτσι κ αλλιώς όσο περνάει ο καιρός δυστυχώς η ευτυχώς γίνομαι τρομερά υπερμαχη του 'απο τότε που γνώρισα τα ζώα μισησα τους ανθρωπουσ'Η ενασχόληση με τα ζώα δεν αναιρεί την ενασχόλησή μας με τους ανθρώπους ...μην μασάς με αυτά![]()
Προτιμω το "Οταν γνωρισα τους ανθρωπους, αγαπησα τα ζωα..."'απο τότε που γνώρισα τα ζώα μισησα τους ανθρωπουσ'