Νεογέννητο και επιληψία.

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
ουτε τηλεφωνο δε προλαβα να σε παρω.... δε μπορω να κουνηθω απο το σπιτι ουτε για ενα λεπτο....ευχομαι να πανε ολα καλα και την επομενη φορα να περασουμε ολοι μαζι να σας δουμε.... εχω φρικαρει σου λεω...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θετικη σκεψη!!
Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που ψαχνουν γαμπρους και νυφες για τα σκυλακια τους.

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Εκανες και κανεις οτι μπορεις,ευχομαι τα καλυτερα!
Αν χρειαστεις βοηθεια ξερεις που θα με βρεις.
να δεις το μπρουνο... στιγμη δε τον αφηνει απο τα ματια του... ολα φιλακια του δινει... μουσκεμα τον εχει κανει.. συν οταν τον ταιζω του γλυφει αυτος τη κοιλιτσα... η αλλη κυρια.. ισα ισα που τον μυριζει κ μετα του γαυγιζει να παιξουν

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Θετικη σκεψη!!
Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που ψαχνουν γαμπρους και νυφες για τα σκυλακια τους.
καλα δε το συζηταω πραγματικα... και τα αφησαν πανω σε βουνο που πηγαινουν να προπονησουν κυνηγοσκυλα..τερμα ψιλα κ ειχε αφησει κ ολας μη χε.... ο μ@@@@κας ενα ταψι με νουνου γαλα... νοιαστηκε κ ολας.... απελπισια..

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Πολυ πιθανον να ηταν κυνηγος αυτος που τα παρατησε...μοιαζουν με κυνηγοσκυλακια τα μικρα.
Να μην πω τωρα που να του μπει το ταψι μαζι με το νουνου....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Καλό κουράγιο... και μπράβο για την προσπάθεια.
Πολύ καλό που αφήνεις τον μικρό σου να τα γλύφει, δεν είναι μόνο η αφόδευση είναι και η στοργή και φροντίδα από έναν όμοιο που θα τπυ κάνουν πολύ καλό μετ' έπειτα...

Άντε να δω ποιος θα τον υποστηρίξει τον καλό ιδιώτη που την είδε εκτροφέας ...
Τλσπάντων... πάλι καλά που δεν τα έβαλε σε καμία σακούλα και είχαν τύχη έστω και αυτά τα τρία.
Καλή ανάπαυση στις ψυχούλες που δεν άντεξαν...

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Δυστυχως κανενα δε παει καλα... ο μουργος μου ισα που αναπνεει κ πεθανε κ το αλλο 1... Το αλλο που εμεινε αρχιζει κ εχει τα ιδια συμπτωματα με τα προηγουμενα... δυσπνυα μελανιασμα κλαμα........ πανε και 7 παιδια δυστυχως... ποναω τρομερα δεν ξερω τι αλλο πλεον να κανω....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
:( Λυπάμαι πολύ! Κουράγιο και 1000 μπράβο δεν είναι αρκετά για την προσπάθεια....

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
τον ακουω να ξεψυχαει κ δε μπορω να κανω κατι .. υποφερω πραγματικα..ευχαριστω ολους για τισ ευχες αλλα......

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!
Είναι πραγματικά οδυνηρό, άδικο είναι είναι αλλά έκανες ότι μπορούσες έστω και για λίγες ώρες ένιωσαν ζεστασιά και αγάπη!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Λυπαμε για τα μικρουλια :( ...αλλα τι αλλο να εκανες,χωρις τη μαμα τους αυτη ειναι δυστυχως η μοιρα των περισσοτερων :( Κουραγιο ,δε περνουσε απο το χερι σου ,ηταν να γινει .

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
τον ακουω να ξεψυχαει κ δε μπορω να κανω κατι .. υποφερω πραγματικα..ευχαριστω ολους για τισ ευχες αλλα......
Έλα ρε γαμώτο :(
Υπομονή βρε maltezomana, έκανες ότι μπορούσες και πραγματικά μπράβο σου..
Λυπάμαι πολύ..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λυπάμαι πολύ.., και πραγματικά μακάρι να ήταν όλοι σαν και εσένα..!!
Να θυμάσαι πως έκανες ότι μπορούσες..!!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Λυπαμαι παρα πολυ:(:(
Επισης ειμαι απιστευτα εκνευρισμενη με αυτον τον μ@@@κα που τα πεταξε. Θα το βρει απο εκει που δεν το περιμενει το α@@@δι. :mad::mad::mad:

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Ξεψυχησε το μωρό μου εδώ κ κάτι ώρες.πήγαμε να το θαψουμε με τα υπόλοιπα εκει που τα βρήκαμε στο βουνό.χαίρομαι γιατί σταμάτησε να τυρανιεται το μικρουλη μου αλλα δε μπορώ να ξεχάσω τις φωνουλες του που δε μπορούσε να αναπνεύσει.σήμερα έζησα την απόλυτη τιμωρία για κάτι που δεν έκανα.να ξεψυχαει το μωρό μου κ εγω απλά να το έχω αγκαλιά.....η χειρότερη μου εμπειρία μέχρι τώρα.είμαι ακόμα σοκαρισμενη.πήρα το γιατρό κ μου είπε ότι σε αυτή την ηλικία δεν καταλαβαίνουν κ δε πονάνε απλά όλα τα κάνουν αντανακλαστικά μακάρι.....αισθάνθηκα λόγο ανακούφιση.....δε ξέρω αν μπορω να τον πιστέψω όμως....