Νεογεννητα κ Sebacil

Pompomgirl

New Member
11 Μαϊου 2014
4
0
36
Καλησπερα! Ειμαι νεο μελος κ νεα ιδιοκτητρια! Εχει ερθει εδω και καποιους μηνες ενα ημιαιμο pomeranian στο κτημα μας και το ταιζουμε. Λογω της αγροτικης περιοχης που ζω η Λουλου ερχεται καθημερινα σε επαφη με προβατα και ο κτηνιατρος μ προτεινε ψεκασμους με Sebacil. Ομως η Λουλου μολις γεννησε! Τι κανω; Το χρησιμοποιω; Στα κουταβακια τι να βαλω; Επισης το κτημα δεν εχει περιφραξη και η Λουλου κ τα κουταβακια ειναι εξω σε ενα σπιτακι που εφτιαξα.Εχετε να προτεινετε καποια οικονομικη λυση;
Ευχαριστω,
Βικυ

Pompomgirl

New Member
11 Μαϊου 2014
4
0
36
Ουτε στη μαμα; Και πως θα τα προστατεψω; Τα τσιμπουρια κανουν παρτυ στην περιοχη μας!

Pompomgirl

New Member
11 Μαϊου 2014
4
0
36
Δυστυχως οχι.. Η μονη λυση ειναι το σπιτακι που της εφτιαξα.. Εχω ψεκασει τον γυρω χωρο με sebacil αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για τα σκυλακια..τουλαχιστον στη μαμα μπορω να ριξω κατι; Η απαγορευεται εφοσον θηλαζει;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χμ ασχετη απορία, είσαι ΌΝΤΩΣ νέο μέλος ή εχεις ξαναγραφτεί εδώ ως pom pom? και μετά pompompom?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Επρεπε να έχετε φροντίσει για την στείρωσή της, στους τόσους μήνες, που την βλέπετε και ελπίζω να είναι το πρώτο που θα κάνετε, μόλις λήξει η περίοδος θηλασμού. Με τα κουτάβια, τι σκοπεύετε να κάνετε;

Pompomgirl

New Member
11 Μαϊου 2014
4
0
36
Ναι επρεπε να το ειχα κανει! Αλλα ειναι πολυ μικρη και δεν καταλαβα οτι ειχε μεινει εγκυος!Ειναι η πρωτη της φορα!Θα το φροντισω αμεσα κ σε εκεινη κ στο ενα θυληκο που εκανε.. Ευτυχως εκανε 4 και τα 2 μου τα εχουν ζητησει ηδη. Τα αλλα δυο θα τα κρατησουμε εμεις. Ναι ειμαι νεο μελος, τωρα εμαθα για το forum σας. Υπαρχει κατι φυτικο που μπορω να δωσω;