Νεος ιδιοκτητης Shar Pei

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Καλησπέρα στην παρέα σας μέχρι πριν 2 μήνες είχα ένα ημιαιμο βελγικό ποιμενικό το οποίο δυστυχώς πέθανε από φόλα σε ηλικία μόλις 7 μηνών , σήμερα μετά από ένα δύστυχες γεγονός(πέθανε ένας συγγενείς που μόλις το απέκτησε και η γυναικά του επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει με ρώτησε αν το θέλω) απέκτησα νέο συγκατικο ένα shar pei 2 μηνών μου έδωσε μαζί και το pedigree καθώς και ενα βιβλιάριο (μάλλον διαβατήριο είναι) οπού φαίνεται ο αριθμός του chip καθώς και το πρώτο εμβόλιο
Όποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές για την ράτσα θα ήμουν υπόχρεος μιας και μου άρεσε πάντα σαν εμφάνιση άλλα δεν είχα ψάξει παραπάνω για την φυλή τους (ακόμα ο μικρός δεν έχει όνομα)
http://imageshack.com/a/img20/5081/nkr8.jpg
http://imageshack.com/a/img823/9923/z3rh.jpg
http://imageshack.com/a/img62/4135/tzqe.jpg
http://imageshack.com/a/img268/1839/0jsu.jpg

Oποιαδηποτε συμβολή καλοδεχούμενη
Ευχαριστώ Γιάννης

Last edited:

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
2 μηνών κουτάβι και ήδη έχει pedigree; Από πιο εκτροφείο είναι;
Πολλές πληροφορίες δεν εχω δυστυχώς από τα λίγα που είχα μάθει το έφερε από σερβια μεσώ γνωστού του παραπάνω δεν ξέρω (και να πω την αλήθεια από την στιγμή που θα είναι ένα υγιές κουτάβι δεν με νοιάζει κιόλας)

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Πολλες πληροφοριες δεν εχω δυστηχως απο τα λιγα που ειχα μαθει το εφερε απο σερβια μεσω γνωστου του παραπανω δεν ξερω
Εφόσον έχεις pedigree στα χέρια σου γράψε εδώ ονόματα των γονιών του κουταβιού και το όνομα του εκτροφέα, τον ενημερώσατε για το συμβάν; Διότη πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή στοιχείων του ιδιοκτήτη, δηλαδή πρέπει να το μεταβιβάσεις στο όνομα σου pedigree, βιβλιαράκι και microchip.

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Εφόσον έχεις pedigree στα χέρια σου γράψε εδώ ονόματα των γονιών του κουταβιού και το όνομα του εκτροφέα, τον ενημερώσατε για το συμβάν; Διότη πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή στοιχείων του ιδιοκτήτη, δηλαδή πρέπει να το μεταβιβάσεις στο όνομα σου pedigree, βιβλιαράκι και microchip.
Σήμερα το πρωί έγινε το περιστατικό Γονεις μου λεει Blue Boy Bomber Mirin Od Cvete και Ruby Red Tea Gucci Rose (ιδιοκτήτης Acanski Marko , Josifa Marinkovica 23 Novi Sad)
αυτά δεν τα ήξερα θα στείλω email στον εκτροφείο (τουλάχιστον αυτόν που μου βγάζει στο pedigree τον γονιών) να δω αν όντως είναι δικό τους το κουτάβι

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Με ένα απλό γκουγκλάρισμα πράγματι υπάρχουν αυτοί οι γονείς αλλά στο πέντιγκρι του αρσενικού ο ιδιοκτήτης είναι άλλος

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Με ένα απλό γκουγκλάρισμα πράγματι υπάρχουν αυτοί οι γονείς αλλά στο πέντιγκρι του αρσενικού ο ιδιοκτήτης είναι άλλος
Για να σας πω την αλήθεια πότε δεν είχα καθαρόαιμο σκύλο όποτε όλα αυτά είναι τελείως καινούρια για έμενα
Ότι υπάρχουν οι γονείς το είδα και εγώ παρακάτω δεν ξέρω εγώ έστειλα email στου αρσενικού μιας και η θηλύκια δεν έχει στοιχειά ιδιοκτήτη

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
η θηλύκια δεν έχει στοιχειά ιδιοκτήτη
Πως γίνεται αυτό; Στο pedigree πρέπει να υπάρχει όπως τίποτε όλα τα στοιχεία του εκτροφέα, αν δεν είναι μάπα το pedigree βέβαι.

ιδιοκτήτης Acanski Marko
Ποιός είναι αυτός; Ο ιδιοκτήτης του κουταβιού σου;

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Πως γίνεται αυτό; Στο pedigree πρέπει να υπάρχει όπως τίποτε όλα τα στοιχεία του εκτροφέα, αν δεν είναι μάπα το pedigree βέβαι.

Ποιός είναι αυτός; Ο ιδιοκτήτης του κουταβιού σου;
Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη μιας (στο google translate το βγάζει ο κτηνοτρόφος - odgajivac - από τα λίγα που καταλαβαίνω μεσώ translate είναι ο εκτροφεας (και η διεύθυνση του)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Συνήθως ο εκτροφέας έχει θηλυκές και πάει για επίβαση στον ιδιοκτήτη του αρσενικού. Οπότε ο πρώτος ιδιοκτήτης του κουταβιού είναι ο ιδιοκτήτης της μητέρας και όχι του αρσενικού.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καπου νομιζω πως ειχα ξαναδει προσφατα το ονομα Acanski Marko,και τελικα δεν εκανα λαθος.Και καποιος αλλος ανεφερε πως απεκτησε ακιτα ινου με pedigree απο Σερβια απο εκτροφειο με αυτο το ονομα..Οσο εψαξα στο google δεν βρηκα κατι παντως.Οι γονεις του κουταβιου που ανεφερε δεν ειχα εκτροφικο ονομα παντως.Το παιδι ανεφερε πως το κουταβι το πηρε μεσω μεσαζοντος που το εφερε απο την Σερβια.Με οτι συνεπαγεται αυτο..

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη μιας (στο google translate το βγάζει ο κτηνοτρόφος - odgajivac - από τα λίγα που καταλαβαίνω μεσώ translate είναι ο εκτροφεας (και η διεύθυνση του)
Λοιπόν, ας πάμε από την αρχή. Το κουτάβι από που το αγόρασες; Ποιός σου τον έφερε από τη Σερβία;

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Λοιπόν, ας πάμε από την αρχή. Το κουτάβι από που το αγόρασες; Ποιός σου τον έφερε από τη Σερβία;
Το κουταβι δεν το αγορασα εγω το αγορασε θειος που δυστηχως πεθανε εχθες απο ανευρισμα σημερα η γυναικα του και θεια μου λογο μερικης αναπηριας με ρωτησε αν με ενδιαφερει να κρατησω εγω το κουταβι γιατι λογο κινητικων δυσκολιων δεν μπορει να το φροντισει σωστα
Απο τα λιγα που μπορεσα να μαθω το κουταβι ειναι απο σερβια και το πηρε ο θειος μου μεσω γνωστου του παραπανω λεπτομεριες δεν ξερω

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Κρίμα στον άνθρωπο.. τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Πιστευω οτι δε χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα για να ψαξεις τις ρίζες του κουταβιου. Ειναι μια ειδική περιπτωση εφοσον βρεθηκε στα χερια σου με αυτο τον τρόπο και μακαρι να το κρατησεις και να το αγαπησεις. μεγαλυτερη σημασία για μενα απο το να ξοδευεις χρονο και ενεργεια για την ανιχνευση της πηγης εχει να μαθεις τα βασικα για το σωστο μεγαλωμα του και να τα εφαρμόσεις .

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Εμενα πιο πολυ με νοιαζει να μην εχει προβληματα ο μικρος παρα ολα τα αλλα (δεν ξεκινησα εγω τη συζητηση με το pedigree)

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Εγώ θα ήθελα συμβουλές περισσότερο τι να προσέξω σε διατροφή, θέματα υγείας που ίσως πρέπει να προσέξω κτλ το αν τα χαρτιά του είναι οκ η όχι είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η τροφή πρέπει να είναι άνευ σιτηρών. Grain free ζητάς η ψάχνεις.
Καλής ποιότητας και ιδανικά δίνεις τροφή με χαμηλή πρωτεΐνη. Τώρα που είναι κουτάβι μέχρι 30% περίπου, μετά κ πιο λίγο. Δώσε για κάνα μήνα κ λιγότερο μια κουταβισια τροφή και μετά μπορείς να προχωρήσεις σε adult για αποφυγή απότομης ανάπτυξης.

Καθάριζε τις τσίμπλες από τα μάτια του κ εφαρμόζεις άλλους γενικούς κανόνες όπως στα υπόλοιπα σκυλάκια.
Καλότυχος ο μικρός!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Η τροφή πρέπει να είναι άνευ σιτηρών. Grain free ζητάς η ψάχνεις.
Καλής ποιότητας και ιδανικά δίνεις τροφή με χαμηλή πρωτεΐνη. Τώρα που είναι κουτάβι μέχρι 30% περίπου, μετά κ πιο λίγο. Δώσε για κάνα μήνα κ λιγότερο μια κουταβισια τροφή και μετά μπορείς να προχωρήσεις σε adult για αποφυγή απότομης ανάπτυξης.

Καθάριζε τις τσίμπλες από τα μάτια του κ εφαρμόζεις άλλους γενικούς κανόνες όπως στα υπόλοιπα σκυλάκια.
Καλότυχος ο μικρός!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eυχαριστω πολύ τώρα έχω λίγη τροφή τις josera τον καινούριο κωδικό junior έχω κάνα 2 κιλά περίπου όποτε θα πάω να κοιτάξω για grain free(αν και από ότι βλέπω λέει οτι είναι χωρίς προσθήκη σιταριού καλαμποκιού και σόγιας)

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Συμβουλές για shar Pei

Εγώ θα ήθελα συμβουλές περισσότερο τι να προσέξω σε διατροφή, θέματα υγείας που ίσως πρέπει να προσέξω κτλ το αν τα χαρτιά του είναι οκ η όχι είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και απο μένα. Μόλις απέκτησε ένα ιδιαίτερο και χαρισματικό σκυλι.Πιστεύω οτι δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με θέματα ιδιοκτησίας στο pedigree του.Αυτά αφορούν τις εκθέσεις.Αν θές αξιόπιστες συμβουλές που αφορούν την διατροφή και την ιατρική φροντίδα αυτής της φυλής επικοινώνησε με τον Γιώργο Κανίνια και την σύζυγό του για να μάθεις τα πάντα.
sharpei precious hug - επιλεκτική εκτροφή σαρ πέι