Νεος ιδιοκτητης Shar Pei

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Δεν χρειάζεται να κάνεις καμμία εξέταση αίματος τώρα. Είναι πολύ μικρό.
Θα σου πει ο γιατρός σου, πότε πρέπει να κάνεις.
εξατασεις αιματος ελεγα να κανω επειδη ο μικρος δεν ξερουμε την προελευση να δουμε αν εχει κατι ωστε να μπορεσουμε να προλαβουμε καταστασεις (που ελπιζω να μην εχουμε θεματα)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
επειδη δεν ξερω οταν παιρνεις ενα κουταβι δεν εχει pedigree? το βγαζεις εσυ μετα? και αν ναι σε ποια ηλικια?
Το pedigree (εαν το κουτάβι το πήρες από το αναγνωρισμένο εκτροφείο μόνος σου και όχι από μεσάζοντα-σκυλέμπορα) σου βγάζει ο εκτροφέας από τον όμιλο της χώρας του και σου το στέλνει, σε καλύτερη περίπτωση θα το πάρεις στα χέρια σου σε κάνα 6-μηνο από τη γέννησει του κουταβιού. Από τον ΚΟΕ δεν ξέρεις ποτέ πότε θα το πάρεις το χαρτί, πριν ένα μήνα με χίλια ζόρια μαζί με τον εκτροφέα πήραμε το export pedigree για το κουτάβι του που ζει στο εξωτερικό εδώ και 1 χρόνο.

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Ένα ευχάριστο νέο μόλις μου απάντησε ο ιδιοκτήτης του αρσενικού όντως τον ζευγαρωσε και ένα από τα κουτάβια ήρθε Ελλάδα από όσο γνωρίζει ο μεσαζοντας μου λέει απλά έκανε την μεταφορά αντί το κουτάβι να έρθει ασυνοδευτο και δε μπήκε πουθενά αλλού

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Το pedigree (εαν το κουτάβι το πήρες από το αναγνωρισμένο εκτροφείο μόνος σου και όχι από μεσάζοντα-σκυλέμπορα) σου βγάζει ο εκτροφέας από τον όμιλο της χώρας του και σου το στέλνει, σε καλύτερη περίπτωση θα το πάρεις στα χέρια σου σε κάνα 6-μηνο από τη γέννησει του κουταβιού.
Φωτεινή, μην γενηκεύεις. Δεν είναι πάντα έτσι. Το export pedigree της Barbie (από την Τσεχία) το πήρα στα χέρια μου μαζί με το κουτάβι που ήταν 3 μηνών. Για την Χαρά μου το έστελαν από τη Δανία λίγο πριν κλείσει 4 μήνες. Αρα είναι ανάλογα με τη χωρα προέλευσης.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Φωτεινή, μην γενηκεύεις. Δεν είναι πάντα έτσι. Το export pedigree της Barbie (από την Τσεχία) το πήρα στα χέρια μου μαζί με το κουτάβι που ήταν 3 μηνών. Για την Χαρά μου το έστελαν από τη Δανία λίγο πριν κλείσει 4 μήνες. Αρα είναι ανάλογα με τη χωρα προέλευσης.
Μιας και συνεβη μολις σημερα επιβεβαιωνω τα όσα γραφονται, ελαβα το export pedigree μαζι με το κουταβι, 2 μηνων και 3 εβδομαδων.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες Γιαννη! Καταχας συλληπητηρια για την απωλεια σας.
Κατα δευτερον να σου ζησει το καινουργιο ζαρωτο μελος της οικογενειας σας!

Μια συμβουλη απο εμενα, να κοινωνικοποιησεις το κουταβι σου απο μικρο με
ανθρωπους αλλα κυριως με αλλα σκυλια για να μην αντιμετωπισεις
προβληματα συμπεριφορας στο μελλον! :)

Tsunagioshi

Member
19 Ιανουαρίου 2014
18
0
Αυτά πρόλαβα τα διάβασα αυτα(από προχθές έχω διαβάσει οτιδήποτε έχει με shar pei σε ξένα αλλά και ελληνικά φόρουμ) απλά θα ξεκινήσω να τον βγάζω αγκαλιά μόνο καμιά βδομάδα μετά το 2ο εμβόλιο για να εξικιονεται με θορύβους κτλ και κανονικά μετά το 3ο εμβόλιο αν κάνω λάθος διορθώστε με

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες,συλληπητηρια για την απωλεια του θειου σου.
Να σου ζήσει ο μικρός σου και να τον προσέχεις,είπες ότι έχασες τον προιγουμενο απο φόλα μόλις 7 μηνων κριμα ήταν τόσο νεό σκυλί!