Νεος σκυλος!!!

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Χαχαχα.. Μόλις διάβασα το χαλασμό που προκάλεσες με το καλημέρα σας.. Χιούμορ έχεις στάνταρ, αλλά ξέρεις και να προκαλείς τις εντυπώσεις.. εμένα θα μου άρεσε και το "Κα Λουκά" ως μετονομασία του "Πόρνη του Δάσους".. ΧαχαΧαχα μα καλά! Ντάξει και το θεία Μαίρη καλό είναι.. Μου θυμίζει εκείνο το τραγούδι με το χαλβά.. "θεία Μαίρη, καλέ θεία Μαίρη, φύλαξε και για μάς λίγο χαλβά..".. Άκυρο! "Μάρω" ήταν αυτή, με ειδοποιούν απ’ το κοντρόλ.. Θα μπορούσες να το γράψεις και σκέτο Θεία.. Με κεφαλαίο το Θ! Όπως λέμε Θεά !Χαχαχα! Τα Σέβη μου..! Α! Και να μη ξεχάσω! Να χαίρεσαι την τετράποδη συντροφιά σου.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ρε με φαγαν τα κυκλωματα του τρολινγκ!!
χαχΧαχχαΧαχαχΑ
(το Aunt Mary εκτος απο αξιοσεβαστο απο μονο του σαν ονομα, ειναι και εμπνευσμενο απο μπαντα του '70...μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια...και αξιοσεβαστη και χιπισσα)

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Αυτή η πληροφορία ομολογουμένως μου διέφευγε, αλλά ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πράγματι, βρήκες τον τρόπο σου συνδυάσεις τα ασυνδύαστα και να επιστρέψεις έξυπνα στην αφετηρία σου! Το ΄χεις το επικοινωνιακό το χάρισμα!

• Like
Reactions: Aunt Mary

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εγω πανρως αφου διαβασα σημερα το θρεντ, και διαβαζοντας το παλιο σου νικ, ανατριχιασα προς στιγμην γιατι υποψιαζομαι οτι ιν ριαλ λαιφ ισως με ξερεις-σε ξερω!!η τουλαχιστον χρησιμοποιουσαμε την ιδια εκφραση...:confused:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ ρε συλβοσκυλο....ποιανου εισαι συ??
Απο που γνωριζομεθα??

(γιατι ανατριχιασες?? ειχαμε μαλλιοτραβηχτει?)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Αγαπητή μου Θεία, σήμερα αξιώθηκα να διαβάσω όλο το Thread σου και ομολογώ ότι "το έχεις"!! Οντας ένας από τους "παράξενους" του Forum (διαβάζω...την σκέψη σας), αλλά προσπαθώντας να αποδίδω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...", σου λέω ότι και η ωραία "μαγκιά σου" στην αρχή μου άρεσε και τα ποστ σου (κατά κανόνα) μου αρέσουν, αλλά κυρίως ο φιλοζωϊκός σου δρόμος! Να είσαι καλά, να χαίρεσαι τα γατόσκυλα σου και να βοηθάς όποια ταλαίπωρη ψυχή, βρίσκεται "κυριολεκτικά" στον δρόμο σου!!
Ο ανηψιός Ραν.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Σ ευχαριστω ραν τα πλαν για τα καλα σου λογια, αλλα δεν εχω κανει και τιποτα σπουδαιο οσο αφορα την φιλοζωια...δε το λεω επειδη ειμαι μετριοφρων, αλλα τι να πουν αλλοι κ αλλοι.
Ισως βεβαια δεν βρεθηκε μπροστα μου κανα δυσκολο περιστατικο (βλεπε κουταβια πεταμενα κλπ) δε ξερω τι θα κανα τοτε και δε θελω να μου τυχει γιατι μαλλον υποψιαζομαι τι θα γινει
(πραγμα που θα οδηγησει σε αποκληρωση,χωρισμο,οικονομικο στεγνωμα σε σημειο πεινας και λοιπα χΑχΧαΧΑ.)
Το μονο που εκανα ηταν να δωσω σπιτι σ ενα ταλαιπωρο αδεσποτο που ειχε καλαζαρ για να περνει τα φαρμακα του τα οποια ουτε καν ειχα πληρωσει εγω, και προσπαθω ακομα να του βρω σπιτι.

Οι γατες νταξ...σιγα, δεν εχουν τις ιδιες αναγκες (αλλα εκει τουλαχιστον εχω να λεω την δικαιολογια οτι "ειμαστε εξοχη, οι πολλες γατες ειναι απαραιτητες" χα χα
Μην κοιτας που δόλια εφερα και μεσα στο σπιτι μια απο αυτες!!)

Μακαρι να χα την οικονομικη ανεση να χα αλλα 1ο...αλλα που θα παει...θα το κερδισω το ρημαδι το τζοκερ καποια στιγμη...!!

E ν'ανεβασω και μια φωτο...για να μαστε ΟΝ τοπικ!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Σ ευχαριστω ραν τα πλαν για τα καλα σου λογια, αλλα δεν εχω κανει και τιποτα σπουδαιο οσο αφορα την φιλοζωια...δε το λεω επειδη ειμαι μετριοφρων, αλλα τι να πουν αλλοι κ αλλοι.

E ν'ανεβασω και μια φωτο...για να μαστε ΟΝ τοπικ!
Να θυμάσαι, ότι τα μικρά ρυάκια κάνουν τους μεγάλους ποταμούς!! Αν δεν υπήρχαν αυτά, θα υπήρχε μόνο ξεραϊλα στην ζωή!

• Like
Reactions: Aunt Mary

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κούκλος είναι ο άτιμος! Να τον χαίρεσαι!!!! :love:

Ευχαριστώ και για το greek to greek που είχες αναφέρει όταν είχα θέμα με τον mac ευτυχώς επανήλθα στο pc μου! ;)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Να θυμάσαι, ότι τα μικρά ρυάκια κάνουν τους μεγάλους ποταμούς!! Αν δεν υπήρχαν αυτά, θα υπήρχε μόνο ξεραϊλα στην ζωή!
ωωωω τι ποιητης:love:
σαν το παιδι μου!!

Κούκλος είναι ο άτιμος! Να τον χαίρεσαι!!!! :love:

Ευχαριστώ και για το greek to greek που είχες αναφέρει όταν είχα θέμα με τον mac ευτυχώς επανήλθα στο pc μου! ;)
Σ ευχαριστω Elli !!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ποιό παιδί σου, το πανέμορφο στην φωτογραφία, ή άλλο "ανθρώπινο"??
Μην ξεχνάς ότι στο Forum έχουμε και σκύλο που σπουδάζει!!
Αυτο που φαινεται στη φωτογραφια φυσικα...
δεν φαινεται ποσο καλλιτεχνης ειναι?? Τι του κοτσαρα κοτζαμ κασκολ??

• Like
Reactions: Ran Tan Plan

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ευχαριστω ΗιLliana, τα χαιρομαι παναθεμα τα!!
Γκελυ η γατα, μαλλον εχει παθει καποιου ειδους ψυχωση με τα σκυλια, οπου πανε, κ αυτη απο πισω...αμα φευγω απ το σπιτι και τα περνω μαζι κλαιει χωρις προηγουμενο!
Αλλαγή είδους είναι αυτό... όχι ψυχωση απλά
Αν και offtopic μια αδεσποτη γάτα που μου χε παρατησει η μανα της, οταν ημουν λυκειο, εξίσου περιεργη συμπεριφορά σαν σκύλος, εδειχνε!