Νεο κουταβι!!!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Γειας σας κ χρονια πολλα!!Απο χθες ειμαι νεος ιδιοκτητης ενος θηλυκου πανεμορφου κουταβιου Μποξερ!Η Noel ειναι καταπληκτικη απλα μας εχει βγαλει την πιστη αυτες τις δυο μερες!ΠΟλυ κουραση αλλα το αξιζει :)

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Χρονια πολλα αντε να μεγαλωνει η παρεα.Απο που το πηρες αν επιτρεπεται?Ποσο μηνων ειναι α και βαλε και καμια φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:):D:maria::D

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Να κανω μια γενικη ερωτηση ρε παιδια?Συνηθως μεχρι ποια νυχτα κλαινε τα κουταβια οταν ερθουν στο καινουριο σπιτι?Ειναι πολυ σκληρο οταν την αφηνω μονη της κ κλαιει η κακομοιρα!

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Να προσπαθησεις να την κανεις 'αναξαρτητη' μην κολλας πανω της και να μην κοιμαστε στο ιδιο δωματιο.Εχουν γινει πολλες συζητησεις εδω για το στρες αποχωρισμου ριξε μια ματια!:)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ναι εννοειται εχω ενημερωθει......μονη της κοιμαται στο δικο της χωρο.Τα 2 βραδια που εχει κοιμηθει στο σπιτι μας απο οταν την πηραμε κλαει για κανα 2 ωριτσες κ μετα σταματαει.Φανταζομαι ειναι φυσιολογικο απλα ειμαι περιεργος να δω μεχρι ποτε θα κλαιει...Σημερα δλδ 3ο βραδυ να εχω ελπιδες οτι θα κλαψει λιγοτερο η ειμαι υπερβολικος?

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Σιγα σιγα θα το σταματησει.Α! και προσοχη ε το χαδι δεν λειτουργει καθησυχαστικα!Στο λεω γιατι εγω τα εχω κανει και τα εχω λουστει και τα μποξερ ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Συνηθως , απο το τριτο βραδυ αρχιζει και ελλατωνεται το κλαμα.Αυτο βεβαια εχει να κανει με τον χαρακτηρα του σκυλου και φανταζομαι και την ρατσα.Οποτε καπου τωρα θα αρχισεις να ηρεμεις απο αυτο .Τα ''καλυτερα'' επονται ;)!

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
ετυχε να δω χθες στο δρομο κυριο με boxer οπου κυριολεκτικα το σκυλι του τον πηγαινε βολτα! πρεπει να εχουν πολυ δυναμη!!!! φιλικη συμβουλη.....εκπαιδευση!!!!!!!! μην το αφησεις στη μοιρα του, προσπαθησε να τον μαθεις απο μικρο για να μην εχεις την ιδια καταληξη! βεβαια ακομα ειναι πολυ μικρο:p

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ναι εχω δει κ εγω μποξερς που βγαζουν βολτα τους ιδιοκτητες τους...;)!Θα κανω οτι μπορω για να την κανω σοβαρη κ σωστη τη noel οχι μονο στη βολτα της αλλα γενικοτερα!Ειναι νωρις ομως πιστευω ακομη για μερικα πραγματα...:)!

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
προς το παρον αγκαλια και εξω για να αρχισει να κοινωνικοποιειται!!! φανταζομαι δεν θα εχει κανει ολα τα εμβολια ακομα...ειναι νωρις...:)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Nαι εχει αλλα 2 εμβολια...τωρα μεχρι μπαλκονι φτανει κ πολυ της ειναι.Κανει κ κρυο τωρα.Οταν την βγαζω εξω για να λερωσει μερικες φορες τρεμει λιγο....αλλα το παλευει!Μονο ανθρωπους κ θορυβους της μαθαινουμε τωρα κ να μην κλαψουριζωγαυγιζει οταν θελει να την παρουμε αγκαλια.Τα καταλαβαινει ολα:):)Δεν πιστευω να ειμαι υπερβολικος που τη μαλωνω με δυνατη φωνη οταν κανει αταξιες.Την εχω 4 μερες μηπως ειναι νωρις?ΤΗX!!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Για να την μαλωνω οταν ζηταει κλαιγωντας αγκαλια κ οταν παει να λερωσει εκει που δεν θελω..για τετοια χαλαρα πραγματακια.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Βρε τη συνονόματη! Καλωσήρθατε.
Να μη δίνεις καμία σημασία όταν κλαίει, όχι να τη μαλώνεις. Και η αρνητική σημασία δε παύει να είναι σημασία για τον σκύλο.