Νεο μελος !!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ώρα της καλή... Τουλάχιστον ήταν τυχερή όσο ζούσε, την αγάπησαν και τη φρόντισαν όσο της άξιζε...

LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
27
Να ειστε ολοι καλα και ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να χαιρεστε τα σκυλακια σας , επειδη λοιπον δεν εχω καποιο κατοικιδιο τωρα και επειδη δινω πανελληνιες σε 5 μηνες δεν θελω να παρω αλλο σκυλι γιατι δεν ξερω ουτε που θα περασω ουτε τιποτα για το μελλον μου , σκεφτηκα καλα και θελω οσο ελευθερο χρονο εχω να το αφιερωσω και να βοηθησω μια φιλοζωικη καθαρα ως εθελοντης , να πηγαινω να δινω τροφη να εχω επαφη με το αγαπημενο μου ζωο και να βοηθησω σκυλια που το εχουν αναγκη . Πιστευω πως ειναι καλη κινηση και οχι απελπισιας , θα ηθελα καποιο αλλο σκυλι αλλα δεν θα μπορω να του προσφερω ολα οσα χρειαζεται αυτη τη περιοδο , αυτααα. Οποτε χρονια πολλα φιλοι μου να χαιρεστε τα ζωακια σας και καλη χρονια !

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Συλληπητήρια ειλικρινά φίλε... Με το να ασχολείσαι με άλλους σκύλους σε φιλοζωικές που σε χρειάζονται θα νιώσεις καλύτερα.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Υπάρχει ελπίδα τελικά στο κόσμο...

Πολλά μπράβο για το τρόπο σκέψης σου...βλέπω πολλη ωριμότητα και ειλικρινή αγάπη για τα σκυλιά. Όταν έρθει η ώρα να αποκτήσεις καινούριο φιλαράκι θα είναι πολύ τυχερό και ευτυχισμένο όπως ήταν και η γιαγιάκα... θα είναι πολύ περήφανη για σένα,"ρούφηξες" όσα σου δίδαξε...

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Τέλεια σκέψη, είσαι αστέρι! Καλή χρονιά και σε σένα, όλα να πάνε καλά με τις πανελλήνιες και με ό,τι άλλο θες!

• Like
Reactions: Orilis

LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
27
Να εισαστε ολοι καλα και καλη χρονια ! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω αυτη τη στιγμη . Σημερα πηγα στο στρατοπεδο σακετα που ειναι καταφυγιο αδεσποτων σκυλιων πηγα με 4 σακουλες αρκετα μεγαλες σκυλοτροφη μαλακη , 2 πολυθρονες και 2 σαμπουαν για σκυλους , με το που μπαινω μεσα ακουω γαυγισματα και σκανε μυτη 5-6 πανεμορφα σκυλια ( κουκλακια ζωγραφιστα ) και αρχιζουν κουνανε ουρες ευτυχως μου εκοψε και ειχα φερει μαζι μου κατι λιχουδιες που αρχιζα να μοιραζω . Τοσος σεβασμος αναμεσα τους πραγματικα ηταν κατι το αξιοθαυμαστο , ξερανε οτι ολοι επρεπε να φανε παρολο που πηναγανε αλλα δεν ακουσα ουτε ενα γρυλισμα ολοι πηρανε αυτο που τους αξιζε χαχα !!! Με ευχαριστησαν εκει καποιες κοπελες που καταλαβα ποσο τα αγαπανε και αρχισα να κανω βολτες ολα τα σκυλακια με κοιτουσανε λες και ημουν εξωγηινος με ακολουθουσαν κτλπ Ομως ενα σκυλακι που μου εκανε παραπανω εντυπωση ηταν ο Αρης ενας κουταβος 7 μηνων γερμανικος ποιμενικος με κατι αλλο απιστευτο σκυλι πανεξυπνος τρυφερος και ζωηρος , αν μπορουσα να του προσφερω ολα οσα χρειαζεται θα τον ειχα παρει ηδη για το σπιτι , δεν ξερω με αγαπησε παρα πολυ και εγω αυτον . Μιλησα με τις κοπελες και ειπα οτι τον Αρη εφοσον δεν μπορω να τον υοθετησω κανονικα θελω να του καλυπτω τα εξοδα και να τον φροντιζω οσο μπορω , συμφωνησαν και αυτο θα κανω !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια και σε σένα και στους γονείς σου. Και καλή χρονιά!

LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
27
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστειτε σιγα ειναι κατι που μπορει ο καθενας να το κανει αλλα και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια ειλικρινα ! Σημερα πηγα το πρωι σε ενα πετ σοπ και πηρα πραγματα για τον αρουλη , του πηρα καλη τροφη , 2 μπολακια , καινουριο λουρι-κολαρο που γραφει το ονομα του και εβαλα και το τηλεφωνο μου πανω σε περιπτωση που χαθει (χτυπα ξυλο ) , πηρα κατι παιχνιδακια και εφυγα αμεσως για το καταφυγιο με το που μπαινω μεσα στο χωρο του αρχιζε και κουναγε την ουρα του σαν παλαβο ειχε χαρει παρα πολυ και εγω το ιδιο . Για καποιο λογο ηξερε οτι του ειχα φερει πραγματακια αλλα ηταν υπομονετικος του λεω κατσε κατω και καθισαμε και οι δυο στο γρασιδι και ανοιγαμε τα χριστουγεννιατικα δωρακια του εκανε μια χαρα φιλοι μου το κατι αλλο με κανει να θυμαμαι την Μπονυ παρα πολυ ..... Ηταν λιγο βρωμικος απο την βροχη και ζητησα να τον κανω μπανιο χαχαχα τον εκανα τιναζοταν παντου χαμος ολα και επειδη ηταν καλο αγορι αυτα μεχρι στιγμης , οριστε και μια φωτογραφια στην πολυθρονα του , συγγνωμη αν σας κουρασα !

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Κάνω συνεχεία like και δεν σχολιάζω γιατί δεν "ξέρω τι να πω"..
Θερμά συλλυπητήρια για την Μπόνυ σου, εύχομαι ο πόνος να απαλυνθεί γρήγορα. Το πρώτο μας σκυλί πάντα κρατάει ξεχωριστή θέση και αυτο δεν αλλάζει!!
Όσο για τον Αρούλη μην βιαστείς, αλλά είμαι σίγουρη οτι εχει άπειρη ευγνωμοσύνη. Μπράβο για αυτο που κάνεις. Μακάρι να μην ήσουν η εξαίρεση και να υπήρχαν πολλοί σαν κι εσένα!