Να εισαστε ολοι καλα και καλη χρονια ! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω αυτη τη στιγμη . Σημερα πηγα στο στρατοπεδο σακετα που ειναι καταφυγιο αδεσποτων σκυλιων πηγα με 4 σακουλες αρκετα μεγαλες σκυλοτροφη μαλακη , 2 πολυθρονες και 2 σαμπουαν για σκυλους , με το που μπαινω μεσα ακουω γαυγισματα και σκανε μυτη 5-6 πανεμορφα σκυλια ( κουκλακια ζωγραφιστα ) και αρχιζουν κουνανε ουρες ευτυχως μου εκοψε και ειχα φερει μαζι μου κατι λιχουδιες που αρχιζα να μοιραζω . Τοσος σεβασμος αναμεσα τους πραγματικα ηταν κατι το αξιοθαυμαστο , ξερανε οτι ολοι επρεπε να φανε παρολο που πηναγανε αλλα δεν ακουσα ουτε ενα γρυλισμα ολοι πηρανε αυτο που τους αξιζε χαχα !!! Με ευχαριστησαν εκει καποιες κοπελες που καταλαβα ποσο τα αγαπανε και αρχισα να κανω βολτες ολα τα σκυλακια με κοιτουσανε λες και ημουν εξωγηινος με ακολουθουσαν κτλπ Ομως ενα σκυλακι που μου εκανε παραπανω εντυπωση ηταν ο Αρης ενας κουταβος 7 μηνων γερμανικος ποιμενικος με κατι αλλο απιστευτο σκυλι πανεξυπνος τρυφερος και ζωηρος , αν μπορουσα να του προσφερω ολα οσα χρειαζεται θα τον ειχα παρει ηδη για το σπιτι , δεν ξερω με αγαπησε παρα πολυ και εγω αυτον . Μιλησα με τις κοπελες και ειπα οτι τον Αρη εφοσον δεν μπορω να τον υοθετησω κανονικα θελω να του καλυπτω τα εξοδα και να τον φροντιζω οσο μπορω , συμφωνησαν και αυτο θα κανω !