Λοιπόν από τότε που γύρισα από την Ελλάδα και βρήκα το Μουφού σε μαύρο χάλι, παρατήρησα ότι πίνει νερό σα νερόφιδο, πολύ περισσότερο απ' ό,τι έπινε. Αυτό φυσικά ήταν καλό όσο ανάρρωνε διότι δεν αφυδατώθηκε. Παρατηρώ όμως ότι συνεχίζει να πίνει πολύ νερό, μιλάμε τουλάχιστον 3-4 λίτρα την ημέρα. Προσωπικά πρόβλημα δεν έχω και του το αλλάζω και συχνά για να είναι καθαρό και μάλιστα η πιστωτική μου κάρτα θα μου κάνει δώρο και μια fountain να το έχει τρεχούμενο. Από υγεία πάντως το Μουφ είναι πολύ καλά, το έχω ξανατσεκάρει τον περασμένο μήνα και στις 1 Φεβρουαρίου θα μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε και την εξέταση για heartworms αφού πρέπει, λέει, να περάσουν 6 μήνες από τις 1 Αυγούστου για να τα δούνε αν υπάρχουν (ξύλο να χτυπήσουμε). Αν φυσικά μου βγει θετικός θα τους τσακίσω τους τύπους της φάρμας ακόμα χειρότερα απ' όσο μέχρι τώρα. Και μια και πάμε στον κτηνίατρο για τσεκάπ, λέω να τους τον αφήσω να του βγάλουνε και μια αναλυτική ακτινογραφία να δούμε μήπως υπάρχει καμιά τάση για δυσπλασία πουθενά διότι ως γνωστόν τον πήρα 2 χρονών περίπου αλλά τώρα είναι 3 και είμαι παρανοϊκή. Για την ακτινογραφία πρέπει να τον ψιλοκοιμήσουν διότι αποκλείεται να κάτσει να τον βγάλουν όπως θέλουνε.
Εσείς τι γνώμη έχετε για το νερό που πίνει? Δεν είναι υπερβολικό, έτσι? Και πάλι, είναι υγιέστατος και ενεργητικός όπως πάντα. Και φυσικά έτοιμος να φάει και τα τραπέζια. Αλλά πόσο τουλάχιστον νερό πρέπει συνήθως να πίνει ο σκύλος? Και αν πίνει περισσότερο σημαίνει κάτι?
Εσείς τι γνώμη έχετε για το νερό που πίνει? Δεν είναι υπερβολικό, έτσι? Και πάλι, είναι υγιέστατος και ενεργητικός όπως πάντα. Και φυσικά έτοιμος να φάει και τα τραπέζια. Αλλά πόσο τουλάχιστον νερό πρέπει συνήθως να πίνει ο σκύλος? Και αν πίνει περισσότερο σημαίνει κάτι?