Νευροχειρουργος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Κτηνιατρος
Αυτή η διευκρίνηση δεν νομίζω ότι χρειαζόταν :D
Μάλλον, δεν μπορεί κανείς, να συστήσει κάποιον.
Δεν ξέρω καν, αν υπάρχει ως ειδικότητα.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν, που να είναι ευρύτερα γνωστός, με τέτοια εξειδίκευση.
Δεν μπορώ να θυμηθώ κανέναν, τουλάχιστον.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Ούτε εγώ ξέρω με αυτή την ειδικότητα...
Θα σου προτείνω τη Γιανναράκη στην Αργυρούπολη, σαν πολύ καλή κ έμπειρη κτηνίατρο
Κόβει το μάτι της ;)

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανεναν που να ειδικεύεται στην κτηνιατρική νευροχειρουργικη.
Παρόλα αυτά έχω δει σε αυτό το site, πολύ ενδιαφέροντα θέματα νευρολογίας και το όνομα ενός γιατρού που από ότι είδα είναι στην Αμερική. Παρόλα αυτά εγώ θα επικοινωνουσα μαζί τους μήπως γνωρίζουν κάποιον ή να σας φέρουν απευθείας σε επαφή με τον κύριο Χαραλάμπους. Ίσως ο ίδιος ξέρει κάποιον στην Ελλάδα.

4 Οκτωβρίου 2016
108
33
34
Κυπρος
Ευχαριστώ!! Κυπρο μενω αλλα ειναι ο αντρας μ για 3 μερες στην Αθηνα και ηθελα να δω αν βρουμε καποια λυση εκει γιατι δυστυχώς ο γιατρος μας που ειναι παρα πολυ καλος δεν μπορει να μας χειρουργησει την μικρη μας γιατι δεν εχει τον καταλληλο εξωπλισμο (μαγνητικο και τέτοια) η Μινη χτυπησε πριν 3 χρονια κ δυσκολευεται να περπατησει εχω μιλησει με μια κλινικη εδω στην Κυπρο που σε δισκολες περιπτωσεις ερχονται γιατροι απο το εξωτερικο..σας ευχαριστώ ολους