Νεφέλη... Από τα αλώνια στα σαλόνια!!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλά -- έλιωσα με το βιντεάκι, απίθανη!!!
Και εγώ για την Τασία το ίδιο ακριβώς έλεγα - από τ' αλώνια στα σαλόνια (μιας και την βρήκαν όντως σ' ένα χωράφι, δεμένη με σκοινί σ' ένα δέντρο). Τι να λέμε τώρα.... το κορίτσι σου είναι κούκλα και είναι προφανές ότι υπάρχει πολλή αγάπη εκατέρωθεν. Να χαίρεστε η μια την άλλη :love:

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλά -- έλιωσα με το βιντεάκι, απίθανη!!!
Και εγώ για την Τασία το ίδιο ακριβώς έλεγα - από τ' αλώνια στα σαλόνια (μιας και την βρήκαν όντως σ' ένα χωράφι, δεμένη με σκοινί σ' ένα δέντρο). Τι να λέμε τώρα.... το κορίτσι σου είναι κούκλα και είναι προφανές ότι υπάρχει πολλή αγάπη εκατέρωθεν. Να χαίρεστε η μια την άλλη :love:
Με το τραγούδι έχει σχέση πάθους η μικρή! Με το που πάρει ο πατέρας μου τη φυσαρμόνικα, πάει τη γλύφει, ρίχνει ένα χασμουρητό και μετά παίρνει το ύφος ντιβας! Χαχα
Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια! σε ευχαριστούμε πολύ μαμά και κόρη!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
η νεφελη φαινεται γιγαντας στη φωτογραφια με τον γερακο!!
@ntoulis δαιμονα με εβαλες α ψαχνω σακουλα hontos στις φωτογραφιες!!!!:D

D

Deleted member 14614

Guest
Να την χαίρεσαι την κοριτσάρα σου! :) Σκέτη κούκλα!
Πιο πολύ απ'όλα, όμως, μου άρεσε ο τρόπος που της φέρονται άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας. Πολύ σπάνιο δυστυχώς, αλλά πολύ ευχάριστο για τη δική σου περίπτωση! :)

• Like

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
απ τα Hondos τι είχες πάρει τότε ? βγήκε καλό ?:)
η νεφελη φαινεται γιγαντας στη φωτογραφια με τον γερακο!!
@ntoulis δαιμονα με εβαλες α ψαχνω σακουλα hontos στις φωτογραφιες!!!!:D
Έχουν σχεδόν ίδιο ύψος, αλλά λόγω ασιτίας και ταλαιπωρίας ο γεράκος φαίνεται λιλιπούτιος σε σχέση με τη Φελού!
Η αλήθεια είναι οτι και εμένα με έκανες να ψάχνομαι για την σακούλα! :p
Δυστυχώς η σακούλα μέσα έχει τα φάρμακα του γεράκου και όχι κάτι από τα hondos!!

@ioanna a το LG το είδες ? :giggle:
σαν πουλάκι ρίχνει ύπνο ! (y)
grrrr...δε βρισκω:mad:
Ψάξε, ψάξε, στο επιπλάκι της τηλεόρασης :p

Να την χαίρεσαι την κοριτσάρα σου! :) Σκέτη κούκλα!
Πιο πολύ απ'όλα, όμως, μου άρεσε ο τρόπος που της φέρονται άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας. Πολύ σπάνιο δυστυχώς, αλλά πολύ ευχάριστο για τη δική σου περίπτωση! :)
Σε ευχαριστώ πολύ Rick! να είσαι καλά!!! Ευτυχώς, οι γονείς μου μας μεγάλωσαν με σκυλιά και μάθαμε και εγώ και ο αδερφός μου να τα σεβόμαστε από μωρά, μιας και το ίδιο έκαναν και κάνουν και αυτοί. Και πραγματικά τη Νεφέλη την έχουν και της συμπεριφέρονται σαν την εγγόνα τους!! :) (αν δε την κακομάθαιναν και τόσο πολύ, θα μου άρεσε περισσότερο χαχα)

Last edited:

D

Deleted member 14614

Guest
Πραγματικά μπράβο τους... Επιμένω στην ηλικία, καθώς πολλοί συνομήλικοί τους είναι το ακριβώς αντίθετο. Να τους χαίρεσαι! Εντάξει, και τη Νεφέλη! χαχα

ΥΓ: Καλά, το ότι θα την κακομάθαιναν ήταν δεδομένο από πριν την υιοθετήσεις... :p

• Like

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Πραγματικά μπράβο τους... Επιμένω στην ηλικία, καθώς πολλοί συνομήλικοί τους είναι το ακριβώς αντίθετο. Να τους χαίρεσαι! Εντάξει, και τη Νεφέλη! χαχα

ΥΓ: Καλά, το ότι θα την κακομάθαιναν ήταν δεδομένο από πριν την υιοθετήσεις... :p
Σε ευχαριστούμε οικογενειακώς!! :)
Συμφωνώ μαζί σου, πολλοί είναι το εντελώς αντίθετο. Μακάρι να ήταν όλοι πιο δεκτικοί!

Υ.Γ.: γενικά οι γονείς μου θα κακομάθουν ότι έχει 4 πόδια και παίρνει την έκφραση "είμαι από τη Μπιάφρα και έχω να φάω 5 χρόνια). Δε μπορούν να αντισταθούν, ειδικά η μάνα μου!!! γρρρ :mad::p