Νεφρική ανεπάρκεια sos


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Καλησπέρα σας,
ο μικρός μου είναι 15 ετών πριν από 3 μήνες μάθαμε ότι έχουμε νεφρική ανεπάρκεια να με ουρία 3,45.Ξεκινησαμε καλά με renal και pronefra.Δυστυχώς το Μ Σάββατο του έδωσα γαλοπούλα και από εκείνη την ημέρα δεν μπορούμε να συνέλθουμε.Τι όρους έχουμε βάλει,τι υποδοριους κάνουνε ,δεν βλέπουμε σταθεροποίηση το αντίθετο κάθε φορά θα προκύψει και μια υποτροπή.Τη μια πλήρη ανορεξία,την άλλη έντονο τρέμουλο που κράτησε περίπου 20 ώρες, μετά οίδημα στο πίσω πόδι και αστάθεια στο βάδισμα, τώρα είμαστε στη φάση των εμετών ( όλοι είναι με γαστρικά υγρά) και σάλια από το στόμα.Δεμ ξέρω πραγματικά τι να κάνω,ο μικρός υποφέρει δεν τρώει ούτε το μαγειρευτό φαγητό σήμερα, δεν κλείνει τα μάτια του και έχει αδυνατίσει πολύ.
 




9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Καλημέρα δεν μου έχει προτείνει κάτι άλλο ,με είχε ενημερώσει για τις τεράστιες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα, δυστυχώς η νεφρική ανεπάρκεια σε συνδυασμό με τη μεγάλη ηλικία είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας σκύλος.
Αγκάλιασε τον μικρό σου και προσπάθησε να τον ανακουφίσεις όσο περισσότερο μπορείς, δεν υπάρχουν πολλά να γίνουν δυστυχώς.
 
  • Like
Reactions: mareco


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Καλημέρα μας είπε ο γιατρός να πάμε για γενικές και ορό, θα είναι η τελευταία φορά πιθανότατα. Τον αγαπώ πολύ , μακάρι να το έχει νιώσει αυτό όλα αυτά τα χρόνια .Δεν θέλω να κλαίω , μόνο να θυμάμαι όλες μας τις στιγμές ακόμη και αυτές που είναι δύσκολες γιατί εκείνος τις ομορφαίνει και αυτές.
 






9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Τον έχουν κρατήσει για ορό και θα κάνουν μια σειρά από εξετάσεις.Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε.
 


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Θέλω να σας πω ότι το forum με έχει βοηθήσει πολύ να δεχτώ την αλήθεια.Από την αρχή έβλεπα πόσο δύσκολη είναι η νεφρική ανεπάρκεια έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες και όλες καταλήγουν δυστυχώς στο ίδιο αποτέλεσμα.Ακόμη και η χρονική διάρκεια μοιάζει περίπου πάνω κάτω ίδια .
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Είναι δύσκολη η νεφρική ανεπάρκεια δυστυχώς. Βοήθησέ τον αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει, αν πια δεν υπάρχει κάτι άλλο να γίνει, βοήθησέ τον να μην ταλαιπωρείται :-(
Πάντως δεκαπέντε χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή, και πολλοί σε καλοτυχίζουμε. Αν θέλεις άνοιξέ του ένα θέμα να μας τον συστήσεις, και να μας πεις για όλες αυτές τις χαρές που έχετε ζήσει τόσα χρόνια παρέα.
 


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Θα το κάνω όλοι να το κάνουμε και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και άλλους. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σκυλιών με νεφρική ανεπάρκεια.
 


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Καλησπέρα σήμερα γυρίσαμε σπίτι μετά από τρεις ημέρες στον ορό η κρεατινίνη ανέβηκε στο 6,88 και δεν τρώει τίποτα.Δεν υπάρχει γυρισμός κάναμε και τον τελευταίο μας υπέρηχο έχει πειραχθεί και το πάγκρεας.Αύριο θα πάμε για ευθανασία δεν πίστευα ότι θα το έκανα αλλά θα το κάνω.Πιο σημαντικό είναι εκείνος να μην υποφέρει έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι το τελευταίο μας βράδυ απόψε και εκείνος το ξέρει ,δεν θέλω να κλαίω με έχει κάνει τόσο περήφανη που ήμουν δίπλα του αυτά τα 15 χρόνια, είμαι τόσο χαρούμενη που με δίδαξε τόσα πολλά . Ένα μόνο πράγμα μένει να του πω πόσο τον ευχαριστώ για όσα μου έχει χαρίσει.
 


Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
37
Θεσσαλονικη
Ωχ σφίχτηκε η καρδιά μου:cry::cry::cry::cry::cry:...να ξέρεις ότι κανείς το καλύτερο που μπορείς..σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..να του δώσεις ένα φιλάκι και από μένα στο μουσουδακι του.
 




9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα τελειώσαμε.Από τη μεριά μου θέλω να πω ότι όλοι και όλες πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτά τα πλασματάκια μας.Η μάχη με τη νεφρική ανεπάρκεια είναι άνιση ,το διάβασα εδώ μέσα από τις 11 Μαρτίου 2021 που έψαχνα να βρω πληροφορίες και ελπίδες.Τα πλασματάκια μας δίνουν έναν άνισο αγώνα με πολλά σκαμπανεβάσματα ,στο τέλος όμως μένει και κυριαρχεί η αγάπη μας για εκείνα , σκληρό το τελευταίο αντίο μα τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη που πήραμε, δώσαμε και έμεινε.
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μακάρι όλοι οι σκύλοι να έχουν την υπέροχη ζωή και να λάβουν την αμέριστη αγάπη που φαίνεται να εισέπραξε ο δικός σας σκυλάκος!
Καλό του ταξίδι!
 
  • Like
Reactions: Orjo


Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
527
49
Πρέπει να είναι απ τα δυσκολότερα πράγματα που ζούμε..νομίζω μόνο όποιος το έχει ζήσει το καταλαβαίνει..@΄Ολγα Άκος, να κρατάτε μόνο την αγάπη που μοιραστήκατε και να σκέφτεστε ότι ήταν ένα πολύ τυχερό σκυλάκι που έζησε μαζί σας
 


9 Ιουνίου 2021
10
22
41
Κλείνω με αυτό το μήνυμα :α) άργησα να γράψω κάτι παρά μόνο στο τέλος καθημερινά διάβαζα εδώ κάθε post για τη νεφρική ανεπάρκεια αναζητώντας μην κρύβομαι ελπίδες,β) θέλω να πω στον καθένα από εμάς που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα το πλασματάκι του ,να μην φοβάται ,να μην εφησυχάζει και να σκέφτεται μόνο θετικά ακόμη και στα χειρότερα, γ) η νεφρική ανεπάρκεια φαίνεται ανίκητη και ίσως είναι , μα πιο σημαντικό είναι να μην υποφέρουν τα πλασματάκια μας και εκεί ίσως χρειαστεί να περάσουμε και τις δικές μας κόκκινες γραμμές.Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς εις το επανιδείν ,ελπίζω και με τη δική μου ιστορία να βοηθήσω και κάποιον άλλο εκεί έξω.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.605
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3