Καλησπέρα παιδιά,μας λένε Μαρία και Γιώργο.Έχουμε περίπου 3 μήνες που υιοθετήσαμε ένα pitbull.Το έιχαν κακοποιήσει,θέλαμε και σκυλάκι και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε.Το σκυλί είναι αξιαγάπητο,δεν κάνει την ανάγκη του στο σπίτι γιατί τον κατεβάζω αρκετά συχνά,δεν γαβγίζει ποτέ και σε γενικές γραμμές είναι αστέρι!Το σκυλί που όλοι ονειρεύονται το έχουμε εμείς.Εγώ από την φύση μου είμαι πολύ ψείρα με την καθαριότητα και από άποψη υγιεινής προκαλώ τον καθένα να έρθει και να γλείψει το πάτωμα.Μένουμε σε πολυκατοικία και το πρόβλημα ξεκινάει με μία στενόμυαλη ηλίθια συγκάτοικο μας.Σημειωτέον ότι είμαι διαχειρίστρια,έχουμε αγορασμένο διάμερισμα,καθαρίζω εγώ την οικοδομή γιατί τσιγκουνεύονται να πληρώσουν καθαρίστρια και γνωρίζω τα πάντα περί των σχετικών νόμων.Το πρόβλημα είναι ότι κατέβηκα να συζητήσουμε ποιό είναι το πρόβλημά της και μόνο που δεν πιαστήκαμε στα χέρια.Στη γειτονιά όλοι έχουν σκυλιά και μου λένε μπράβο που είναι τόσο καλούλης.Αυτή όμως λέει ότι τα σκυλιά δεν είναι για την οικοδομή και μου δημιουργεί προβλήματα κάθε μέρα.Μ'έχει σκάσει.Δεν μπορείς να συζητήσεις .Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να της στείλω κάποιον αρμόδιο να της γνωστοποιήσει το νόμο;;;Και αν μην τύχον μου γυρίσει αυτή η κίνηση μπούμερανγκ.Τί λέτε;;;