Νεύροχειρουργός

Nat81

New Member
28 Φεβρουαρίου 2019
2
0
44
Καλησπερα σας. Έχω ένα σκυλάκι καννις γκριφον ηλικίας 14 χρονων. Εδώ και μια βδομάδα ο σκυλακος πονούσε. Τον πήγα στην κτηνίατρο τον άκουσε. Μου συνέστησε να του δώσω αντιφλεγμονωδη movetac. Δεν είδα βελτίωση. Μου είπε να δώσω prezolon. Πάνω εκεί κατάλαβα ότι ο πόνος του ειναι στον σβέρκο και στο αριστερό πόδι μπροστά. Στην προσπάθεια του να ξαπλώσει πονάει και βγάζει κραυγές πόνου. Το αποκορύφωμα είναι να στραβωνει κεφαλή και να μαζεύει το πόδι του. Αυτό διαρκεί περίπου στα 3 λεπτά. Μετα είναι ο φυσιολογικός σκύλος.
Το είπα στην κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν είναι καλό αυτό και να το πάω σε νευρολόγο στο πανεπιστήμιο θεσσαλονίκης . Ότι και να ειναι χειρουργείο δεν σηκώνει λόγω ηλικίας.
Ο σκυλακος έχει και μεγάλο καρδιά. Γενικά τρώει κι συμπεριφερεται καλά. Εκτός από τις φορές που τον ακουω να πονάει. Και πραγματικά δεν θέλω να ταλαιπωρειται. Να τον βάλω σε φάση εξετάσεων και ταλαιπωρίας για να μου πουν ότι δεν γίνεται κάτι δεν το βρίσκω λογικό. Είναι σε προχωρημένη ηλικία και δεν ξέρω πόσο του απομενει και για τι ποιότητα ζωής μιλάμε.

Nat81

New Member
28 Φεβρουαρίου 2019
2
0
44
Θεσσαλονίκη μένω. Η κτηνίατρος μου είπε για σπινδυλοδεσια αυχένα. Χρειάζεται χειρουργείο. Δεν θα αντέξει λόγω μεγάλο καρδιάς. Βασανίζεται. Άρχισε να κάνει εμετό. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο ευθανασίας για να ηρεμήσει. Να ταν νέος σε ηλικία να του κάνω το χειρουργείο