Ντροπιάστε το σκύλο σας!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πολύ καλό....Σκέφτομαι πόσες πινακίδες πρέπει να βάλω μπροστά στον Boo...Εγκυκλοπάιδεια ολόκληρη θα χρειαστεί!!! :):):)

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Η τελευταία φώτο σοκαριστική :confused: Αν το έκανε αυτό ο δικός μου στις τέλειες tommy hilfiger μπότες μου, θα τον είχα σκοτώσει :twisted:.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Η τελευταία φώτο σοκαριστική :confused: Αν το έκανε αυτό ο δικός μου στις τέλειες tommy hilfiger μπότες μου, θα τον είχα σκοτώσει :twisted:.
Νομιζω οτι ο Tommy εχει τις πιο γευστικες μποτες απο ολους :lol::lol::lol:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Εγω παντως το βιωσα φετος το καλοκαιρι με 2 διαφορετικα ζευγαρια havaianas σαγιοναρες. Στο τελος ειχα μια αριστερη μαυρη και μια δεξια λευκη.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
χαχααχχαχα! Η προ-τελευταία είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! mmm! human soup! !! ! !
Την τσεκάρω συχνά τη σελίδα! χαχα! είναι πετυχημένα μερικά!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγω παντως το βιωσα φετος το καλοκαιρι με 2 διαφορετικα ζευγαρια havaianas σαγιοναρες. Στο τελος ειχα μια αριστερη μαυρη και μια δεξια λευκη.
Εγώ, περίπου έτσι κυκλοφορώ και αυτή τη στιγμή!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ πάλι αποχαιρέτισα χθες το πρωί ένα ζευγάρι πέδιλα.... ήταν ο τρόπος του μικρού να μου πει οτι έφυγε το καλοκαίρι....:rolleyes: και οχι... δε τράβηξα φωτογραφίες, αν και έπρεπε γιατί με κοίταζε με τόση περηφάνεια.... :mad:

• Like
Reactions: d-friend

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ πάλι τις μπότες στην τελευταία φωτο τις βλέπω θαυμάσιες...να αερίζονται και τα δάχτυλα :p

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
η φωτο με τις φαγωμενες μποτες ειναι τοσο αστεια !!!!ακομα κλαιω τα δερματινα πεδιλακια μου .ευτυχως ειχα προλαβει να τα βαλω μερικες φορες.και ηταν τοοσοοοοο βολικα.βεβαια εδω που τα λεμε φταιμε ΜΟΝΟ εμεις που αμελουμε πολλες φορες να τα τακτοποιησουμε στη ντουλαπα μας.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εγώ πριν λίγο καιρό έχασα και τα δύο nike μου..............και μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
εγω προχθες επεσα σε αυτην εδω- και γελασα πααρα πολυ
View attachment 40183
Αυτο το αντικρυσα τη Δευτερα το βραδι που γυρισαμε στο σπιτι. Ειχε μεινει μονος του για 3,5 ωρες και ετσι εκανε τα 2 μαξιλαρια του μπαμπου καναπε. Τα αλλα 2 τα ειχε περιποιηθει πριν κανενα μηνα.

Πιεση στα υψη και τα λαμπακια αναμμενα αλλα τι να του πεις μετα απο τοση ωρα? Βεβαια μολις ειπα "ποιος το εκανε αυτο?" μαζευτηκε σε μια γωνια κι ουτε με κοιτουσε. :confused:

Φταιμε κι εμεις βεβαια διοτι τα ξεχασαμε να τα μαζεψουμε κι εμειναν στη διαθεση του.