Ντροπιάστε το σκύλο σας!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτο το αντικρυσα τη Δευτερα το βραδι που γυρισαμε στο σπιτι. Ειχε μεινει μονος του για 3,5 ωρες και ετσι εκανε τα 2 μαξιλαρια του μπαμπου καναπε. Τα αλλα 2 τα ειχε περιποιηθει πριν κανενα μηνα.

Πιεση στα υψη και τα λαμπακια αναμμενα αλλα τι να του πεις μετα απο τοση ωρα? Βεβαια μολις ειπα "ποιος το εκανε αυτο?" μαζευτηκε σε μια γωνια κι ουτε με κοιτουσε. :confused:

Φταιμε κι εμεις βεβαια διοτι τα ξεχασαμε να τα μαζεψουμε κι εμειναν στη διαθεση του.
Δεν λες, που ο καιμενος δεν σκοτωθηκε, οταν ανατιναχτικαν τα μαξιλαρια!!!! :D

Εγω δεν ειχα μεχρι τωρα πολλες απωλιες, επειδη τα κλεινω σε Crate οταν φευγω.
Και οταν ειμαι σπιτι, μονο τα παιχνιδια τους σκοτονουν.

• Like
Reactions: d-friend

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γκρρρρ... Η φιλοξενούμενη μόλις τσακισε ένα βιβλιάριο του ΙΚΑ... Όχι φώτο "ντροπή σου" ... Κρεμάαααλαααα

• Like

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εγω δεν ειχα μεχρι τωρα πολλες απωλιες, επειδη τα κλεινω σε Crate οταν φευγω...
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς... με τον Πίου... αλλά, μέχρι πότε θ το κάνουμε? Εκεί να δεις τι έχει να γίνει (?)...

Η Μόκα είναι "άγγελος", δεν αγγίζει τίποτα... ή (σωστότερα) δεν άγγιζε τίποτα όσο ήταν μόνη της... και δεν αγγίζει τίποτα όταν είναι ο μικρός στο crate... δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι δύο, σε συνδυασμό!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Καλέ τι άγιο σκύλο έχω εγώ?!
Αφήνω τη ντουλάπα μου ορθάνοιχτη και παπούτσια παντού πεταμένα στο δωμάτιο και δεν ακουμπάει τίποτα!
Αχ το μαναράκι μου! ! ! Το αγαπώ όλο και περισσότερο αυτό το σκυλί όταν βλέπω τα κατορθώματα μερικών άλλων!
Θα σας τον νοικιάζω με το μήνα! :p

• Like

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Εμείς πάντως έχουμε ένα δωμάτιο όπου βάζω όλα τα παπούτσια συγκεντρωμένα εκεί και ποτέ δεν κυκλοφορούν στο σπίτι παπούτσια εκτεθειμένα στο έλεος της Σάλβε. Η πόρτα βέβαια αυτού του δωματίου είναι πάντα κλειστή και όταν θέλω να πάω, την ανοίγω και η Σάλβε σταματάει απ΄έξω.
Την έχω εκπαιδεύσει καλά και ξέρει ότι εκεί είναι απαγορευτικό μέρος γι΄αυτήν.
Καμιά φορά βέβαια που ξεχνιέται η πόρτα ανοιχτή, μπουκάρει μέσα χωρίς να την πάρω χαμπάρι, παίρνει ένα από τα αγαπημένα της παπουτσάκια και...άντε τρέχα να την πιάσεις!
Γυρνάμε γύρω γύρω απο το τραπεζάκι. Όταν κουραστώ να την κυνηγάω τα παρατάω και έρχεται η σουσουράδα με το πατούμενο στο στόμα και με κοιτάει σαν να λέει... '' έλα δεν θα με πιάσεις? ''
Με προκαλεί κιόλας και βουρ ο μαραθώνιος από την αρχή.......έχει πολύ γέλιο!!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εντάξει η Σελιν ειναι αστερι και ειμαι περηφανη κουκουβάγια. Δεν εχει χαλάσει ούτε τακούνι από παπούτσι... λιγο αγριοκοιτάει τα κορδόνια αλλά -δεν ξερω γιατι- δεν τα πειράζει!
Μόνο την παντοφλα μου παίρνει και την παει στο crate όταν θελει να κοιμηθεί... Και όχι δεν εχω παντοφλα αρκουδι... για να σας προλάβω!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
αυτο με τα μαξιλαρια το εχει κανει και εμενα ο παστορ,
απο τη μερα εκεινη επειδη εβαλα τις φωνες ,οποτε εχει κανει βλακεια με το που μπαινω σπιτι κανει οτι δεν με εχει δει και κοιταει αλλου...
ενα αλλο κολλημα που ειχε καποια στιγμη ,ηταν το χαλακι της πορτας,
του αρεσε να το κρυβει.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Οκ, αυτό με το μαξιλάρι τελικά πρέπει να είναι κλασσικό..χα,χα
κ μένα το'χει κάνει.. ήταν 4 μηνών περίπου , την άφησα για 10' λεπτά περίπου μόνη της, για να κάνω ένα γρήγορο ντουζ.. κ μόλις βγήκα κ πάλι στο σαλόνι.αντίκρυσα το χάος.. 2 μαξιλάρια του καναπέ φτερό..
αλλά οκ.. η αλήθεια είναι ότι με έπιασε γέλιο.. γιατί τα είχε αποτελειώσει και είχε ξαπλώσει πάνω τους κ κοιμόταν..