Σίγουρα!Το τρέξιμο πάνω σε άσφαλτο όμως δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις αρθρόσεις.![]()
Ούτε και για εμάς τα δίποδα.
Αλλά 5-6 σπριντ μια στο τόσο.... δεν τρέχει τίποτα.
Σίγουρα!Το τρέξιμο πάνω σε άσφαλτο όμως δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις αρθρόσεις.![]()
Μα εγω δεν ειπα ποτέ οτι θα καθεται με ευχαριστηση στο λιμαρισμαΠήγα και πήρα λίμες - τζίφος! Δεν φταίει ο νυχοκόπτης - η Κάρλα δεν θέλει να της κάνεις οτιδήποτε στα πόδια!
Την κάτσαμε τη βάρκα... Τι την κάνω τώρα?
Λιμα ξεροσφύρι λεω εγω! Αντε, πολυ κακομαθημενα τα εχουμε! Πρεπει καποτε να το παρουν αποφαση οτι πρεπει να κατσουν ησυχα και να αποδεχτουν καποια πραγματα.Λέτε να μεζεδιάζω κιόλας ή σκέτο?
Harryf είναι ένα πολύ ήσυχο και καλόβολο σκυλί εκτός από αυτό το χούι. Με το θέμα νύχια δεν κουμαντάρεται ...δεν μπορείς να φανταστείς πως χτυπιέται. Εδώ και η έμπειρη προσωπική μας γκρούμερ ίδρωσε - που γενικά το αυτί της δεν ιδρώνει σε τίποτα!Λιμα ξεροσφύρι λεω εγω! Αντε, πολυ κακομαθημενα τα εχουμε! Πρεπει καποτε να το παρουν αποφαση οτι πρεπει να κατσουν ησυχα και να αποδεχτουν καποια πραγματα.
αχαχαχαχαχαχαχαχααεμφανίζομαι με το νυχοκόπτη στα χέρια και κάνω πως κόβω στο αέρα και λέω χαρωπά "νύχια-νύχια"
κι αυτή χάνει 3 πόντους μπόι :lol:
αλλά δεν φευγει...απλά μικραίνει μήπως δεν την δώ![]()