Εδώ και μερικές εβδομάδες ο σκύλος μου ξήνεται συνέχεια στην πλάτη, και περισσότερο από το ξήσιμο κάνει εκείνη την κίνηση με τα δόντια. Έψαχνα για ψύλλους, σήκωνα το τρίχωμά του, τσίφος. Χθες, κατά σύμπτωση, είδα κάτι μαύρο στο πόδι του, το πήρα στα δάχτυλά μου (περιέργως δεν κουνήθηκε το μαύρο πραγματάκι καθόλου, νόμιζα εξ αρχής πως ήταν κάτι βρόμικο) και τότε είδα πως ήταν ψύλλος! Πάλι πήρα να ψάχνω για ψύλλους, δεν βρήκα τίποτα πάνω στο σκύλο μου, αλλά παρ' όλα αυτά πήγα και πήρα σπρέι και τον ψέκασα. Ησύχασε μετά λίγο το σκυλί, δεν τρωγόταν ΤΟΣΟ, αλλά το βράδυ άρχισε πάλι να τρώγεται. Τότε παρατήρησα πως το δέρμα του στην κοιλιά ήταν πιο κόκκινο και πως από το πολύ ξήσιμο άρχισε να πέφτει το τρίχωμα σε ένα σημείο.
Πάλι έψαξα για ψύλλους, τίποτα! Εχει κανείς κάποια ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, πριν τρέξω ξανά στο κτηνίατρο; Ψύλλοι που δεν τους βλέπω;
Πάλι έψαξα για ψύλλους, τίποτα! Εχει κανείς κάποια ιδέα τι θα μπορούσε να είναι, πριν τρέξω ξανά στο κτηνίατρο; Ψύλλοι που δεν τους βλέπω;