Ξανασυστηνόμαστε (το σωτήριον έτος 2015)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Έχουμε αλλάξει κτηνίατρο γιατί θέλαμε κάποιον πιο σχολαστικό και με επιμονή στην λεπτομέρεια.
Για λέγε... έτσι θα μας αφήσεις? Που, πως, πόσο, ποιός?:cool:

Υ.Γ. Κι εμείς για τις εξετάσεις μας, την επόμενη εβδομάδα... πολλά χιλιόμετρα, πλέον, ρε παιδί μου... και πολλοί γιατροί στην νέα ευρύτερη περιοχή μας... αλλά, κάθε φορά που σκέφτομαι:
α) Τις βαθιές νύχτες που έχει ξυπνήσει για να βγάλει το αφρολέξ από την κοιλιά μας... για να μας κάνει (επί αδεσπότων και δεσποζομένων) τη διάγνωση... για να μας παρηγορήσει...
β) Τις σωστές διαγνώσεις και θεραπείες του... και (ΚΥΡΙΩΣ) το "γειά στα χέρια του"!
γ) Τη συνολική του συμπεριφορά προς τη Νίνα μου, που πέθαινε... και το γεγονός ότι έφυγε στα χέρια του, μέσα στο σπίτι της ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Δεν βρίσκω εύκολα άλλη λύση, εκτός από το Νίκο Καραμήτσο...

Οντως πιο τσαχπίνικο το αυτί του Ρόκυ έτσι!
Orilis ΜΟΥ!!! :p
Τι έγινες? Αντε, να διαβάζω ξανά τα σοφά σχόλιά σου!:D

• Like
Reactions: Aslan

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Καλώς μας βρήκατε κι εμάς. Μας πετύχατε στους ετήσιους ιατρικούς ελέγχους μας. Έχουμε αλλάξει κτηνίατρο γιατί θέλαμε κάποιον πιο σχολαστικό και με επιμονή στην λεπτομέρεια.
Αχαχαχαχα! Κι εσύ ...Βρούτε;
Γκαντέμικο το κλείσιμο του φόρουμ και για τους κτηνίατρους. Τους αλλάξαμε!

• Like
Reactions: l.Kyveli and johnk

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Orilis ΜΟΥ!!! :p
Τι έγινες? Αντε, να διαβάζω ξανά τα σοφά σχόλιά σου!:D
Κάπου εδώ γύρω είμαι κι εγώ johnk! Σοφά? Εμπειρικά, να συμφωνήσω. Ευχαριστώ για το κοπλιμάν πάντως blushing.png

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν θυμηθείς τη συνάντησή σου με τη Μόκα... και τι μου είχες πει τότε...
Και την ξανασυναντήσεις σήμερα...
Θα "λιώσεις"!!!:)

Υ.Γ. Γι αυτό σου λέω "σοφά σχόλια"...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Παίζει η ωτίτιδα αυτό το καιρό; Και εμείς αντιβίωση παίρνουμε...
Είναι πονεμένη ιστορία. Την είχε αλλά δεν είχε διαγνωσθεί. Μυκητιακη μάλιστα. Ανακουφίστηκε ο Έλβις μου σήμερα.

• Like
Reactions: Lavernne

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Chilli, σε 5 μέρες κλείνει αισίως τα 5. Συνεχίζει να είναι γλυκιά κ σπαστικιά ταυτόχρονα ενώ προστέθηκε κ η ξυνίλα για έναν γάτο που ήρθε μια χούφτα -μέχρι να ξεπεταχτεί τάχα- κ 2 χρόνια μετά της έχει κατσικωθεί στο σβέρκο κ της σκάει κ 2 κιλά.

Συνεχίζει να μην ανέχεται κ τόσο τα θηλυκά ενώ με τα αρσενικά, όσο κ αν ψάχνεται για καβγά, η μαμά της την έκανε όμορφη κ την συγχωρούν. Γενικά she's set in her ways που λένε κ στο χωριό μου κ όσους φίλους έκανε, έκανε. Ευχαριστούμε δν θα πάρουμε άλλους.

Τον χειμώνα περιορίζεται σε βραδινές βόλτες κ εκδρομές τα ΣΚ γτ η υποφαινόμενη δουλεύει σαν το σκυλί -το ποιο;;; ΧΑ!- αλλά το καλοκαίρι θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτά γτ αν δν αλλάξω πλευρό ΤΩΡΑ θα με πετάξει κ από το κρεβάτι στην προσπάθεια να βολευτεί...

Σιδεροκέφαλοι όλοι μας

@Viviana σε ευχαριστούμε. Ο ρημάδης ο χρόνος δν φτάνει. Κ τράβα το αυτί του Ρόκι. Εκ μέρους της

Attachments

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Επειδή με μάλωσαν που δεν ξανασυστήθηκα, θα σας κάνω την τιμή! :cool:

Είμαστε όλοι καλά όπως μας αφήσατε!
Η κουκΛάρα μου ευχαριστήθηκε χιόνια φέτος

ο Νόρρις με τον Prince χιόνι δεν είδαν, αλλά τις βόλτες τους τις κάνανε

Και συνεχίζουμε τις βόλτες, αλλά σαφώς μειωμένες μιας και μας τρώει πολύ χρόνο μέσα στη μέρα το νέο μέλος της οικογένειας

Αυτά από εμάς, καλώς σας ξαναβρήκαμε!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Βρε παιδιά τι κάνετε.....εμείς καλά! Η Μοίρα σχεδόν 5,5 χρονών(αλλά δε το ξέρει νομίζει ότι είναι κουτάβι) από υγεία όλα καλά, η αλλάγη είναι το νέο μέλος μας , ο μικρός μας!
Η Μοίρα κυρία τον κάνει μπάνιο από πάνω μέχρι κάτω και αυτός γελάει και πάει να την γλύψει και αυτός!!!!!!! 10411068_10205847747258144_7119249226340314539_n.jpg 10661967_10204771981204665_7800487700430770307_o.jpg

Είναι λίγο παλιές αλλά κάπως έτσι περνάμε!!!!
Καλώς σας βρήκαμε

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Γειά σας και πάλι. Χαιρετίζω νέους και παλιούς. Η Λαρίτσα έχει κλείσει πλέον τα 14,5 έτη και αν εξαιρέσουμε ένα θεματάκι με την ακοή χαίρει άκρας υγείας. Η Ίσις έκλεισε τα 11 και παραμένει το ίδιο τρελοκομείο. Η Μάσκα (γάτα για όσους δεν γνωρίζουν) στον κόσμο της, όλα είναι εν δυνάμει παιχνίδια ή θηράματα έφτασε και αυτή τα 7-8. Χαίρομαι που είμαι ξανά στην κοινότητα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
που ειστε βρε παλιοπαιδα? Απο το τροπικο κεντρο της Αθηνας
Η αγελη μας ειναι η Ζαιρα, ημιαιμη και υπεροχη ολα τα 8 της χρονια! το αλλο μου μισο.
Ο Σάγκα ο κυνηγιαρης, αυτος ακομα μυαλο δεν εβαλε.. <3
Ο βενιαμιν της παρεας η Μενια το μποξερ, που παρα τη ζουρλα που την δερνει εχει γινει πολυ καλο και υπακουο σκυλι!
Στην φωτο ειναι ο Μανού, η μεγαλη μου αγαπη! το πιο δυστροπο και αγριο σπιτιγατο.. Στην αγελη αρχηγος , γιατι του το επιτρεπει η μανουλα..
ΚΑΙ το νεο μελος , μια μπεμπα 9 μηνων που μας εχει παρει ολων τα μυαλα!!!
( α! εχουμε και ενα stray κουνελι που βρηκαμε στο παρκο.. με αυτον εδω και 2 εβδομαδες συστηνομαστε ακομα...)

3.jpg 4.jpg
( πισω απο την γλαστρα ειναι παραμονευει ο γατος! )
χαιρομαστε που σας ξανασυναντουμε ολους!

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
Kαλησπέρα & από εδώ,αυτός είναι ο Ντόριαν το μπόξερ
είμαστε στα 9 μας χρόνια,πλέον ζει με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου (εξού και η αναζήτηση για νέο σκύλο) αλλά πάντα θα ναι το καμάρι μου και πάντα θα μαι αυτός που του έμαθε πως να πιάνει με το στόμα 3 κεφτέδες που ναι την ίδια στιγμη στον αέρα
1385546271538.jpg 1385546302640.jpg 1385546343069.jpg 1385546738544.jpg