Ξανασυστηνόμαστε (το σωτήριον έτος 2015)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Η θηλυκή σε οίστρο λογικό και φυσιολογικό να κάνει νάζια και κόλπα και κορδέλες. Ο στειρωμένος, τι δουλειά έχει να υποκύπτει στα σκέρτσα της κάθε σουρλουλούς, μου λες;
Απλά σαν επιχείρημα υπέρ της στείρωσης, μην το ξανακούσω, ότι και καλά το σκυλί δεν υποφέρει γιατί δεν είναι έρμαιο των ορμονών του και έτσι δεν επιθυμεί συνουσία γιατί θα ουρλιάξω. Υπάρχουν τόσα επιχειρήματα υπέρ της στείρωσης που καλό είναι να μη χρησιμοποιείται κάτι το οποίο είναι πιασάρικο μεν, ψέμα δε. Εμπειρικά βγάζω το συμπέρασμα ότι η σεξουαλική επιθυμία, και στα σκυλιά, είναι κάτι πολυπλοκότερο της παρουσίας τον ορμονών.
Δεν σε κατάλαβα, όσο και αν το διάβασα 3-4 φορές.
Εγώ μίλησα για δύο στειρωμένα σκυλια, που γίνονται αυτά που γράφω. Νομίζεις οι στειρωμένες είναι, "δεν ξέρω, δεν γνωρίζω"? Εχω παραδείγματα, όσα θες.
Τώρα με ρωτάς, ο στειρωμένος, γιατί υποκύπτει σε κάθε σουρλουλού. Ευτυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν γνωρίζω! Ξέρω όμως για τον αστείρωτο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Απλά σαν επιχείρημα υπέρ της στείρωσης, μην το ξανακούσω, ότι και καλά το σκυλί δεν υποφέρει γιατί δεν είναι έρμαιο των ορμονών του και έτσι δεν επιθυμεί συνουσία γιατί θα ουρλιάξω.
Διαφωνώ μαζί σου.

Ο ένας μου σκύλος, ο Τζιμάκος μία φορά στα 3 χρόνια που τον είδα πήγε να ζευγαρώσει με θηλυκιά, στειρωμένη όπως και αυτός. Κατά τα άλλα καβαλάει μόνο αρσενικά, τον Έλβις δηλαδή, για κυριαρχία.

Ο Έλβις όμως, αστείρωτος, υποφέρει αρκετά συχνά. Συνέχεια προσπαθεί να καβαλήσει όποια θηλυκιά είναι στο δρόμο του. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να τον στειρώσω είναι αυτός, το θεωρώ κακό για τον ίδιο να μην ζευγαρώνει και να είναι αστείρωτος. Έχει συνέχεια ορμές

• Like
Reactions: mareco

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ανοιξε το φορουμ, απιστευτο!

Η Ληδα μου το Λαμπ θα κλεισει τα 5 τον Αυγουστο. Ευτυχως ειναι μια χαρα στην υγεια της, οπως τα ξερατε. Το γιορκι μου εκλεισε τα 11 κι εχει ενα ψιλοθεματακι με τα δοντια. Εχουμε κανει καθαρισμο και θα ξανακανουμε, ειχε απωλεια ενος δοντιου και τον φωναζω κουτσοδοντη. Κατα τ αλλα καλα!

Ειχαμε μια απωλεια στην οικογενεια, πεθανε η γατουλα μας σχεδον 17 χρονων απο τα νεφρα της. Δε χρειαζεται να περιγραψω ποσο στεναχωρηθηκαμε.. Ευχαριστω παντως τον Κεστη που με τη δικη του φροντιδα η γιαγια μας εζησε τοσα χρονια.

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
δεν καβαλησε απλα για κυριαρχια, αυτο το κανει σε ολα τα καινουρια αρσενικα φυσικα γιατι την εχει δει κ πολυ αρχηγοπουλο. ζευγαρωνε κανονικα, εκανε 5 λεπτα να μπει το πουλι του μεσα!αφου δεν ηξερα τι γινεται κ νομισα οτι επρεπε καπως να τον βοηθησω εγω να το βαλει μεσα παλι(δεν ξερω πως , τελικα αποφασισα οτι η φυση ειναι σοφη κ θα εχει μεριμνησει κ γ αυτο)!!!σκηνες ροκ λεμε!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αχχχ...
Σας ζηλεύω, με τα ανέμελα καβαλήματά σας!!!
Εγώ, δεν νομίζω ότι θα το "γλεντήσω" αυτό, στην παρούσα φάση της ζωής μας... να εξετάζω, δηλαδή, αν το καβάλημα γίνεται για παιχνίδι, για κυριαρχία, ή για οποιεσδήποτε σεξουαλικές προτιμήσεις...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
...ζευγαρωνε κανονικα, εκανε 5 λεπτα να μπει το πουλι του μεσα!αφου δεν ηξερα τι γινεται κ νομισα οτι επρεπε καπως να τον βοηθησω εγω να το βαλει μεσα παλι(δεν ξερω πως , τελικα αποφασισα οτι η φυση ειναι σοφη κ θα εχει μεριμνησει κ γ αυτο)!!!σκηνες ροκ λεμε!
Βρε nikol, πολύ ροκ λέμε, ή μάλλον Heavy Mεtal. Ούτε ντροπαλός είμαι, ούτε συντηρητικός! Μάλλον το αντίθετο. Αλλά πολύ γλαφυρή και λεπτομερής περιγραφή, βρε κορίτσι μου! Ειδικά δε, άξιον μελέτης, το δίλλημα σου!
Μήπως ξέμεινα λίγο πίσω, να πάρει και δεν το κατάλαβα?

• Like
Reactions: Estranged and johnk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.968
7.541
Κι από μας μην περάσετε... Υπερπυρκαυλος και με τη βούλα... Δεν τον έχω και στειρωμένο και ιδρώνω να τον συγκρατήσω.

• Like
Reactions: mareco

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
Βρε nikol, πολύ ροκ λέμε, ή μάλλον Heavy Mεtal. Ούτε ντροπαλός είμαι, ούτε συντηρητικός! Μάλλον το αντίθετο. Αλλά πολύ γλαφυρή και λεπτομερής περιγραφή, βρε κορίτσι μου! Ειδικά δε, άξιον μελέτης, το δίλλημα σου!
Μήπως ξέμεινα λίγο πίσω, να πάρει και δεν το κατάλαβα?

συγνωμη αλλα μιλαμε για ζωακια, τι το κακο εχει αυτο που ειπα?περιεγραψα απλα την κατασταση στην οποια βρεθηκα. δεν ηξερα οτι θα ηταν τοσο σοκαριστικο για καποιους.να με συγχωρεσετε αν σας εθιξα. οσο για το διλλημα μου,που θελετε να ...μελετησετε, εχετε το ελευθερο.απλα ενημερωστε με για τα αποτελεσματα της μελετης σας για να ξερω τι να κανω την επομενη φορα.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Δεν μας έθιξες, τουλάχιστον εμένα. Απλά ξαφνιάστηκα, δεν το φαντάστηκα καν!
Εσύ γιατί νευρίασες? Οταν κανείς περιγράφει τόσο λεπτομερώς, κάτι "extreme", παίρνει και το ρίσκο, των σχολίων! Τα οποία, ήταν μάλλον χιουμοριστικά.
Για την "μελέτη του εγχειρήματος" και την σωστή βοήθεια, για την επόμενη φορά, δεν μπορώ εγώ να συμβουλεύσω! Υπάρχουν ειδικοί.
Το μόνο, που μου έρχεται στο μυαλό, να εμπιστευθείς την Μητέρα Φύση και το ένστικτο σου!

• Like
Reactions: l.Kyveli

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Με τούτα κ με κείνα πολύ χαίρομαι που η Τσίλι ήταν από κουτάβι γεροντοκόρη κ δν ήθελε ποτέ κανέναν. Το μόνο δίλημμα μου είναι αν την παίρνει το ράφι δίπλα στην φριτέζα...:cool:

• Like
Reactions: mareco and l.Kyveli

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
εγω δεν καταλαβα το χιουμορακι, εσυ δεν καταλαβες οτι δεν νευριασα, αυτα εχει ο γραπτος λογος. αγαπη ολουθε λοιπον.ολα καλα.(y)

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Πολυ χαιρομαι που ανοιξε παλι το φορουμ..
Ειμαι ο Αγγελος εχω 2 ροτβαιλερ 4 ετων πλεον ο αρσενικος κ 3 η θυληκια και φυσικα εχω κ τον Διογενη 1 ετους κ κατι μηνες..

χαιρομαι που σας ξαναβρισκω..