Ξανασυστηνόμαστε (το σωτήριον έτος 2015)

hatsiko500

Member
1 Ιουνίου 2015
6
1
29
Γεια σας,με λενε Νικο,ειμαι 14 και ψαχνω
εδω και καιρο ενα Ακιτα(ιαπωνικο).Μενω σε διαμερισμα 120τ.μ. με μπαλκονι 70τ.μ.στρωμενο με ψευτικο γκαζον σαν κηπο.Η εμπειρια μου με σκυλους ηταν ο Τζακ ,ενα αρσενικο λαμπραντορ απο εκτροφειο το οποιο εζησε αισιως 13 χρονια.Τωρα γνωριζω τους εκτροφεις και εχω ενημερωθει για τη φυλη αρκετα.Απο το σπιτι λειπω μονο τις σχολικες ωρες .Οποτε ,θα ηθελα να με κατατοπισετε αν ειναι καλες οι σηνθηκες διαβιωσης που θα του παρεχω.
Υ.γ.Μου αρεσουν και αλλες φυλες για τις οποιες ειμαι ενημερωμενος,αλλα επειδη τις φοβαται η μητερα μου,ειναι μια που μου αρεσει και η ιδια εχει αναπτυξει καλες σχεσεις.

Last edited:
  • Like
Reactions: l.Kyveli

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Είσαι 14, είχες ένα λαμπραντόρ που ένα χρόνο πριν απεβίωσε σε ηλικία 13 χρονών, άρα, όταν εσύ γεννήθηκες, την ίδια χρονιά, η μάνα σου που δεν συμπαθεί τα σκυλιά, πήρε και σκύλο......

:rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και άλλες απορίες...

α) Τι σχέσεις έχει αναπτύξει η μητέρα με τα ακίτα? Και πώς? πότε? Γιατί δεν τα φοβάται?

β) Αν επιτρέπεται, από ποιό εκτροφείο ήταν το Λαμπραντόρ, που χάσατε? Είναι καλό να ξέρουμε τα εκτροφεία που βγάζουν κουτάβια που μακροημερεύουν...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τελικά η μάνα σου τα φοβάται τα σκυλιά ή δεν τα θέλει λόγω καθαριότητας; Εντέλει 10ή 13 ηταν το Λαμπ;

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν είπε ότι ήταν δικός του, είπε απλά ότι είχε εμπειρία με αυτόν τον σκύλο!
ειχα για 10 περιπου χρονια ενα λαμπραντορ το οποιο απεβιωσε μολις ενα χρονο πριν :cry:Εμαθα ετσι υπευθυνοτητα και τι θα πει ενεργεια.

• Like
Reactions: ghelly

hatsiko500

Member
1 Ιουνίου 2015
6
1
29
Johnk ειχε Ακιτα πιο μικρη οποτε το αγαπουσε και της αρεσε σαν ρατσα .Το εκτροφειο που το πηρα ηταν το m.c. of palmhill (μαλιστα το εμαθα απο εσας:D).ghelly δεν ειναι οτι δεν τις αγαπαει,απλα φοβαται τις υπολοιπες φυλες ισως επειδη δεν τις γνωρισε ποτε .Η καθαριοτητα ειναι και αυτη ενας ακομη παραγοντας.( το Λαμπ ηταν 13)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλημερα σας .Ειμαι καινουριος στο φορουμ (μαλιστα εκανα εγγραφη μολις σημερα) και θα ηθελα να συστηθω.Με λενε Νικο,ειμαι 14 και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις αποριες μου.Πρωτον,χαιρομαι που επιτελους εγινα μελος.Παρακολουθω τις συζητησεις σας εδω και 1 χρονο και με εχουν διαφωτισει αρκετα.Ας μπουμε ομως στο θεμα:ειχα για 10 περιπου χρονια ενα λαμπραντορ το οποιο απεβιωσε μολις ενα χρονο πριν :cry:Εμαθα ετσι υπευθυνοτητα και τι θα πει ενεργεια.Η μητερα μου,δεν ειναι φαν των σκυλιων λογω της καθαριοτητας ,οχι για τιποτε αλλο.Ομως ,υπαρχει μια φυλη,η οποια,ειναι ιδιαιτερα αγαπητη τοσο απο εμενα οσο και απο τη μητερα μου.Αυτη ειναι το Ακιτα.Η πρωτη φορα που το ειδα ειναι στην ταινια Χατσικο και επειτα το λατρεψα.Αρχισα να ενημερωνομαι ,να μαθαινω τα παντα γυρω απο τη φυλη.Τωρα πια ξερω για τον ιδιαιτερο χαρακτηρα οσο και για τον ιδιαιτερο μεταχειρισμο που απαιτει.Γνωριζοντας επισης και τα κουταβισια λαθη ,μπορω να τα προβλεψω..

(Ξερω πως επρεπε να πω και αλλα θα γραψω κι αλλο μηνυμα για τοπο διαμονης,εκτροφεις,αλλες φυλες που μου αρεσαν κ.α.Σορι για το μεγεθος του post).
Γεια σας,με λενε Νικο,ειμαι 14 και ψαχνω
εδω και καιρο ενα Ακιτα(ιαπωνικο).Μενω σε διαμερισμα 120τ.μ. με μπαλκονι 70τ.μ.στρωμενο με ψευτικο γκαζον σαν κηπο.Η εμπειρια μου με σκυλους ηταν ο Τζακ ,ενα αρσενικο λαμπραντορ απο εκτροφειο το οποιο εζησε αισιως 13 χρονια.Τωρα γνωριζω τους εκτροφεις και εχω ενημερωθει για τη φυλη αρκετα.Απο το σπιτι λειπω μονο τις σχολικες ωρες .Οποτε ,θα ηθελα να με κατατοπισετε αν ειναι καλες οι σηνθηκες διαβιωσης που θα του παρεχω.
Υ.γ.Μου αρεσουν και αλλες φυλες για τις οποιες ειμαι ενημερωμενος,αλλα επειδη τις φοβαται η μητερα μου,ειναι μια που μου αρεσει και η ιδια εχει αναπτυξει καλες σχεσεις.
δεν καταλαβαίνω τίποτα :D ίσως επειδη δεν έχω πιεί καφέ..
Να στο ζωγραφίσουμε @HolywoodBrn :p
Tελευταία αυτό το κρούσμα "διπολικών" απαντήσεων, γίνεται τση μοδός.
Τουλάχιστον "ο μικρός Νικόλας" κρατά σταθερή τη δική του ηλικία και στα δύο posts.:ROFLMAO::ROFLMAO:

hatsiko500

Member
1 Ιουνίου 2015
6
1
29
Ισως να μην τα παραθεσα σωστα.Απλα θελω να μου πειτε αν μπορω να παρεχω μια καλη ζωη σε ενα τετοιο σκυλο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Στα 14 σου, όχι δεν μπορείς... δεν έχεις εισόδημα, δεν έχεις μεταφορικό μέσο, έχεις σχολείο και υποχρεώσεις, μελλοντικά στρατό... οπότε όχι. Όσο καλή προθεση και αν μας λες ότι εχεις, τα έξοδα και ο χρόνος που πρέπει να αφιερώνεις είναι κατι παραπάνω από απαιτητικές ανάγκες του σκύλου. Το 10-13 ετών λαμπ ήταν καθαρά ευθύνη των γονιών σου. Οπότε σόρρυ, αλλά όχι.
Τώρα προτεραιότητα σου πρέπει να είναι το σχολείο σου. Είσαι στην εφηβεία που οι ανάγκες και ο ενθουσιασμός για διάφορες ενασχολήσεις καταλαγιάζει ΠΟΛΥ γρήγορα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έμαθες το palmhill από εμάς, μάλιστα... Μάλιστα... Και πέθανε πέρισυ είτε δέκα, είτε δεκατριών χρονών... Μάλιστα, μάλιστα.... Δηλαδή έμαθες το palmhill από το φόρουμ πριν από 12-15 χρόνια... Μάλιστα, μάλιστα... Είχε η μητέρα σου ακίτα μικρή, προφανώς προ Χάτσικο. Μάλιστα, μάλιστα...

Α ντίρλα, α ντίρλα
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Α ντιρλαντά και τέζα όλοι
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Και πως θα πάρουμε την Πόλη
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Από την πόλη την καλή
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Ήρθε μια σκούνα με πανί

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και άλλες απορίες...

α) Τι σχέσεις έχει αναπτύξει η μητέρα με τα ακίτα? Και πώς? πότε? Γιατί δεν τα φοβάται?

β) Αν επιτρέπεται, από ποιό εκτροφείο ήταν το Λαμπραντόρ, που χάσατε? Είναι καλό να ξέρουμε τα εκτροφεία που βγάζουν κουτάβια που μακροημερεύουν...
Συγγνώμη, αλλά 13 χρονών για σκύλο είναι πολλά χρόνια;;

(Αφήστε τα, από τότε που έγινε το Μουφ 9 με έχει πιάσει σύγκρυο… :()

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Έμαθες το palmhill από εμάς, μάλιστα... Μάλιστα... Και πέθανε πέρισυ είτε δέκα, είτε δεκατριών χρονών... Μάλιστα, μάλιστα.... Δηλαδή έμαθες το palmhill από το φόρουμ πριν από 12-15 χρόνια... Μάλιστα, μάλιστα... Είχε η μητέρα σου ακίτα μικρή, προφανώς προν Χάτσικο. Μάλιστα, μάλιστα...

Α ντίρλα, α ντίρλα
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Α ντιρλαντά και τέζα όλοι
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Και πως θα πάρουμε την Πόλη
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Από την πόλη την καλή
-Ντάρλα ντιρλανταντά
Ήρθε μια σκούνα με πανί
"ντα-ντα ντιρλανταντά" είναι καλέ..τι ντάρλα; ντάρλα από τα looney;

• Like
Reactions: Orilis

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Συγγνώμη, αλλά 13 χρονών για σκύλο είναι πολλά χρόνια;;
Έ, θα μπορούσες να πεις ότι είναι πλέον ηλικιωμένος... από εκεί και πάνω, "όλα παίζουν"...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έ, θα μπορούσες να πεις ότι είναι πλέον ηλικιωμένος... από εκεί και πάνω, "όλα παίζουν"...
Εξαρτάται τη φυλή, το μέγεθος και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα. Εχω την αίσθηση ότι στα μικροσωμάκια τα 13χρονα είναι μεσήλικες προς το ώριμοι (αχ μωρέ Ρας, χάσε καμιά εικοσαριά κιλά!)