Ξανασυστηνόμαστε (το σωτήριον έτος 2015)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εξαρτάται τη φυλή, το μέγεθος και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα. Εχω την αίσθηση ότι στα μικροσωμάκια τα 13χρονα είναι μεσήλικες προς το ώριμοι (αχ μωρέ Ρας, χάσε καμιά εικοσαριά κιλά!)
Πόσο δίκιο έχεις!

Υ.Γ. Στα 13 χρόνια, ο Κάσπερ θα είναι σχεδόν στο προσδόκιμο... και η Μόκα θα είναι "υπεραιωνόβια", θα την δείχνουν στις ειδήσεις...

• Like
Reactions: anastasiak

anastasiak

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2013
100
244
"]Εξαρτάται τη φυλή, το μέγεθος και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα. Εχω την αίσθηση ότι στα μικροσωμάκια τα 13χρονα είναι μεσήλικες προς το ώριμοι (αχ μωρέ Ρας, χάσε καμιά εικοσαριά κιλά!)
(και χάσε και καμμιά εικοσαριά πόντους μπας και γίνεις μικρόσωμο! :ROFLMAO:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, συνειδητοποιείτε ότι εγώ ΔΕΝ έχω μικρόσωμο; Σοβαρολογώ ότι εχει αρχίσει να με πιάνει πολύ σοβαρό άγχος. Τουλάχιστον τον έχω αδυνατίσει και διατήρησε τα κιλά του...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Στα 13 τους τα μικρόσωμα δεν είναι μεσήλικες βρε παιδιά.... Είπαμε:D

Εξαρτάται βέβαια και από τον κάθε σκύλο. Ας φτάνανε εκεί όλα τους και θα ήμασταν τρισευτυχισμένοι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Στα 13 τους τα μικρόσωμα δεν είναι μεσήλικες βρε παιδιά.... Είπαμε:D

Εξαρτάται βέβαια και από τον κάθε σκύλο. Ας φτάνανε εκεί όλα τους και θα ήμασταν τρισευτυχισμένοι.
Α δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εμένα μου έστειλαν σε 10 χρόνια να παρουσιαστεί στο πυροβολικό!

btw συμβουλή προς άπαντα trolls.... αν δεν τα πάτε καλά με τα μαθηματικά, παρτε κομπιουτεράκι... μη μας λετε αλλα αντ' αλλων ηλικίες, κλπ γιατι καρφώνεστε.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κανείς δεν ξέρει τι του μέλλει.. εμείς πήραμε τη κουτάβα μας και "έφυγε" από κοντά μας πριν κλείσει τα τρία της χρόνια...

Μετά από αυτό μας υιοθέτησε μια εξάχρονη - επτάχρονη κοπελλάρα, που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ μακροζωίας :)

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Ξανασυστηνόμαστε και εμείς!! Πριν 8 χρόνια βρήκαμε τον Δία, τότε σε ηλικία 1-1,5 ετών, είναι ημίαιμο Dobby μαζί με ελληνικό μούργο. Ο Δίας είναι ένας πολύ ήσυχος σκύλος δεν μας έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα, αντιπαθεί τις ενήλικες γάτες μετα μανίας όπως και τις κατσαρίδες, είναι στειρωμένος εμβολιασμένος και γοητευμένος με όλα των ειδών τα χώματα και τα βρώμικα νερά.

Στις φώτο είναι από την αρχή που τον βρήκαμε σταδιακά μέχρι σήμερα.

Attachments

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Εδώ είναι στην πίσω αυλή στο νέο σπίτι που έσκαβε λακους για αυτό έχουμε βάλει και τα μάρμαρα γύρω γύρω, κόντευε να φθάσει στα θεμέλια της αποθήκης το τρελόσκυλο. Έτσι κάθεται μέσα στα χώματα και χαίρεται ώρες.... Το νέο σπίτι που έχει 24 ώρες την ημέρα κήπο να τρέχει, να σκάβει να μυρίζει τον έχει ξανακάνει κουτάβι !:p:p:p

Attachments

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Καλά μιλάμε αυτή η φώτο είναι δύο χρονών σχεδόν τον κύριο με το ροζ κοφτό μαγιό τώρα τον είδα... Δεν μπορείς να πεις είναι τρεντυς :barefoot::barefoot::barefoot:

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
Με μεγάλη μου χαρά είδα οτι ξαναάνοιξε το φόρουμ! Δυο χρόνια διάβαζα καθημερινά και οταν έκλεισε μετάνιωσα που δεν συμμετείχα όσο θα ήθελα στις πολύ ωραίες και ακρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας!

Ξανασυστηνόμαστε λοιπον κ εμέις! Είμαι η Αλεξάνδρα και -πριν απο 2 χρονια περίπου- υιοθέτησα τη Ναόμι μου απο το κυνοκομέιο Λαμίας. :) Το κορίτσι μου τώρα είναι αισίως 2,5 χρονών (κατα προσέγγιση πάντα) και μακράν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!

Attachments