ναι τρωει κανονικα αλλα ειναι καπως βαρυς θα ελεγα..kimona λυπάμαι αλλά δυσκολεύομαι να συμφωνήσω με το σκεπτικό σου.
Επίσης, για να μην τον τρελλάνουμε τον άνθρωπο...η οστεομυελίτιδα εμφανίζεται ύστερα από ορθοπεδική επέμβαση, διατιτραίνοντα τραύματα, χρόνια οδοντοπάθεια, τραυματισμό των δακτύλων και του πέλματος ή ως συνέπεια κάποιων μυκητιάσεων που εισέρχονται στον οργανισμό από την αναπνευστική οδό και μεταφέρονται με την κυκλοφορία του αίματος, στα οστά. Τα συμπτώματα είναι, χωλότητα, ανορεξία, κατάπτωση, πυρετός, μυική ατροφία και πόνος κατά την ψηλάφηση.
Δεν μου φαίνεται, κάτι απ' όλα αυτά, εκτός της χωλότητας, να ταιριάζει στην περίπτωση...
οχι σε σωματικο βαρος απλα ειναι πολυ νοθρος ισως γιατι ποναει ..πόσα κιλά????
Το κόκκαλο είχε σπάσει αλλά όχι πολύ (δεν χρειάστηκε γύψο). Το σπάσιμο μάλλον οφειλόταν στις μεγάλες ποσότητες ασβεστίου (που είχε συστήσει ο προηγούμενος κτηνίατρος), που έδειξε και η ανάλυση αίματος.Berna μου δεν αποκλείω τίποτα. Δεν είμαι γιατρός. Και η διάγνωση είναι δουλειά του γιατρού.
* Off topic: στο κουτάβι της φίλης σου, σε τι καταλήξανε ότι οφειλόταν η οστεομυελίτιδα; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.
Αρα, εμφανίστηκε λόγω κάποιας μόλυνσης του οστού, συνεπεία του τραυματισμού, από βακτηρίδια και μύκητες;Το κόκκαλο είχε σπάσει αλλά όχι πολύ (δεν χρειάστηκε γύψο). Το σπάσιμο μάλλον οφειλόταν στις μεγάλες ποσότητες ασβεστίου (που είχε συστήσει ο προηγούμενος κτηνίατρος), που έδειξε και η ανάλυση αίματος.
Μα και βέβαια. Απλά νόμιζα πως ήθελες να πεις πως ένα κουτάβι δεν μπορεί να την πάθει.Αρα, εμφανίστηκε λόγω κάποιας μόλυνσης του οστού, συνεπεία του τραυματισμού, από βακτηρίδια και μύκητες;
Προσπαθώ να σου πω, ότι η οστεομυελίτιδα είναι σύμπτωμα. Δεν είναι από μόνη της, ασθένεια. Προκαλείται από κάτι.
o fernando και ο γραμματεας του (εγω) σε ευχαριστουμε πολυ ..Περαστικά ! Εύχομαι να υποχωρήσει το πρόβλημα με την αγωγή και να τελειώσει εδώ το θέμα ...
Ναιιιι για το παλικαρι μου θυσια να γινω ..Εκτός από γραμματέας του, τώρα είσαι και νοσοκόμος του ...![]()
Respect ... :fan::fan::fan:Ναιιιι για το παλικαρι μου θυσια να γινω ..