Ξαφνικά το σκυλί δεν βλέπει..

Καρελακι

New Member
30 Ιανουαρίου 2022
4
1
28
Γεια σας,έχω μια σκυλίτσα 11 χρόνων η οποία είναι αστειρωτη ( το ξέρω κακώς) και ενώ είχε περίοδο πριν 2 μήνες εχει αιμοραγια σχεδόν καθημερινά σαν περίοδο.. ποτε πιο πολύ ποτε πιο λίγο.. ο γιατρός είπε ότι μπορεί να οφείλεται η αιμοραγια από μια ενδομητριωση που είδε στον υπέρηχο αλλά δεν ήταν σίγουρος κ μου ειπε να του πάω ούρα της σκυλίτσας μήπως δει ότι το αίμα προέρχεται από εκεί.. αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το σκυλί δεν βλέπει.. μου λέει το σκυλί βλέπει μία χαρά.. εντομεταξυ το σκυλί κουτουλαει παντου.. κάτι βλέπει αλλά σαν να βλέπει τα μισά κάτι τέτοιο. Είναι πανικόβλημενη κοιτάει παντού με απορία η μένει κοκαλομενη κ κοιτάει ένα σημείο.. κατά τα άλλα τρώει κανονικά.. πίνει νερό κανονικα..θέλει να πάει βόλτα.. απλά φαίνεται αναστατωμένη με αυτό το θέμα κ δεν έχει όρεξη για παιχνίδι ενοειτε..κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι νορμάλ δεν αγριεψε η κάτι τέτοιο..χτυπάει μέσα στο σπίτι που ζει τόσα χρόνια αριστερά δεξια με φόρα κ όλα αυτά ξαφνικά.. ο γιατρός δεν μου έδωσε ούτε μια υποψία.. περιμένουμε την Δευτέρα αποτελέσματα αλλά για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τα μάτια αλλά Με την αιμορραγία.. έγω εννοείται θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη την Δευτέρα αλλά έχω ανχοθει πάρα πολύ.. μήπως ξέρει κανείς κάτι παρόμοιο?? Αν ήταν όγκος στον εγκέφαλο επειδή είδα επηρεάζει την όραση θα είχε κ άλλα σύμπτωματα?? Θα γινόταν να ήταν το πρώτο??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.328
Θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν σύμπτωμα, εγκεφαλικού όγκου.
Μπορεί όμως και όχι. Θα πρέπει να το δείτε μεμονωμένα και το συντομότερο, γιατί μπορεί να είναι αναστρέψιμο ή και ιάσιμο, αλλά να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο αποκατάστασης, σε περίπτωση που το διαγνώσετε με μεγάλη καθυστέρηση.

Περαστικά της!

• Like
Reactions: GSD92

Καρελακι

New Member
30 Ιανουαρίου 2022
4
1
28
Θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν σύμπτωμα, εγκεφαλικού όγκου.
Μπορεί όμως και όχι. Θα πρέπει να το δείτε μεμονωμένα και το συντομότερο, γιατί μπορεί να είναι αναστρέψιμο ή και ιάσιμο, αλλά να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο αποκατάστασης, σε περίπτωση που το διαγνώσετε με μεγάλη καθυστέρηση.

Περαστικά της!
Ευχαριστούμε πολύ να στε καλά.. αύριο θα την πάμε πάλι..

• Like
Reactions: mareco

Liza & Riri

New Member
23 Φεβρουαρίου 2022
3
0
28
Κανένα νέο ; Και εμείς ακριβώς έχουμε τα την ίδια περίπτωση. 13 ετών ξαφνική τύφλωση πήγαμε σε οφθαλμίατρο κτηνίατρο και τα μάτια της είναι τέλεια. Κάτι γίνεται πίσω από τα μάτια. Μας είπαν να κάνουμε μαγνητική και φοβάμαι πολύ γιατί έχει άσθμα και γενικά ξυπνάει όταν κοιμάται παίρνει ανάσες και συνεχίζει τον ύπνο της. Μας έδωσαν και εμάς το ενδεχόμενο του όγκου.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Κανένα νέο ; Και εμείς ακριβώς έχουμε τα την ίδια περίπτωση. 13 ετών ξαφνική τύφλωση πήγαμε σε οφθαλμίατρο κτηνίατρο και τα μάτια της είναι τέλεια. Κάτι γίνεται πίσω από τα μάτια. Μας είπαν να κάνουμε μαγνητική και φοβάμαι πολύ γιατί έχει άσθμα και γενικά ξυπνάει όταν κοιμάται παίρνει ανάσες και συνεχίζει τον ύπνο της. Μας έδωσαν και εμάς το ενδεχόμενο του όγκου.
Στη θέση σου θα ρωτούσα αν μπορεί να γίνει ακτινογραφία καταρχάς για ένδειξη όγκου, όπου θα κρατήσεις το σκυλί ήσυχο (αν κρατιέται) για να μην χρειαστεί νάρκωση. Στη δική μας περίπτωση ο όγκος (στον πνεύμονα) φάνηκε με ακτινογραφία.

Liza & Riri

New Member
23 Φεβρουαρίου 2022
3
0
28
Πήγαμε σε νευρολόγο στον κύριο δανουρδη ευτυχώς ξεκινήσαμε θεραπεία και τώρα βλέπει ξανά. Ελπίζω μέχρι το τέλος της θεραπείας να συνεχίζει να βλέπει .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.328
Πήγαμε σε νευρολόγο στον κύριο δανουρδη ευτυχώς ξεκινήσαμε θεραπεία και τώρα βλέπει ξανά. Ελπίζω μέχρι το τέλος της θεραπείας να συνεχίζει να βλέπει .
Η διάγνωση ποιά είναι;

• Like
Reactions: GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48