ΤΑRA Απ'ότι μου είπε δεν έχει πρόβλημα με το δισκο,βέβαια εδώ και ένα χρόνο περίπου είχέ ελαφρύ τρέμουλο στα πίσω άκρα.Τότε που την είχε δεί πάλι ο κτηνίατρος μου είχε πεί ότι είναι απο γηρατειά.. εκεί το "ρίχνει" περισσότερο και τώρα.αν έχει να κάνει με δίσκο και το αντιμετωπίσεις σωστά απο την αρχή έχεις πολύ σοβαρές πιθανότητες να γίνετε εντελώς καλά...(όσο η ηλικία το επιτρέπει βέβαια)
ο γιατρός σου είπε να είναι ακίνητη; επίσης απ΄ότι κατάλαβα δεν έδωσε αντιφλεγμονώδη...
κάνε υπομονή μέχρι την Πέμπτη να δεις πως πάει, να ξέρεις βέβαια ότι υπάρχουν κτηνίατροι με ειδίκευση στα ορθοπαιδικά αν αποφασίσεις να το ψάξεις περισσότερο.....
επίσης έχε στο μυαλό σου οτι αν το πρόβλημα συνεχιστεί και δεν έχεις ευρήματα απο την ακτινογραφία,μπορείς να κάνεις μαγνητική τομογραφία..
πολύ καλή επιλογή επίσης είναι μια εκτίμηση του προβλήματος απο ιατρούς της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσ/κης (δεν ξέρω που μένεις)
@συμφωνώ με Mareco για τα περί ευθανασίας
Δέ μου είπε για ακινησία γιατί ούτως η άλλως δε περπατάει καθόλου,σέρνεται.Κάνει κινήσεις να σηκωθεί αλλα δεν την αφήνω για να μή χτυπησει πουθενά. 'Οντως δέν της έδωσε,δεν είναι πρησμένα πάντως τα ποδαράκια της.Τι να πώ!Ας γίνει καλά..
Αθήνα μένω.Γνωρίζετε εδώ αν χρειαστεί πού μπορώ να πάω για μαγνητική;Ορθοπεδικό καλό προτείνετε κάποιον;