Ξαφνικος φοβος

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καλο μηνα καταρχας!!! :D
προχθες ανεβαινα στο σχολειο(τριτη ωρα εννοειται) και στο δρομο μ ειδα 2 σκυλια ξαπλωμενα στο δρομο.Δεν τολμησα να περασω απο εκει με το π γυρισε και με κοιταξε το ενα,εκανα το κυκλο και πηγα απο αλλο δρομο.ενιωσα φοβο.δεν φοβαμαι τα σκυλια γενικα και ζωντανο παραδειγμα,σημερα πηγα σχολειο με συνοδεια μου 2 αδεσποτα θηρια τα οποια δεν ενιωσα να με φοβιζουν...στεκει αυτο???εχω σκυλο και να φοβαμαι καποια σκυλια! το παθαινετε?αλλοι δεν φοβουνται το οποιοδηποτε σκυλι.περιττο να πω οτι λατρευω τα σκυλια....σας εχει τυχει???

Νικος

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και ποιος μενει αταραχος στα σαγονια ενος σκυλιου που μας κοιταει επιμονα.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αναλογα το πως θα σηκωσει το κεφαλι να σε κοιταξει...ηταν και στην μεση του δρομου 8) :lol:

φοβο φοβο,δεν μου εχει τυχει να νιωσω...να ξαφνιαστω και να σπασω και το ποδι μου,μου εχει τυχει ομως :evil:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
βασικα το ενα σηλωσε το κεφαλι του και με κοιταζε επιμονα.εκει παρολο που θα περνουσα ,δεν ειχα κολοσει,παγωσα.δεν μπορουσα να προχωρησω και αυτο με κοιταζε. :shock: ηταν και στη μεση της διαδρομης,ανθρωποι δεν υπηρχαν...μπορει το σκηνικο να εφταιγε... :roll:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά μην αφήνεις ένα μεμονωμένο περιστατικό να σε επηρεάζει :)
Όλοι κατά καιρούς αγχωνόμαστε χωρίς λόγο, αν και προσωπικά, πιστεύω στο ένστικτο. Μπορεί να έκανες και καλά.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Γενικα δεν φοβαμαι σκυλια.αλλα απτο βλεμα μπορω να καταλαβω πολλα.και σε σκυλο κ σε γατα το βλεμα μ λεει πολλα.αυτο ειχε ενα υφος σαν να ελεγε ''θα σε φαώ'' κ ηταν σαν να μιλαγε!λεω κατσε...ποτε δεν ξερεις...επειδη εχω ανεβει πολλες φορες σε μαντρες για να σωθω απο σκυλια ''σπιτιου'' ,που τα εχουνε με ανοιχτες αυλοπορτες ή το ταιζουν στο πεζοδρομιο :evil: ,ετσι και αντεδρασα καπως... :roll:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για φαντάσου όμως τι παθαίνουν όσοι είναι παντελώς άμαθοι στα σκυλιά...
Και καλά να φοβηθείς, πολλές φορές ο φόβος εκφράζεται με επιθετικότητα.
Και εαν κάποιο αδεσποτο αμυνθεί στην επιθετικότητα του φοβούμενου, τότε του επιβεβαιώνει ότι καλώς φοβήθηκε η δικαίωση του τρελού δηλαδή...

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Πολλα αρσενικα σκυλια ,με κυριαρχικες τασεις, θεωρουν ως προκληση

το να τα κοιταξεις λιγο επιμονα στα ματια.

Αυτο κανουν αλλωστε και μεταξυ τους δυο αρσενικα κοιτιουνται-απειλουν-

πλακωνονται!!!!

Δεν θα γινει η συρραξη αν ο ενας απο τους δυο χαμηλωσει το βλεμμα

και ''υποταχθει'' στον ισχυροτερο!

Αυτο συνεβη και σε σενα νομιζω!

Σε ειδε, σε κοιταξε να ''διαβασει'' τις προθεσεις σου, εσυ κολλησες

να τον κοιτας να δεις τι θα κανει, τον κοιταζες , σε κοιταζε και

αυτο για κεινον ηταν προκληση...

Φτηνα την γλυτωσες...

Τιπ: Μην κοιτας τα αρσενικα στα ματια για πανω απο 1 δευτερολεπτο,

ναχεις το κεφαλι σου ησυχο!!! :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συμφωνω και εγω με τους προλαλησαντες...νομιζα οτι σου εβγαλε δοντια.. :oops: :oops:

Αν το συναισθημα σου το εβγαλες με φοβο-επιθετικοητα και το εβγαλες με το να κοιτας επιμονα το σκυλι..ειναι απολυτα λογικο να σε κοιταει επιμονα και αυτο..,η οπτικη συμπεριφορα ειναι το πιο σημαντικο στην σχεση μας με τα σκυλια ειτε ειναι δικο μας ειτε ξενο...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναι εχετε δικιο...εχει σημασια η οπτικη επαφη...αλλα πιστευω εχει να κανει με το τι ''βγαζει'' σε καθε ανθρωπο ενα ζωο...αυτο πχ μ εβγαλε συναισθημα φοβου,ενω μπορει κατι γαιδουρια να παω και να τα χαιδεψω...ποιος ξερει... :oops:
αυτο με κοιταξε μια φορα αλλα συνεχισα να πηγαινω προσ το μερος του γτ επρεπε να περασω απο κει...μετα με ξανακοιταξε και γουρλωσε κ τα ματια(φανηκε και το ασπρο γυρω...)...εκει επαθα το συστριγγλο και αλλαξα δρομο... :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμενα αυτο το βλεμα δεν μου βγαζει επιθετικο..μηπως πηρες λαθος μηνυμα?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
δεν νομιζω.εχω καιρο π ασχολουμαι με σκυλια και ''πιανω'' το ποτε τους παει κατι στραβα...τεσπα...αλλη φορα θα το παιξω αδιαφορος...αν με φαει αφηνω το σκυλι μ σε εσας αγαπημενοι συμφορουμιτες,το λαπ μου στο σχολειο για να μπει κατι της προκοπης εκει μεσα,και ολα μ τα υπαρχοντα σε καταφηγιο ζωων για να τα μασουλισουν τα σκυλια... :lol: :lol:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Εγω δεν εχω φοβηθει ποτε σκυλι του δρομου...Μονο αν καποιο σηκωσει τη ραχη του στην μικρη τοτε θα ειμαι επιφυλακτικη κ οχι για μενα αλλα για την Εσμεραλντα..

Μου εχει τυχει ,σκυλος φιλου να γριλιζει συνεχως κ να συνεχιζει να γριλιζει οταν τον χαιδευεις...Αλλα να καθεται... :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.094
Νεότερο μέλος
Thoryorky