Ξηρά Τροφή: GO! & Now Fresh

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Με βάση τα συστατικά που είδα πιο πάνω η τροφή έχει ελάχιστο
κρέας και ένα σωρό filler. 70 ευρώ; καταλαβα.
ακόμα μια εταιρία που μας πασάρει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
εννοειται σε αυτά τα λεφτά θα μείνεις στην acana.
καμμία σχέση δεν έχουν αυτές οι δύο μεταξύ τους.
Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Δες και τα συστατικά της acana lamp and apple:
Lamb meal, deboned lamb, steel-cut oats, peas, whole apples, whole potato, sunflower oil, oat flakes, lamb liver, sun-cured alfalfa, whole pears, algae meal (source of DHA, EPA), pea fiber, sweet potato, pumpkin, butternut squash, parsnips, carrots, spinach, cranberries, blueberries, kelp, chicory root, juniper berries, angelica root, marigold flowers, sweet fennel, peppermint leaf, lavender, rosemary.

Εμένα πάλι η Sheeva ούτε να τη φτύσει.. Δεν της άρεσε καθόλου όταν της τη δοκίμασα!
O δικός μου που είναι λιχούδης και δεν φτύνει ούτε σκ@τ@ την έφαγε εννοείται (το δείγμα) αλλά αργά...Δεν πίστευα στα μάτια μου! Μήπως είναι η λύση για να τρώει αργά? :p

Eγώ πάντως πειράματα με τόσο ακριβή τροφή δεν πρόκειται να κάνω, προτιμώ την acana.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
μα συμφωνούμε.
αφού προτμας την acana.
η αρνί μήλο έχει το πρώτο συστατικό γεύμα άρα πιο πολύ κρέας.
η go μόνο κρεας μη αποξηραμενο που σημαινει οτι οταν αφυδατωθει χανει κοντα το 70%
του βάρους του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Πάντως έκανε κακά μετά την διατροφή του με το δείγμα και πιο βρωμερά κακά δεν έχω ξαναμαζέψει!!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Με βάση τα συστατικά που είδα πιο πάνω η τροφή έχει ελάχιστο
κρέας και ένα σωρό filler. 70 ευρώ; καταλαβα.
ακόμα μια εταιρία που μας πασάρει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
εννοειται σε αυτά τα λεφτά θα μείνεις στην acana.
καμμία σχέση δεν έχουν αυτές οι δύο μεταξύ τους.

Εχεις απολυτο δικιο!
Τα ιδια σκευτικα, μολις διαβασα τα συστατικα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Εχεις απολυτο δικιο!
Τα ιδια σκευτικα, μολις διαβασα τα συστατικα.
Μισό λεπτό , δηλαδή η acana lamp&apple έχει καλύτερα; Νομίζω ίσης αξίας είναι, κάνω λάθος ε;
(δεν πρόκειται να την δώσω απλά για την ιστορία).

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μισό λεπτό , δηλαδή η acana lamp&apple έχει καλύτερα; Νομίζω ίσης αξίας είναι, κάνω λάθος ε;
(δεν πρόκειται να την δώσω απλά για την ιστορία).
Δεν ειναι καθολου ισια!

Στην acana εχει κρεαταλευρο ( ηδη αφηδατομενο)- φρεσκο κρεας στης δυο πρωτες θεσεις. Στην αλλη εχει φρεσκο κρεας στην πρωτη θεση ,που κατα την αποξηρανση χανει το 70% του βαρος και πεφτει ετσι πολυ πιο πισω στην λιστα, μετα απο ολα τα αλευρια απο αρακα, πατατα κλπ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Δεν ειναι καθολου ισια!

Στην acana εχει κρεαταλευρο ( ηδη αφηδατομενο)- φρεσκο κρεας στης δυο πρωτες θεσεις. Στην αλλη εχει φρεσκο κρεας στην πρωτη θεση ,που κατα την αποξηρανση χανει το 70% του βαρος και πεφτει ετσι πολυ πιο πισω στην λιστα, μετα απο ολα τα αλευρια απο αρακα, πατατα κλπ.
Ααα μάλιστα. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με το φρέσκο κρέας, τώρα κατάλαβα τι έλεγε και ο newfound, όντως δηλαδή φύκια για μεταξωτές κορδέλες..Θα το πω όμως και στο πετ σοπ, για να μην μου λένε ότι είναι άριστη premium τροφή.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
Δεν ειναι καθολου ισια!

και δεν έχει καθόλου κρεατάλευρο και για αυτό είπα ότι συνολικά έχει ελάχιστο κρέας.
και φρέσκο λέγεται μόνο αν δε έχει καταψυχθεί πριν την χρήση όπως ισχυρίζεται η acana.
Αλλιώς λέγεται χωρίς κόκκλα ή αποστεωμένο από ότι διάβασα.
Το φρέσκο ή αποστεωμένο δεν έχει κάτι καό απλά από μόνο του δεν φτάνει
να στηρίξει μια ξηρά τροφή για σκύλους εκτος αν είναι σε ποσοστα 60-80%.