Ξηρά τροφή Άρτεμις (ελληνική)

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
κατ αρχην τι δουλεια κανεις...?εισαι κτηνιατρος η κατι παρομοιο? για να εχεις αποψη η απλα προσωπικη εμπειρια...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γιατί δε μας λες τι πρέπει να τρώνε τα σκυλιά?

Όσο για τη σιχαμάρα που λες, δε πειράζει! Ας το διακινδυνέψουμε!

Παντως δε κατάλαβα τι θες να μας πεις με το παράδειγμα που έδωσες? Γιατί συγκρίνεις το μαγειρευτό με τις πίτσες και τις τυρόπιτες?

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις τι τρωει το σκυλι σου πραγματικα...αθωες κροκετουλες ε???που να ξερες..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
κατ αρχην τι δουλεια κανεις...?εισαι κτηνιατρος η κατι παρομοιο? για να εχεις αποψη η απλα προσωπικη εμπειρια...
Εχω αποψη από όσα εχω διαβάσει και από συνομιλία με κτηνιατρους.
Εσύ τι δουλειά είπαμε κάνεις?

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
κι οσο για το παραπανω οτι μασιεται και γλυφεται...εγινα κατανοητος...δεν κανει διακρισεις...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πραγματικά όμως, ετσι ξεκινας διαλογο όπως είπες???????

τι θες να μας πεις? για τα αιματάλευρα? για τα αποξηραμένα απομεινάρια ζωικών κατάλειπων από σφαγεία? για τα σκοτωμένα ζώα που αλέθονται από κάποιες εταιρίες?
Αλλά όπως προείπες, δεν πειράζει μωρε, αρκει που εχουν αγάπη τα σκυλιά μας.

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
πως σε επιασα οτι μονο φυγουρα κανεις...και απο ιδεα τπτ...αφου μολις τωρα μου πες οτι οι κτηνιατροι δεν μπορουν να γνωριζουν για την τροφη...ξερεις οταν κατι δεν το ξερεις καλα ..καλυτερα να μην ξεκινας τη συζητηση γιατι αργα η γρηγορα φενεται οτι σε μια παρεα μαθηματικων ο σκραπας δεν ξερει να μετρα...ετσι....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
πως σε επιασα οτι μονο φυγουρα κανεις...και απο ιδεα τπτ...αφου μολις τωρα μου πες οτι οι κτηνιατροι δεν μπορουν να γνωριζουν για την τροφη...ξερεις οταν κατι δεν το ξερεις καλα ..καλυτερα να μην ξεκινας τη συζητηση γιατι αργα η γρηγορα φενεται οτι σε μια παρεα μαθηματικων ο σκραπας δεν ξερει να μετρα...ετσι....
Αν κρίνω από εσένα που δεν λές τίποτα τόση ώρα και το παίζεις εξυπνος και γνώστης, ναι!

Οι γιατροι σίγουρα μπορουν να εχουν καλύτερη αποψη από εσενα βλέποντας εξετάσεις σκύλων και σε βάθος χρόνου αποτελέσματα ερευνων.
Όχι γενικεύοντας παραδείγματα. Το πώς φτιάχνονται οι τροφές, οι κτηνιατροι δεν ειναι εκει να το δουν.
Αρα μάθε να κάνεις διάλογο, και να μην πετάς " πού να ξερες" και τετοιες εξυπνάδες για να το παίξεις γνώστης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
dimitrisfg11 καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Γράφτηκες μόλις και έχεις ήδη 13 post διαπληκτισμών, χωρίς καμμία απολύτως ουσία.
Από "συζητήσεις" του δημοτικού έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.
Αν έχεις άποψη για κάτι, πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε, τεκμηριωμένο με επιχειρήματα.
Αν όχι, είναι πάρα πολύ κουραστικό, η συμμετοχή σου να αποτελείται μόνο από καρφιά και υπονοούμενα.

Για πάρτο πάλι λίγο απ'την αρχή :rolleyes:

dimitrisfg11

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2012
45
0
οκ φιλε mareco..ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη...μα δεν μπορω να ακουω καποιους να φτανουν σε σημειο οπου το ποδι του σκυλου θα σπασει απο την κακη τροφη..αυτο θελω να πω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Αυτό που θέλεις να πεις, πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε, σου ξαναλέω όμως, μόνο με on topic μηνύματα, με όμορφο τρόπο και με επιχειρήματα.

Οχι προκαλώντας την αντίδραση όλων.

Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο και εμπεριστατωμένο για την Αρτεμις, το βήμα δικό σου...