Ξηρά τροφή Brit


aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Χέλοου!

Τις τελευταίες μέρες έχω τρελαθεί στο ψάξιμο ξηράς τροφής. Έχω ακούσει καλά λόγια για αρκετές αλλά που είναι σχετικά ακριβές. Μετά απο ερωτήσεις βρήκα την Brit. Προς το παρόν έχω ακούσει μόνο καλά λόγια και είναι πολύ οικονομική. Ένα κατάστημα στο περιστέρι (θηβών) την φέρνει. Γενικά δεν την βρίσκεις παντού. Πήρα ένα κιλό να δοκιμάση η Φίμπι. Ημίαιμο γκόλντεν 4ων μηνών και 15 κιλα περίπου. Στην αρχή έπεσε με τα μούτρα. Τώρα αφήνει λίγο στο πίατο της. Ίσως βάζω παραπάνω απο ότι θέλει.

Τέλος πάντων. Υπάρχει κανείς που να έχει καμία άποψη πάνω σε αυτή την τροφή; Και αν ναι , ξέρει κανείς τι διαφορά έχει η brit premium απο την brit care; Με ψάξιμο στο ιντερνετ έχω βρει royal canin junior για μεγαλοσωμα σκυλιά στα 40 ευρώ. Αλλά η δοσολογία είναι κάπου στα 350g την μέρα. Ενώ η Brit λέει 240!
 




aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Ναι το χω ψαξει το θεμα και εδω. Βρήκα θέματα σχετικά με την τροφή. Η ερώτηση μου είναι κανένας έχει δοκιμάσει ΚΑΙ τις δυο και έχει μια άποψη για τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας και αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά της Brit Care!
 


20 Σεπτεμβρίου 2016
11
8
33
H britcare είναι superpremium ενώ η brit premium, θεωρητικά η britcare είναι καλύτερη. Εγώ αυτήν παίρνω. Όλα καλά από όλες τις απόψεις.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
πάνω δεξιά στην αναζήτηση
Αυτό ακριβώς... Έχουν συζητηθεί κάποια πράγματα τόσες φορές, που το να ανοίγονται νέα θέματα για να ειπωθούν ξανά τα ίδια, καταντάει ανούσιο. Αν είχες χρησιμοποιήσει την αναζήτηση, όπως λέει και το μέλος στο quote που παρέθεσα, θα είχες βρει πολλά ακομα και για την μεταξύ τους σύγκριση. Δεν πάει πολύς καιρός που είχα γράψει το παρακάτω, που είναι η προσωπική μου εμπειρία
http://www.dogforum.gr/community/th...almon-potato-vs-sams-field.32844/#post-862477
 
  • Like
Reactions: Kodagoshe