Ξύνει τον ποπό της στο έδαφος...

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, κάθεται κάτω στο έδαφος και τρίβει τον ποπάκο της. :rolleyes: Τι να φταίει? Πήρα ένα ειδικό υγρό και την καθαρίζω εκεί κάθε μέρα με βαμβάκι. Τι ενδέχεται να το προκαλεί?:confused:

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
To είπα στον βλάκα τον κτηνίατρο κ μου λέει μπα όχι! Αν ξαναπατήσω.... Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να το κάνω μόνη μου?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Εσωτερικη αποπαρασιτωση εχει κανει? Αν ναι ποτε τελευταια φορα και με τι? Ποτε σας εχουν πει να κανετε επαναληψη?

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Το σκυλακι οπως εχω ξαναπει το υιοθετησα απο καποιον που το κακοποιουσε. Την εχω σχεδον 4 μηνες κ εσωτερικη αποπαρασιτωση της εχω κανει 3 φορες με drontal plus. Δηλ καθε μηνα αντι καθε 3 μηνες. Τελευταια φορα πριν 3-4 μερες. Τι λετε?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αν είναι βλάκας δεν ξέρω-μπορεί να τους έλεγξε και να μην θέλουν
ή μπορεί να σιχαίνεται

καθαρίζουν απλά πάντως
πατάς με γάντια και ένα χαρτί για να μην λερώσει κάτω-και φόρα και μία μάσκα αναπνοής καλού κακού :lol:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Το σκυλακι οπως εχω ξαναπει το υιοθετησα απο καποιον που το κακοποιουσε. Την εχω σχεδον 4 μηνες κ εσωτερικη αποπαρασιτωση της εχω κανει 3 φορες με drontal plus. Δηλ καθε μηνα αντι καθε 3 μηνες. Τελευταια φορα πριν 3-4 μερες. Τι λετε?
Εβγαλε / βγαζει ακομη σκουληκια στα κακα της?

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Ωχ..... Δηλ πού πατας ακριβως? Κ τι? Πεταγονται πραγματα απο μεσα? Ωχ ωχ.... δεν πειραζει. χαλαλι. χαχαχαχα! Οχι δεν κοιταξε, ημουν μπροστα ποτέ δεν την αφηνω μονη της. Ωραια, θα το κανουμε κ αυτο αν ειναι να ανακουφιστει το παιδι!!!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Σκουληκια ειχα μια υποψια οτι εβγαλε την πρωτη φορα μονο. Ποτε ξανα μετα στις επομενες αποπαρασιτωσεις.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Το έκανα επειδή ο προηγούμενος δεν της είχε δώσει ποτέ. Δεν είχε κάνει ποτέ ξανά αποπαρασίτωση ούτε μέσα ούτε έξω. Γι'αυτό έκανα μία υπερβολή αρχικά. Τώρα θα μπούμε σε νορμάλ σειρά.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Σε ορισμενες περιπτωσεις , η αλλαγη τροφης εχει πολλες φορες αυτο το επακολουθο
μερικα σκυλια ,οταν τα "αποβλητα" ειναι "πιο νερουλα" εχουν την ταση να καθαριζονται με "πιο δραστικους" τροπους, οπως αυτος.
Δεν ειναι κατι ανυσηχητικο και κατα πασα πιθανοτητα δεν πρεπει να κρατησει πολλες μερες.
Παρολα αυτα καλο θα ηταν να εισαι σε αφυπνηση και να ελεγχεις τα περιτωματα για τυχον παρασιτα...
( NAME THE VET ... BY PM , IF YOU CAN )

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
H αλήθεια είναι πως δεν το κάνει και κάθε μέρα. Απλά το παρατηρώ συχνά. Όντως αλλάξαμε τροφή. Πήρα μία μικρή συσκευασία για να βολευτούμε μέχρι να έρθει η παραγγελία μας από εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ. Όλους σας.