Ξύσιμο συνέχεια...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μηπως έιναι νευρικο το ξυσιμο;
Εκτονώνεται αρκετα;
Παει καθε μέρα βόλτα;

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
μονο την royal ετρωγε και δεν θελω να κανω "πειραματα" γιατι φοβαμαι οτι δεν θα τρωει παλι την καινουργια τροφη... μπορεις να μου πεις λεπτομεριες για αυτη την τροφη που μου προτείνεις??...

καθε μερα παμε γυρω στην μια ωρα βολτα... μολις γυρναμε κοιμαται απο την κουραση.... και μια φορα την βδομαδα θα τον παω καπου να τρεξει ελευθερος... και στο σπιτι παιζουμε συνεχεια με το μπαλακια κ τα αλλα παιχνιδια του....
πιστευετε οτι δεν ειναι εκτονωνεται καλα με αυτα??...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μονο την royal ετρωγε και δεν θελω να κανω "πειραματα" γιατι φοβαμαι οτι δεν θα τρωει παλι την καινουργια τροφη... μπορεις να μου πεις λεπτομεριες για αυτη την τροφη που μου προτείνεις??...
Τροφές που δεν έχουν σιτηρά, τα οποία, έχω διαβάσει πως μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, π.χ. Acana, Orijen

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
μου ειπε η κτηνιατρος να κανω καποια πραγματα τα οποια αναφερω σε προηγουμενο ποστ... μου ειπε οτι αν δεν σταματήσει να ξύνετε τοτε θα κοιτάξουμε μήπως φταίει η τροφη....

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Κανει πληγες κ εχει αιμα; Σου ειπε να του βαζεις καποια κρεμα; Ξυνετε κ στο προσωπο η μονο στο σωμα του; Οταν τρωει ξυνετε αμεσως μετα; Γλυφει τα ποδια του κ τα δαγκωνει;

Last edited:

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
οχι δεν εχει πληγες στο σωμα του... το πρωι που θα ξυπνήσει θα ξυθεί... κι μετα κατα διαστηματα μεσα στην μερα... και στο προσωπο αλλα και στο σώμα... σε μερικα σημεια στο σωμα....
οσο για τα ποδια τον εχω παρατηρηση που και που να τα γλυφει και να τα δαγκωνει λιγακι αλλα μετα απο βολτες μας... τι σημαινει το δάγκωμα και το γλύψιμο των ποδιών??...
συγνωμη αλλα δεν ξερω κι πολλα γι'αυτο ρωταω συνεχεια....

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλα κανεις ουτε εγω το εχω καταπολεμησει ακομα το ψαχνω κ ελπιζω να μην ειναι "ατοπικη δερματιτιδα" κ να ειναι κατι αλλο. Εγω ξεκινησα με μια κρεμα που εχει λιγη κορτιζονη αλλα επειδη εμενα οι πληγες ειναι κοντα στα ματια κ φοβαμαι του χορηγω "tobrex" kαι για το γλειψειμο στα ποδια θα του βαζω butavate κ θα του φοραω καλτσουλες για μωρα το βραδυ(δεστες με μονοτικη) να μην γλειφει τα ποδια του με την κρεμα !!

Ολα αυτα στα λεω για να ρωτησεις το γιατρο σου κ οχι να τα κανεις πραξη χωρις συμβουλες. Φυσικα μπορει να μην εχει ιδεα απο αυτα οποτε θα πρεπει να αποφασησεις μονη σου !!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Παντα ρωταω τον γιατρο μας αλλα πολλες φορες φοβαμαι μηπως με περασει για τρελη με τις πολλες ερωτησεις που του κανω...

εμεις ευτυχως πληγες δεν εχουμε... αν και τωρα δεν ξύνετε πολυ παρα μονο το πρωι που θα ξυπνησει...

(κι ανεχετε τις καλτσουλες ο μικρούλης σου???... εμενα θα της ειχε φάει... :p )

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μην διστάζεις να ρωτάς τον κτηνίατρο Γωγώ μου, ούτε να αισθάνεσαι άσχημα. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε. Αν δεν ρωτήσεις πώς θα μάθεις ; :)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
απλα παλια που ηταν μικρος τον ρωτουσα συνεχεια μεχρι που καποια στιγμη με ειρωνευτικε κ ενιωσα πολυ ασχημα... το ξερω πως ειναι δουλεια του αλλα και πολλοι απο αυτους βαριουνται να την κανουν σωστα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ντροπή του ! :mad: Εντάξει, καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είναι και αυτοί, υπάρχουν στιγμές που κουράζονται, αγχώνονται, έχουν διάφορα στο κεφάλι τους. Αλλά θα έπρεπε να ενθαρρύνουν τις ερωτήσεις, και όχι να ειρωνεύονται. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν λάθη με τα σκυλιά τους επειδή δεν ξέρουν το σωστό, και όποιος αγαπάει τα σκυλιά νομίζω ότι απαντάει με χαρά σε ερωτήσεις που βοηθούν τόσο τον ιδιοκτήτη, όσο και τον σκύλο. Γιατί η ζωή του σκύλου θα γίνει καλύτερη με έναν καλά ενημερωμένο ιδιοκτήτη. Αν δεν αισθάνεσαι άνετα με τον κτηνίατρο σου, ίσως θα έπρεπε να σου συστήσει κάποιος έναν άλλο στην περιοχή, ο οποίος δεν θα ειρωνεύεται και θα θέλει πραγματικά να βοηθήσει. Υποτίθεται ότι ένας κτηνίατρος πρέπει να αναπτύσσει μία καλή σχέση τόσο με τους τετράποδους ασθενείς του, όσο και με τα αφεντικά τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα που ρωτάς. Ίσα-ίσα, μπράβο σου που το ψάχνεις και ενδιαφέρεσαι.