ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Ria1990

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
5
0
Καλησπέρα κι από εμένα, είμαι καινούρια στο forum και δεν ήξερα που να τοποθετήσω το ζήτημα γι αυτό και άνοιξα νέο θέμα.

Ζω στον Πειραιά στην περιοχή Καμίνια κι έχω μια μικρή σκυλίτσα maltese 2 χρονών την οποία βγάζω κάθε μέρα βόλτα. Η δραστηριότητά μας αυτή διακόπηκε εχθές το απόγευμα σχεδόν με το ζόρι όταν ένα μεγάλο σκυλί λευκό γύρω στα 40 κιλά, μας πήρε στο κυνήγι μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν είναι επιθετικός αλλά όταν βλέπει θηλυκό αφηνιάζει και την κυνηγάει. Σήμερα επισκέφτηκα την ιδιοκτήτριά του, η οποία ενώ αρχικά έκανε πως δεν είναι μέσα στο σπίτι της γιατί δεν απάντησε στο κουδούνι που χτύπησα, την είδα με τα μάτια μου να βγάζει το σκύλο της από την εσωτερική πόρτα του σπιτιού με σκοπό να το αφήσει ξανά ελεύθερο να γυρίσει όλη τη γειτονιά ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Της είπα τι συνέβη κι εκείνη, που μετά βίας κρατούσε το σκύλο της, μου πρότεινε να βγάζω βόλτα τη σκυλίτσα μου συγκεκριμένες ώρες για να μη βγάζει εκείνη το δικό της. Μα είναι δυνατόν? Αφήνουν τα ζώα να κυκλοφορούν μόνα τους στους δρόμους με κίνδυνο ή να χτυπήσουν τα ίδια ή να φολιαστούν ή να τραυματίσουν κανέναν. Το σκύλο τον έχω συναντήσει αρκετές φορές και πάντα μου ανεβαίνει με τα μπροστινά πόδια στους ώμους και σας βεβαιώ είναι ψηλότερο και δυνατότερο από εμένα. Δε γίνεται να φοβάμαι να βγάλω τη σκυλίτσα μου βόλτα.. Δικαιούται και εκείνη τη βόλτα της!!
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Που να απευθυνθώ?
Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα..

Ria1990

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
5
0
Ευχαριστώ!! Οπότε καλύτερα να απευθυνθώ στην αστυνομία αν δε συμμορφωθεί η ιδιοκτήτρια

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
πριν λιγο σκυλος δυναμικης φυλης σκοτωσε ή τραυματισε σοβαρα εναν αλλο σκυλο μπαινοντας στον χωρο του,ο ιδιοκτητης ηταν με τον σκυλο αλλα του εφυγε,δεν τον ειχε με λουρι και μετα αρχισε τις γνωστες δικαιολογιες,ολα αυτα λιγα μετρα απο εμενα,ηταν αρκετα αν και δεν ειχα οπτικο πεδιο να τα καταλαβω ολα,μαλλον πρεπει να κανεις κατι πιο δραστικο,αν δεν θες να εισαι το επομενο θυμα....

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η αστυνομία είναι για να ενημερώσεις ότι κυκλοφορεί σκυλί αδέσποτο ή εγκαταλελλημένο (δεν ξέρεις τι απο τα δυο ισχύει, δηλαδή αν εχει μικροτσίπ ή οχι). Δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να επιλύσει τις διαφορές μεταξύ εσένα και της άλλης ιδιοκτήτριας. Εκεί πας μετά σε δικηγόρο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.975
20.407
Πιστεύω ότι αρκετά δραστικό μέτρο, θα είναι να συντάξεις μια ωραία επιστολή, παραθέτοντας αρκετές ζουμερές λεπτομέρειες και αναφέροντας ότι φοβάσαι για την ζωή σου και να την καταθέσεις στον εισαγγελέα, για να εκδώσει μια εισαγγελική παραγγελία, και να της γίνει επίσημη καταγγελία από την αστυνομία.

Λογικά, θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα.

Ria1990

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
5
0
πριν λιγο σκυλος δυναμικης φυλης σκοτωσε ή τραυματισε σοβαρα εναν αλλο σκυλο μπαινοντας στον χωρο του,ο ιδιοκτητης ηταν με τον σκυλο αλλα του εφυγε,δεν τον ειχε με λουρι και μετα αρχισε τις γνωστες δικαιολογιες,ολα αυτα λιγα μετρα απο εμενα,ηταν αρκετα αν και δεν ειχα οπτικο πεδιο να τα καταλαβω ολα,μαλλον πρεπει να κανεις κατι πιο δραστικο,αν δεν θες να εισαι το επομενο θυμα....

Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή έγινε??

Ria1990

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
5
0
Πιστεύω ότι αρκετά δραστικό μέτρο, θα είναι να συντάξεις μια ωραία επιστολή, παραθέτοντας αρκετές ζουμερές λεπτομέρειες και αναφέροντας ότι φοβάσαι για την ζωή σου και να την καταθέσεις στον εισαγγελέα, για να εκδώσει μια εισαγγελική παραγγελία, και να της γίνει επίσημη καταγγελία από την αστυνομία.

Λογικά, θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα.

Εχθές γύρω στις 9 το βράδυ το σκυλί ήταν και πάλι στο δρόμο χωρίς λουρί όμως κάποιος το περίμενε στη γωνία τον οποίο έβλεπα πρώτη φορά με το σκύλο. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί και πάλι μόνο στους δρόμους ενοχλώντας τα άλλα σκυλιά αλλά και τον κόσμο που τους ανεβαίνει επάνω τους.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τη συγκεκριμένη θα την έχω σοβαρά υπόψιν!!