Οίστρε, οίστρε είσαι εδώ;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
xaxa πέθανα στο γέλιο με τις παρομοιώσεις :p:p

Θέλω να ρωτήσω κατι άλλο πότε είναι επικίνδυνο να γίνει το "κακό" δλδ. εγκυμοσύνη ?

Και τέτοιο πρόβλημα έχουμε μόνο όταν είναι σε οίστρο ?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Από την πρώτη απάντηση του παρόντος θέματος:

Όχι. Ο οίστρος στις σκύλες έχει 4 στάδια. Τον προοίστρο που διαρκεί περίπου 9 ημέρες και είναι το στάδιο που το αιδοίο πρήζεται, η σκύλα έχει αίμα, αλλά δεν επιτρέπει στους αρσενικούς να ζευγαρώσουν μαζί της, ο οίστρος ο οποίος διαρκεί και αυτός περίπου 9 ημέρες και το έκκριμα είναι υποκίτρινο, το αιδοίο είναι πολύ διογκωμένο και η σκύλα δέχεται τους αρσενικούς, ο μεταοιστρος που διαρκεί 90 ημέρες περίπου και είναι το στάδιο που η σκύλα που δεν ζευγάρωσε μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα ψευδοκυησης.
Το στάδιο της σεξουαλικής αδράνειας ονομάζεται άνοιστρος.

Ένας γενικός κανόνας είναι πως η σύλληψη είναι πιο πιθανή, αν το ζευγάρωμα γίνει μεταξύ της δέκατης και της δωδέκατης ημέρας μετά την πρώτη εμφάνιση της περιόδου.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ναι μονο οταν ειναι σε οιστρο επιτρεπει η σκυλα να τη βατεψουν.δηλαδη οταν επιτρεπει τοτε ειναι επικινδυνο.αυτο ειναι μετα τις μερες που εχει αιμα.

εντιτ με προλαβες

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Αχαχαχαχαχα!

Επειδή επιτρέπει το καβάλημα δε σημαίνει ότι είναι σε οίστρο! Είναι συγκεκριμένες οι μέρες μες στο χρόνο που μπορεί να συλλάβει. Just like you!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
xaxaxaxaxa και να την δαγκώσουν η δικιά μου θα κάτσει όχι για να ...
αυτο ειδικά με την διόρθωση δεν πρέπει να το έχει ακούσει :p

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
επισης να σημειωσω οτι μερικες σκυλες εχουν λιγοτερο εντονα "συμπτωματα" απο άλλες. Σε τεσσερις σκυλες που εχω μεγαλωσει στο σπιτι μου, οι δυο ειχαν κανονικο οιστρο, η αλλη ειχε πολυ εντονο με πολλες μερες αιμα πολυ πρηξιμο και ψυχολογικες μεταπτωσεις, και στην τριτη δεν καταλαβα ποτέ αν και πότε ειχε οιστρο. Οποτε θεωρω οτι περα απο τις γενικες κατευθυνσεις για τα συμπτωματα, το καθε κοριτσι το περναει διαφορετικα!

Anatomy and Function of the Reproductive System in Dogs

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όπως έγραψε και η ghost girl εξαρτάται κατά πολύ από τον σκύλο το πόσο εμφανής θα είναι ο οίστρος, αλλά και με την ηλικία του σκύλου!
Δηλαδή, μετά από τους πρώτους οίστρους μαθαίνουν εως ένα βαθμό να ελέγχουν το πόσο "λερώνουν"!
Καλύτερος δείκτης, και μοναδικός σε πολλά σκυλιά, ότι μπήκαν σε οίστρο είναι οι διόγκωση του αιδίου, όπως αναφέρθηκε!

Τέλος για το καθάρισμα από το ξεραμένο αίμα, μερικές σταγόνες οξυζενέ κάνουν θαύματα!

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
nfeel πράγματι επιασε το κόλπο σου...τελικά έχουμε (κορυφαίο το σχόλιο σου)!!! Τσίλι θα ξεράσω με τα τορτελίνια ειδικά τα πράσινα.....και.....ιδού!!!!!!!!!!!!!!!!!IMG_4987..jpg να μη δείξουμε κι εμείς το δικό μας???