Οίστρος - αλλαγή συμπεριφοράς μετά

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Και για να συμπληρώσω..., προφανώς όλες τις μέρες του οίστρου (όχι μόνο τις επικίνδυνες δηλαδή) δεν φέρνουμε τη θηλυκιά σε επαφή με αρσενικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Τη δικιά μου τη φυλάω τουλάχιστον ένα μήνα.
Σωστη....για να εντοπισεις τις γονιμες μερες της θηλυκιας στο 100% κανεις εξεταση προγεστερονης.
Απο μαρτυριες πολλων εκτροφεων, υπαρχουν θηλυκιες με γονιμοτητα ακομα και στην 20η μερα....Αλλα και στην 7η!
Εμπειρικα, η χαρακτηριστικη κινηση της ουρας στο πλαι και με ανασηκωση οταν χαιδευουμε το σκυλι πισω στη πλατη χαμηλα στη βαση της ουρας δειχνει οτι η σκυλα δεχεται επιβαση.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Εμπειρικα, η χαρακτηριστικη κινηση της ουρας στο πλαι και με ανασηκωση οταν χαιδευουμε το σκυλι πισω στη πλατη χαμηλα στη βαση της ουρας δειχνει οτι η σκυλα δεχεται επιβαση.
Μάλλον δεν ισχύει αυτό. Η σκύλα μου (και αλλες σκύλες) ακόμα και στειρωμένη έκανε στο πλάι την ουρά όταν την χάιδευες σε συγκεκριμένο σημείο.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μάλλον δεν ισχύει αυτό. Η σκύλα μου (και αλλες σκύλες) ακόμα και στειρωμένη έκανε στο πλάι την ουρά όταν την χάιδευες σε συγκεκριμένο σημείο.
δεν ισχυει παντα θελεις να πεις...γιατι αρκετες δεν το κανουν....
Σωστα..Γι'αυτο οπως ειπε η Αγαθη, εχεις παντα τη σκυλα φυλαγμενη απο επιδοξους γαμπρους για ολο το διαστημα.