Moυ είπε να της δώσω αν θέλει κατά τις 9. Το μεσημέρι έκανε το χειρουργίο,κατά τις 3.30 τελείωσε...Περαστικα στο κοριτσι!
Μην την ταισεις αποψε,μονο λιγο νερο το βραδυ αν θελει.
Aναλόγως με τη διάθεσή της,μη ξεχνάς πως είναι νηστική από χθες το βράδυ...Ο γιατρός πάντως μου είπε να την ταίσω ελαφρά αν θελήσει μετά τις 9:00 και νεράκι απλά όχι πολύ!Κοτόπουλο με ριζάκι της εχω οπότε αν δείξει ενδιαφέρον θα το φάει. Για την ώρα ξεκουράζεται,είναι πολύ ταλαιπωριμένη...Δεν νομίζω τόσο ταλαιπωρημένο που λέει η φίλη μας πως είναι θα θέλει να φάει! Για νεράκι μάλλον!
Σωστά κατάλαβες,και φαγητό και νερό,απλά με μέτρο,εξάλλου και αυτή λογικά δεν θα πέσει με τα μούτρα...(μα κι εγώ κατάλαβα ότι ο κτηνίατρος επέτρεψε το νερό κατα τις 9:00)
Ναι τον έχουμε χώρια γιατί η καημένη δεν μπορεί,μόνο να την αναστατώσει καταφέρνει ο μικρός...Σιδερένια
Μην την πιέζεις και μην αφήνεις το μικρό να την ζαλίζει! Την ησυχία της θέλει μόνο!
Αύριο θα είναι περδίκι![]()
Eυχαριστούμε!!Χθες έκλαιγε το βράδυ,μετά τις 3 αλλά πιο πολύ παράπονο ήταν δεν νομίζω να πόναγε..Σήμερα είναι καλύτερα,βγήκαμε και βόλτα,αυτή το ζήτησε,βέβαια ήταν ήσυχη,περπατούσε αργά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.Τώρα κοιμάται πάλι,γενικά είναι ήσυχη και προσέχει πολύ...Σιγά σιγά όλο και καλύτερα γίνεται...Σιδερενια.
Πως είναι σήμερα?