Οίστρος και αναπαραγωγή - ερώτηση

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην ανησυχείς τα έχουμε περάσει! Όπως και στους ανθρώπους ο οργανισμός στην νάρκωση δεν αντιδρά το ίδιο! Άλλα σκυλάκια βγαίνουν περπατώντας άλλα θέλουν κάποιες ώρες!

Σιδερένια! Λίγες ώρες είναι θα περάσουν!!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σιδερένια :)
Μην την πιέζεις και μην αφήνεις το μικρό να την ζαλίζει! Την ησυχία της θέλει μόνο!
Αύριο θα είναι περδίκι :)

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Περαστικα στο κοριτσι!
Μην την ταισεις αποψε,μονο λιγο νερο το βραδυ αν θελει.
Moυ είπε να της δώσω αν θέλει κατά τις 9. Το μεσημέρι έκανε το χειρουργίο,κατά τις 3.30 τελείωσε...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν νομίζω τόσο ταλαιπωρημένο που λέει η φίλη μας πως είναι θα θέλει να φάει! Για νεράκι μάλλον!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δεν νομίζω τόσο ταλαιπωρημένο που λέει η φίλη μας πως είναι θα θέλει να φάει! Για νεράκι μάλλον!
Aναλόγως με τη διάθεσή της,μη ξεχνάς πως είναι νηστική από χθες το βράδυ...Ο γιατρός πάντως μου είπε να την ταίσω ελαφρά αν θελήσει μετά τις 9:00 και νεράκι απλά όχι πολύ!Κοτόπουλο με ριζάκι της εχω οπότε αν δείξει ενδιαφέρον θα το φάει. Για την ώρα ξεκουράζεται,είναι πολύ ταλαιπωριμένη...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Σιδερένια :)
Μην την πιέζεις και μην αφήνεις το μικρό να την ζαλίζει! Την ησυχία της θέλει μόνο!
Αύριο θα είναι περδίκι :)
Ναι τον έχουμε χώρια γιατί η καημένη δεν μπορεί,μόνο να την αναστατώσει καταφέρνει ο μικρός...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Περαστικα δε ειναι κατι αυριο θα ειναι πολυ καλυτερα,οταν θα κοντευει κοντα στο 24αρο απο την στειρωσει θα ειναι μια χαρα!!!Αν δε θελει να φαει(το πιο πιθανον)μη την ζορισεις!!Αστη να ξεκουραστει!!!Περαστικα σας..

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ημαστε λίγο καλύτερα,δεν σηκώθηκε βέβαια δεν έχει όρεξη αλλά έφαγε λίγες μπουκίτσες κοτόπουλο,νερό δεν θέλει

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Σιδερενια.
Πως είναι σήμερα?
Eυχαριστούμε!!Χθες έκλαιγε το βράδυ,μετά τις 3 αλλά πιο πολύ παράπονο ήταν δεν νομίζω να πόναγε..Σήμερα είναι καλύτερα,βγήκαμε και βόλτα,αυτή το ζήτησε,βέβαια ήταν ήσυχη,περπατούσε αργά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.Τώρα κοιμάται πάλι,γενικά είναι ήσυχη και προσέχει πολύ...Σιγά σιγά όλο και καλύτερα γίνεται...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Όσο πάμε και καλύτερα!!Ξαναζωντανεύει το κοριτσάκι μου!!Πήγαμε πάλι βόλτα,έφαγε με όρεξη όλα καλά!