Οίστρος σε γειτόνισσα.Εχουμε τρελαθεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι εγώ νόμιζα ότι κάνατε πλάκα για το τάκα-τάκα..
τι άλλο θα κάνω η μάνα πια για τον ανεπρόκοπο!!! Εύχομαι να μην με αξιώσει ο θεός να κάνω και αυτό..

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
52
Προς θεού.Δεν του έκανα τάκα τάκα.
Μη μου βγεί και το όνομα.είπαμε τον λατρεύω σαν τη ζωή μου, αλλά τάκα τάκα δεν του κάνω :)

• Like
Reactions: epial

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ενταξει εμεις το βλεπουμε σαν ανθρωποι..... Αλλα αντικειμενικα για την υγεια του αρσενικου μακροπροθεσμα ειναι το σωστοτερο μετρο προληψης θεματων υγειας.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
:LOL::LOL::LOL: ρε παιδια αληθεια.. ενταξει οκ γελασα εδω τωρα να το παραδεχτω:ROFLMAO::ROFLMAO: αλλα ιατρικα ειναι πολυ σημαντικη η εκτονωση..οκ δεν το αναλυω αλλο:LOL::D

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.468
8.512
Παντως εγω την καλή την λυση του προβλήματος, την διαβασα καπου σε αυτο το φορουμ, ισως ηταν θέμα παλιότερο και το εχετε ξεχάσει.....:LOL::LOL::LOL::LOL:

(με διάθεση χιουμοριστική πάντα)

• Like
Reactions: Anniegr

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γουατ δε φακ:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: να το προτεινω στον κτηνιατρο που τοσα χρονια παλευε μονος του ο ανθρωπος:LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.468
8.512
βεβαια δε ξέρω με τι κίνητρο ενας σκύλος θα το χρησιμοποιούσε ως σεξουαλικό βοήθημα και δεν θα το εσκαγε με τα δοντια του..:LOL::LOL::LOL::LOL:

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
52
βεβαια δε ξέρω με τι κίνητρο ενας σκύλος θα το χρησιμοποιούσε ως σεξουαλικό βοήθημα και δεν θα το εσκαγε με τα δοντια του..:LOL::LOL::LOL::LOL:

Eρχεται μαζί με δώρο dvd "Kαυτές λύκαινες του μεσονυκτίου"

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σε ενα πετ σοπ εδω στη γειτονια ειδα κατι λουτρινες κουκλες και μου θυμισαν το hotdoll. Οποτε ρωτησα τον υπαλληλο και ειπε οτι αρχικαν τα πηραν για να 'δειχνουν' τα ρουχα αλλα προς εκπληξη τους, πολλοι τους τα ζητανε για το σκυλο τους.
Πολλα εχουν δει τα ματια μου μ αυτο μου φερνει τρομο!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Άντε από δω, είναι και Μεγάλη Εβδομάδα!! Τίποτα δε σέβεστε πχια, κολασμένοι!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Μπα σε καλό να μου βγουν τα γέλια νυχτιάτικα!!

• Like
Reactions: elpinor