Οίστρος jack russel terrier.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
JRT θηλυκό, μόλις 5 μηνών, υπερβολικά μικροκαμωμένο σε σημείο που να μοιάζει 2-3 μηνών, η τελευταία της γέννας γαρ και από γέννα με όχι και τόσο σωστές προϋποθέσεις.

Βλέπε: http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/στου.κουφού.την.πόρτα.πάρε.την.πόρτα-22939/

Δικαιολογείται η εμφάνιση του πρώτου οίστρου σ' αυτή την ηλικία; Ρώτησα ένα κυριούλη εδώ στη γειτονιά που έχει κι αυτός θηλυκό jrt και μου είπε ότι 11 μηνών ήρθε στη δική του.

Just for the record αρχίζω και ανησυχώ οικτρά γι' αυτήν την περίπτωση. Είπα πάνω στην πλάκα "Μην κάνεις καμιά βλακεία και τη ζευγαρώσεις" και η απάντηση που πήρα ήταν "Όχι ακόμα ρε..".
Μάλλον πρέπει να ξανακάνω τον κήρυκα οσονούπω..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Νομιζω οτι στα μικροσωμα σκυλια μπορει να εμφανιστει ο πρωτος οιστρος σχετικα νωριτερα.

Οχι ακομα, ε???:mad:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δε θα επιτρέψω να γίνει γέννα. Είμαι ικανή να μαλώσω με αδερφό για τέτοιο λόγο κι ούτε θα διστάσω να το κάνω. Κι αυτό είναι δέσμευση.

Μου τη σπάει περισσότερογιατί μιλάμε για άτομο που είχε ενημερωθεί ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την απόκτηση σκύλου και για τη σωστή απόκτηση και τα θέματα συμπεριφοράς και αναπαραγωγής...και επιμένει να τα κάνει όλα με το λάθος τρόπο. Γι' αυτό λέμε στου κουφού την πόρτα..

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πολύ νωρίς μου φαίνεται. Στην δικιά μου (γουεστι) ήρθε 8 μηνών και 4 ημερών. Ο γιατρός τι λέει?

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δε γνωρίζω. Απλά μου φάνηκε περίεργό σε τόσο μικρή ηλικία. Εντάξει, τώρα ξεκινάει η καμπάνια κατά του ζευγαρώματος.
Πάω να βάψω πανό και αφίσες..

tasoskont

Active Member
26 Αυγούστου 2012
36
0
Νομιζω οτι στα μικροσωμα σκυλια μπορει να εμφανιστει ο πρωτος οιστρος σχετικα νωριτερα.

Οχι ακομα, ε???:mad:
και εγω ετσι ξερω στα μικροσωμα ερχεται νωρις ο οιστρος μεταξυ 6 και 11 μηνων και στην δικια μου 7 μηνων ηρθε