Ογκολογο ή σοβαρο κτηνιατρο στην Πατρα

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.
Δεν αφορα τον δικο μου σκυλι αλλα μιας φιλης μου που ταλαιπορειται με μαστιτιδα εδω και πολυ καιρο.
Το σκυλι εχει σοβαρη μαστιτιδα στο ενα του στηθος και υπαρχει και μεγαλη υποψια για ογκο.Στην κεφαλονια που ειμαστε δεν ειναι ικανοποιημενη με την αντιμετωπιση και δεν εχει αδικο.Της λενε οτι δεν μπορουν να κναουν τπτ ουτε καν εναν υπερηχο δεν εκαναν.Τελος παντων πρεπει να γινει μια πιο σοβαρη διαγνωση και γιαυτο ψαχνουμε καποιο γιατρο στην Πατρα.

Αν μπορει καποιος και ξερει ας μου πει,ειλικρινα το σκυλι εχει περασει πολλα απο λαθος διαγνωσεις.

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μπουρδάκου Ελένη
Νταβλούρου

εχουν και οι δύο μεγάλη εμπειρια σε ποικιλια περιστατικών

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
ghelly ευχαριστω παρα πολυ

Πηγαινεισ εσυ εκει??το σκυλι θελει κατι αμεσα!!το βυζακι της ειναι τεραστιο και μπλε!ξεκινησαν σημερα αντιβιωση αλλα και εμενα να σου πω δεν μου γεμισε το ματι η ολη αντιμετωπιση.
Ειναι γιατροι που εμπιστευεσαι??

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εγώ πηγαινα σε αλλον και αλλαξα και παω στη Μπουρδάκου, η οποια ανεχεται καθε πρήξιμο σε ερωτησεις που της κανω. Εχει δε εμπειρια και πίνει νερό στο ονομα της η μια φιλοζωική εδω για το πώς χειριζεται τα περιστατικά. Οποτε ναι τη συστήνω χωρις ενδοιασμό.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ωραια σε ευχαριστω πολυ
Της το ειπα το ονομα και μου ειπε οτι την ξερει γιατι την ειχε παει την σκυλουλα της κουταβι εκει (σκυλος απο pet shop κτλ κτλ κτλ).

Αν σκεφτειτε και καποιον αλλον που να ειδικευεται στους ογκους παραπανω κτλ μου λετε.
Ευχαριστω παρα πολυ ξανα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
για ειδικευση σε ογκους δεν ξερω αλλα ευτυχως στην πατρα εχει αρκετους κτηνιατρους. Οταν το δουν το θεμα κ οι αλλοι "πατρινοι" θα σου πουν κ αυτοι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ούτε εγώ γνωρίζω αν κάποιος κτηνίατρος στην Πάτρα έχει ειδίκευση σε όγκους. Αλλά κι εγώ Μπουρδάκου και Νταβλούρου συστήνω. Η Νταβλούρου παρακολουθεί τα ζώα μου κι ανέλαβε κι ένα θέμα που είχε η γάτα μου με τους μαστούς της. Η γάτα έχει πλέον επανέλθει πλήρως. Προφανώς διαφορετικό περιστατικό, μιλάμε για άλλα συμπτώματα και άλλο είδος ζώου, αλλά την εμπιστεύομαι.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Στην Μπουρδακου πηγαινα κι εγω για ενα χρονο οσο ημουν στην Πατρα, κανενα παραπονο δεν ειχα. Επισης πηγαινε και μια φιλη μου 6-7 χρονια περιπου, μετα εφυγε απο Πατρα, ειχε καποια θεματα το ζωο της με τα νεφρα και ηταν πολυ ευχαριστημενη απο την αντιμετωπιση κι απο τις γνωσεις της.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Τσεκαρισμενη δηλαδη...Πολυ ωραια θα επικοινωνησει μαζι της αυριο η φιλη και θα κανονισουμε μια βολτα απο πατρα γιατι δεν παει αλλο με το θεμα αυτο.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ειλικρινα!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
θα μπορουσα να προσθεσω ενα δυο... ακομα.. αλλα στν κατασταση του ζωου δεν χρειαζεται να σας μπερδεψουμε κι αλλο.. κι εγω μπουρδακου προτεινω... πολλη εμπειρια... και δυσκολα περιστατικα εχουν περασει απο τα χερια της επιτυχως...