Οδηγίες για τις αγγελίες στο "Προσφορά".


Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Οδηγίες για τις αγγελίες στο "Προσφορά"




-Οι αγγελίες του forum είναι χωρισμένες σε 4 topics "Χαρίζονται", ανάλογα με την ηλικία του σκύλου. Επειδή προστίθενται πολλές αγγελίες κάθε βδομάδα, αν έμπαιναν μεμονωμένα, γρήγορα θα "κατέβαιναν" στη λίστα και πιθανόν οι ενδιαφερόμενοι να μην επισκέπτονταν επόμενες σελίδες για να δουν τα σκυλάκια αυτά. Επίσης θα έπρεπε να ανοίγουν πολλά μεμονωμένα θέματα, το οποίο παίρνει χρόνο. Τέλος οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη συνήθως στο μυαλό τους μια ηλικία οπότε βολεύει αν ας πούμε κάποιος ψάχνει κουτάβι να ανοίγει ένα θέμα και να είναι όλα μαζεμένα εκεί αντι να ψάχνει για κουτάβι ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες αγγελίες.
Βάζουμε λοιπόν την αγγελία μας στο κατάλληλο topic ανάλογα με την ηλικία του σκύλου εκτός αν αφορά εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση (π.χ. σκυλιά που ζουν στο δρόμο και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα) ή σκύλο που φιλοξενεί κάποιο μέλος στο σπίτι του, επομένως μπορεί να φτιάξει ξεχωριστό topic και να ενημερώνει με πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ.

-Τσεκάρετε αν η αγγελία που θέλετε να ανεβάσετε υπάρχει ήδη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση, βάζοντας σαν λέξη κλειδί το όνομα του σκύλου ή το τηλέφωνο της αγγελίας.

-Είναι απαραίτητα τα στοιχεία επικοινωνίας. Τις αγγελίες τις διαβάζουν και πολλοί επισκέπτες του forum που δεν μπορούν να στείλουν πμ. Επίσης πολλοί προωθούν τις αγγελίες μας σε πιθανούς ενδιαφερόμενους, κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς στοιχεία επικοινωνίας.

-Για να είναι αποτελεσματική μια αγγελία καλό είναι να περιλαμβάνει και φωτογραφία του σκύλου. Μια φωτογραφία ανα σκύλο αρκεί, ώστε να μην φορτώνονται πολύ τα θέματα. Εξαιρούνται τα topics που αφορούν σκύλους που φιλοξενούνται από τα μέλη και βρίσκονται σε χωριστό topic. Εκεί μπορούν να μπούνε περισσότερες φωτογραφίες. Αν θέλετε να δείξετε περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να προσθέσετε ένα link σε σελίδα όπου βρίκονται οι υπόλοιπες. Οδηγίες για την παράθεση link μπορείτε να βρείτε εδώ. Οδηγίες εισαγωγής φωτογραφίας στο post σας μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

-Προσπαθήστε να ενημερώνετε όταν κάποιο από τα σκυλιά που έχετε ανεβάσει βρίσκει σπίτι. Μπορείτε να το κάνετε με παράθεση στο topic υιοθετήθηκαν. Η ενημέρωση είναι χρήσιμη γιατί δεν απασχολούνται οι εθελοντές που φροντίζουν τα σκυλιά με τηλεφωνήματα για ζώα που έχουν ήδη υιοθετηθεί αλλά και γιατί έτσι μειώνονται οι σελίδες των διαθέσιμων ζώων και δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε αυτά που δεν έχουν βρει ακόμα σπίτι.

-Μην παραθέτετε links προς το Facebook για απαραίτητες πληροφορίες, εκτός αν πρόκειται για συμπληρωματική ενημέρωση. Δεν είναι όλοι οι αναγνώστες μέλη στο Facebook και έτσι όσοι δεν είναι μέλη δεν έχουν πρόσβαση σε απαραίτητα στοιχεία. Αν θέλετε να παραθέσετε φωτογραφία που βρίσκεται στο Facebook μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το link της κάνοντας δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέγοντας το "copy image URL". Για να είναι ορατή η φωτογραφία στο forum πρέπει να βρίσκεται σε άλμπουμ ορατό σε όλους τους χρήστες και να μην σβηστεί από το μέλος του Facebook που την ανέβασε.

-Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum:

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

- Απαγορεύεται κάθε είδους αγγελία ή δημοσίευση που ζητά οικονομική βοήθεια για το οτιδήποτε.


- Απαγορεύονται δημοσιεύσεις ή αγγελίες που αναφέρουν επικείμενη θανάτωση ζώου χωρίς να συντρέχουν λόγοι υγείας καθώς και οι αγγελίες υιοθεσίας "ψυχαναγκαστικού" χαρακτήρα.
 
Last edited by a moderator:


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eπαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα για να θυμίσω τα τρία τελευταία σημεία. Παρακαλώ ας σεβαστούμε τους κανονισμούς. Υπάρχει λόγος που είναι έτσι κι έχουν προκύψει μετά απο πολλή συζήτηση. Αν διαφωνείτε με κάτι, ανοίξτε ένα θέμα ωστε να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού αν χρειάζετα να αλλάξει κάτι. Αλλά εν τω μεταξύ, ακολουθείστε τους κανονισμούς οταν ανεβάζετε αγγελίες ή φιλοζωικού τύπου δημοσιεύσεις.

Ευχαριστούμε! :)
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3