Οιστρικός Κύκλος Σκυλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες κάνει Ο οιστρικος η αναπαραγωγικός κύκλος μια σκύλας ξέρει να μου πει κανενας

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ο οίστρος διαρκεί περίπου 15 ημέρες! Θέλει προσοχή και 10 μέρες πριν και 10 μετά.. Υπολόγισε περίπου ένα μήνα οτι πρέπει να την προσεχείς!

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Όταν λες 10 ήμερες πριν πως θα το καταλάβω ότι ήρθε η ώρα της; Την πρώτη βγάζει αιμα μετά;

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Ο πρόοιστρος διαρκεί 9 ημέρες κατα μέσο όρο , με πιθανό εύρος , απο 2 εως 21 ημέρες . Έχει συμφορημένο και διογκωμένο αιδοίο με πιθανό αιμορραγικό έκκριμα και προσέλκυση αρσενικών χωρις αποδοχή επίβασης

Ο οίστρος διαρκεί 9 ημέρες , με πιθανό ευρος απο 3 έως 22 ημέρες . Συμφορημένο , διογκωμένο και χαλαρωμένο αιδοίο , πιθανό αιμορραγικό έκκριμα , προσέλκυση αρσενικών και αποδοχή επίβασης

Ο μέθοιστρος διαρκεί περι τις 70-90 ημέρες

Ο άνοιστρος , διαρκεί απο 1 μήνα εως και 2 χρόνια ( χονδρικα και με πιθανότητες )

κατα κανόνα , οι σκύλες εμφανίζουν οίστρο σχεδόν 1 φορά ανα 6μήνες .

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Εάν είναι μικρόσωμο κάνει να πάει με μεγαλώσομο(π.Χ Αγιού Βερναδου);

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εκτός του οτι είναι μέγα λάθος να ζευγαρώσεις το σκυλί σου ΓΕΝΙΚΑ , αν τη ζευγαρώσεις και με Αγίου Βερνάδου τότε πολύ απλά έχεις χάσει και το σκυλί σου. Στοιχείωδης λογική χρειάζεται.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ναι εχω βρει ενα ενος γιτονα το δικο μου ειναι jack Rassel.
Για όνομα του θεού...σε έχει βάλει κάποιος να μας κάνεις πλάκα??
Είναι δυνατόν ένα Τζακ ρασελ με ένα Αγίου Βερνάδου??Εσένα σου ακούγεται νορμάλ?Σαν εικόνα σου φαίνεται εντάξει?

Διάβασε κι αυτό!
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Gkamar εκτός από το να τρολάρεις κάτι πιο χρήσιμο δεν έχεις να κάνεις;

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Είναι αρρωστο και μόνο σαν ιδεα, πόσο μάλλον σαν πράξη.
Αφου το εχω δει, το αρσενικο ειναι jack Rassel το θηληκο του Αγιου Βερναδου και βγηκε 2 jack Rassel 1 του Αγιου Βερναδου εχω και γιτονα που εχει jack Rassel ξερω να σου πω για περειπτωσει jack Rassel με λυκκοσκυλο το δικο μου αυτη την διασταυρωσει εχει και δεν μου φαινεται λογικο αλλα υπαρχει. Ιτρικα τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Από σκυλί βία 6κιλο, βγήκε κουτάβι νεογέννητο περίπου σ'αυτά τα κιλά, plus δύο ακόμη;;;;;;;;;;;;;;

gkamar sorry, αλλά αιτούμαι άμεσα banάρισμά σου. Ειλικρινά...:mad:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πέρα από το παράλογο του όλου θέματος να ζευγαρώσεις την ημίαιμη σκυλίτσα σου ή αν θες (γενικότερα) τη σκυλίτσα σου αν πρόσεξες ειπες αρσενικό jack russel θηλυκό Αγ. Βερνάδου! Σκέψου λίγο τα κουτάβια αυτής της μίξης πόσο μεγάλα θα είναι και πόσο μικρή είναι η σκυλίτσα σου. Θα σκάσει.

Απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμα :rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Αααα...ανάποδα ήταν τα φύλα :p
Φαντάσου με τι σύγχιση διαβάζω...

Status
Κλειδωμένο θέμα