Οιστρικός Κύκλος Σκυλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Πρωτα απο ολα πρεπει να ρωτας καποιον για τα παντα αυτο, ειχα δει καποια πραγματα και το ρωτησα. Εαν δεν ρωτησεις και δεν ψαξεις δεν θα μαθεις και επειλεγεις το καλυτερο για το σκυλι σου, αυτο πειστευο οτι ειναι το σωστο.
Τι κάνεις Γιάννη???Κουκιά σπέρνω!
Πραγματικά αν μπορεί κανένας να βγάλει άκρη ποτέ με τον gkamar θα εκπλαγώ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Και τι ακριβώς λες;
Οτι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου, αν αύριο το πρωί, σταματήσει να εκτρέφεται το Xoloitzcuintle πχ;
Το οποίο έτσι κι αλλιώς, κάποιος, κάπου το εκτρέφει.
Αρα...τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
gkamar να στο πω αλλιως: ΜΗ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ, υπάρχουν υπευθυνοι εκτροφεις και μόνο αυτοι μπορουν να το κάνουν σωστά!
Τώρα όλα τα αλλα... σαντιγύ στον καφέ μου!

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Εσει πρωτηνεις μοναχα την στηρωσει, εγω την στηρωσει δεν τη θελω. Αυτο που θα εφωσο εχω την οικονομικη δυνατοτητα να συντηρησω καθως τα πραγματα τωρα ειναι δυσκολα για ολη την Ελλαδα, ειναι ενα καλο κουταβιακι αρσενικο ιδιας ρατσας τωρα δεν ξερω γιατι γιατι εισται τοσο αρνιτικοι. Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες, αυτο πειστευο. Εγω το ειχα ξανακανει, ετσει απεκτησα την Ηρα αλλα ειχα πριν ενα χρωνο 3 σκυλια και μου χεζαναι παντου τα οποια αρρωστησανε απο 9 χρωνον, τωρα ειμαι 28 και εχω 1 θα ηθελα να το ξαναζησω αυτο.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
My eyes.....
](*,) ](*,) :eye: :pir: :maria: :paja1:

Άνθρωπε μου δεν ξέρεις τι σου γίνεται..Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν θες να ενημερωθείς κιόλας.
Μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω αναλόγως...αλλά είσαι τυχερός που δεν μου το επιτρέπει αρχικά η διαγωγή μου και κυρίως οι κανόνες του φόρουμ!!
Διαφορετικά..άμα άνοιγα τον οχετό.. θα έτρεχες και δεν θα έφτανες...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Από τη στιγμη, καμάρι, που το σκυλάκι σου δεν ανήκει στις σπάνιες φυλές (ράτσες) που παρέθεσες, δε χρειάζεται να αναπαραχθεί για να διασωθεί η φυλή. Από τη στιγμή που δν είναι σπάνια λοιπόν, την αναπαραγωγή την αναλαμβάνουν οι έμπειροι εκτροφείς.

Καταλαβαίνω ότι η Ηρα σου είναι μοναδική, αλλά δυστυχως είναι αδύνατον να κλωνοποιηθεί, οπότε άδικος κι ο κόπος να τη ζευγαρώσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αγαπητέ gkamar γιατιλ δεν αναλώνεις την ενέργεια σου στο να μάθεις ορθογραφία; Τα γραπτά σου θα αποκτήσουν άλλο νόημα και θα τα διαβάζουμε και εμείς και θα συζητάμε μαζί σου γιατί τώρα αρνούμαι να βγάλω τα μάτια μου σε αυτά τα ορνοθοσκαλίσματα.

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
My eyes.....
](*,) ](*,) :eye: :pir: :maria: :paja1:

Άνθρωπε μου δεν ξέρεις τι σου γίνεται..Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν θες να ενημερωθείς κιόλας.
Μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω αναλόγως...αλλά είσαι τυχερός που δεν μου το επιτρέπει αρχικά η διαγωγή μου και κυρίως οι κανόνες του φόρουμ!!
Διαφορετικά..άμα άνοιγα τον οχετό.. θα έτρεχες και δεν θα έφτανες...
Αωθρωποι σαν εσενα με κανουν να μετανιωνο που μπαινω σε forum ευτηχως δεν μιλανε ολοι ετσει, μπωρεις να μου πεις τι σε πειραξε τοσο η μηπως πειστευει οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα να εκφραζονται? Για ανοιξε το οχετο σου και θα δεις. Α γα.. δεν συνεχιζο για να μην με διαγραψουν

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι λες βρε μάνα μου? τι λες βρε καλό μου παιδί έχεις καταλάβει???? διαβάζεις τι σου γράφουνε????

Ποιος μίλησε για τελειότητα! Κοινή λογική λέμε τόση ώρα!!!!!

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Ρε παιδια ελεος πρεπει να ειναι ολοι τελειοι.
Οχι ρε αδερφε... κανεις μας δεν ειναι τελειος εδω μεσα... Ολοι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.

Απλα το δικο σου το λαθος ειναι οτι ή δεν διαβαζεις τι σου γραφουν τα παιδια, ή δε θες να παραδεχτεις οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙΣ σκυλια...

Αν απο την αρχη εδειχνες λίγο πιο δεκτικος στη γνωση/μαθηση, δεν θα φταναμε ως εδω τωρα.

Αληθεια, δεν εχεις καμια περιεργια να μαθεις γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζευγαρωνεις σκυλια;

Επισης, δεν απαγορευεται επειδη το λεμε εμεις... απαγορευεται επειδη το λεει ο νομος...

Ψαξτο λιγακι!

:)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Θέλω να ζευγαρώσω ένα τσιουάουα μ ένα τούρκικο kangal...Ιδέες κανείς? Ή να ρωτήσω κτηνίατρο? Λυπάμαι gkamar, αλλά όλες οι ερωτήσεις δεν χρίζουν απάντησης. Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι κάνω σ αυτό το θέμα, ούτε εσύ καταλαβαίνω τι κάνεις εδώ, ούτε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο φόρουμ που να ασχολείται με τον ευρύτερο τομέα της επιστημονικής φαντασίας για να σου λύσει τέτοιου είδους απορίες με ικανοποιητικό τρόπο.

ΥΓ : Φτιάχνω ποπ κορν...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και κάτι που δεν έχω καταλάβει..... (θα μου πεις τι περίμενα και εγώ να καταλάβω)

Αυτό το ρημαδό jack russell αρσενικό είναι θηλυκό είναι του γείτονα είναι????

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Οχι ρε αδερφε... κανεις μας δεν ειναι τελειος εδω μεσα... Ολοι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.

Απλα το δικο σου το λαθος ειναι οτι ή δεν διαβαζεις τι σου γραφουν τα παιδια, ή δε θες να παραδεχτεις οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙΣ σκυλια...

Αν απο την αρχη εδειχνες λίγο πιο δεκτικος στη γνωση/μαθηση, δεν θα φταναμε ως εδω τωρα.

Αληθεια, δεν εχεις καμια περιεργια να μαθεις γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζευγαρωνεις σκυλια;

Επισης, δεν απαγορευεται επειδη το λεμε εμεις... απαγορευεται επειδη το λεει ο νομος...

Ψαξτο λιγακι!

:)
Κοιτα αυτο δεν ηξερα θα το ψαξω αλλα εαν εχεις 2 σκυλια μπωρεις να το ελεξεις και πως:?: Το θεμα ειναι αλλο η γνωση και αλλο η αρνιτικοτιτα και δεν προσεβαλα κανενα :!: Εδω με πρασβαλανε οχι εσει βαιβεα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αωθρωποι σαν εσενα με κανουν να μετανιωνο που μπαινω σε forum ευτηχως δεν μιλανε ολοι ετσει, μπωρεις να μου πεις τι σε πειραξε τοσο η μηπως πειστευει οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα να εκφραζονται? Για ανοιξε το οχετο σου και θα δεις. Α γα.. δεν συνεχιζο για να μην με διαγραψουν
Μου έκανες την μούρη κρέας τώρα..Συγχαρητήρια!

Σου έχουμε παραθέσει τόσα λινκ, σου έχουμε εξηγήσει τόσα πράγματα και εσύ στην κοσμάρα σου...
Και δεν εκφράζεσαι ακριβώς αλλά επιβάλεις ότι κοτσάνες έχεις μέσα στο κεφάλι σου...Μας βγάζεις όλους λάθος και εσύ είσαι ο σωστός..
Κανείς δεν τα ξέρει όλα, πράγμα λογικότατο, αλλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σωστά και να πράττουμε αναλόγως.

Έχουμε φτάσει τις 6 σελίδες όπου έχουν βγει τόσοι άνθρωποι και έχουν σπαταλήσει τόσο χρόνο απ' τη ζωή τους για να σε ενημερώσουν και εσύ το χαβά σου...

Ε δεν θα κάτσω λοιπόν να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, είμαι σίγουρη πως αργά ή γρήγορα θα σε στείλουν για μπανάκι.
Μέχρι τότε κοίταξε να ανοίξεις κανένα λεξικό μπας και μάθεις λίγη ορθογραφία και άσε τα "Α γα.." και τα "Α βου" για εκεί που σε παίρνουν.

Status
Κλειδωμένο θέμα