Τι κάνεις Γιάννη???Κουκιά σπέρνω!Πρωτα απο ολα πρεπει να ρωτας καποιον για τα παντα αυτο, ειχα δει καποια πραγματα και το ρωτησα. Εαν δεν ρωτησεις και δεν ψαξεις δεν θα μαθεις και επειλεγεις το καλυτερο για το σκυλι σου, αυτο πειστευο οτι ειναι το σωστο.
Όχι.... είμαι κι εγώ εδώ!μονο εγώ νοιώθω χαμένη στην μετάφραση? :gafas2:
Αωθρωποι σαν εσενα με κανουν να μετανιωνο που μπαινω σε forum ευτηχως δεν μιλανε ολοι ετσει, μπωρεις να μου πεις τι σε πειραξε τοσο η μηπως πειστευει οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα να εκφραζονται? Για ανοιξε το οχετο σου και θα δεις. Α γα.. δεν συνεχιζο για να μην με διαγραψουνMy eyes.....
](*,) ](*,) :eye:ir: :maria:
aja1:
Άνθρωπε μου δεν ξέρεις τι σου γίνεται..Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν θες να ενημερωθείς κιόλας.
Μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω αναλόγως...αλλά είσαι τυχερός που δεν μου το επιτρέπει αρχικά η διαγωγή μου και κυρίως οι κανόνες του φόρουμ!!
Διαφορετικά..άμα άνοιγα τον οχετό.. θα έτρεχες και δεν θα έφτανες...
Οχι ρε αδερφε... κανεις μας δεν ειναι τελειος εδω μεσα... Ολοι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.Ρε παιδια ελεος πρεπει να ειναι ολοι τελειοι.
Κοιτα αυτο δεν ηξερα θα το ψαξω αλλα εαν εχεις 2 σκυλια μπωρεις να το ελεξεις και πως:?: Το θεμα ειναι αλλο η γνωση και αλλο η αρνιτικοτιτα και δεν προσεβαλα κανενα :!: Εδω με πρασβαλανε οχι εσει βαιβεαΟχι ρε αδερφε... κανεις μας δεν ειναι τελειος εδω μεσα... Ολοι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.
Απλα το δικο σου το λαθος ειναι οτι ή δεν διαβαζεις τι σου γραφουν τα παιδια, ή δε θες να παραδεχτεις οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙΣ σκυλια...
Αν απο την αρχη εδειχνες λίγο πιο δεκτικος στη γνωση/μαθηση, δεν θα φταναμε ως εδω τωρα.
Αληθεια, δεν εχεις καμια περιεργια να μαθεις γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζευγαρωνεις σκυλια;
Επισης, δεν απαγορευεται επειδη το λεμε εμεις... απαγορευεται επειδη το λεει ο νομος...
Ψαξτο λιγακι!
![]()
Μου έκανες την μούρη κρέας τώρα..Συγχαρητήρια!Αωθρωποι σαν εσενα με κανουν να μετανιωνο που μπαινω σε forum ευτηχως δεν μιλανε ολοι ετσει, μπωρεις να μου πεις τι σε πειραξε τοσο η μηπως πειστευει οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα να εκφραζονται? Για ανοιξε το οχετο σου και θα δεις. Α γα.. δεν συνεχιζο για να μην με διαγραψουν