Οι θετικές επιδράσεις του μηλόξιδου στους σκύλους

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Είσαι σίγουρη για αυτό; Γιατί το μηλόξυδο δεν παύει να είναι ξύδι και στις πληγές δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορεί να απολυμαίνει αλλά υπάρχουν σκευάσματα που απολυμαίνουν όπως το betadine και δεν προκαλούν ερεθισμό.
Βασικά το εξέφρασα λανθασμένα. Έπρεπε να πω ότι δεν είναι κακό για τις πληγές. Είπε ότι δεν ξέρει αν υπάρχει πληγή στο σώμα του. Αν βάλει ξίδι και έχει πληγή, δε θα κάνει κανένα τρομερό κακό εκτός ίσως από κάποιο ερεθισμό όπως είπες που πολύ πιθανόν να το καταλάβει κατευθείαν από την αντίδραση του σκύλου και να το ξεπλύνει επιτόπου.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
το ψαχνω συνεχεια κ για πληγες κ για τσιμπουρια οποτε φανταζομαι πως αμα εχει πληγη καπου θα το εβλεπα αλλα μπορει να εχει γδαρσιματα ετσι οπως ξυνετε συνεχως.ο κτηνιατρος μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα κ οτι δεν εχει ουτε ψυλλους ουτε τσιμπουρια.Μπορω να καταλαβω οταν ξυνετε χωρις λογο αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εχει κ τιποτα γιατι εκει που τρωει ή παιζει σταματαει κ το κανει επιμονα.θα δοκιμασω το μηλοξιδο αλλα πολυ λιγο αρχικα κ αραιωμενο με νερο.ευχαριστω παντως θα σας ενημερωσω για νεοτερα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να σου πω την αμαρτία μου, επειδή παλιότερα δεν είχα ιδέα για το τι χρειάζεται ένα σκυλί το έχω κάνει κι εγώ αυτό. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα βέβαια.

Αν με ρωτάς τώρα κι εμένα μου κλωτσάει αυτή η πρόταση πλέον, αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει για συμπτώματα ανθρώπινου σαμπουάν σε σκύλους, οπότε δε μπορώ να είμαι αντικειμενική ή να πω κάτι με σιγουριά.