εξέδρα εκτόξευσης πυραύλων Καπούστιν Γιαρ (μια τοποθεσία μεταξύ Βόλγκογκραντ και Αστρακάν που σήμερα είναι γνωστή ως Ζνάμενσκ)Πολυ ολοκληρωμενο αρθρο...
Φοβερα σκυλοονοματα παντως οι Ρωσοι!!
Εισαι πεζος φιλε μου @d-friend.
Δεν ειναι το Μουσκα ωραιο σκυλοονομα? Με το Τσερνουσκα (που σημαινει και Μαυρουλα) δε ξετρελαθηκα. Ανετα θα μπορουσε να ειναι το ονομα του επομενου μου σκυλου!
Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου ας πούμε;;;Τώρα αν σε κάποια άλλη γλώσσα ή διάλεκτο.. λέμε τώρα.. υπήρχε ένα δισύλλαβο από Μου, που να σήμαινε μαυρούλα,
δε θα ήταν το ιδανικό..;
![]()
Να μωρέ.. εντελώς τυχαία τώρα μου έρχεται το "Μούζη"Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου ας πούμε;;;![]()
Παιδί μου, αδέσποτα, μπασταρδάκια, και θηλυκά.. Ο ρατσισμός εις τον κύβον..Πάντως κι εγώ όταν διάβασα ότι ήταν αδέσποτα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τα διάλεξαν γιατί ήξεραν ότι δεν θα ενδιαφερόταν κανείς αν πάθαιναν κάτι.
Πες μου, ότι ζούσες και με τον εφιάλτη, πως ένα πρωί ο πατέρας σου θα σε στείλει στο διάστημα..πφφφφφφ...
οταν ημουν μικρη και μπαμπας μου ειχε πει μερικες απο τις ιστοριες αυτες..
πληγωθηκα τοσο πολυ.
δεν μπορουσα να καταλαβω πως καποιος εστειλε το "παιδι" του στο διαστημα γνωριζοντας πως θα δεν θα γυρισει ποτε?
ειχα ονομασει ολα μου τα κουκλακια τα ονοματα απο αυτα τα σκυλακια, και τα ειχα φερει παλι στη ζωη..
παιδικα τραυματα![]()