Ολική αρθροπλαστική!!!!

immunity

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2013
111
0
Θεσσαλονικη
Το αλευρι παντως από Βουλγαρια που ειναι 30-40% πιο φθηνό απο το ελληνικό, δεν φτιαχνει ψωμι :/ πρεπει να βαλεις 100 προσθετα. Το ελληνικο αλευρι φτιαχνεις ψωμι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
συγνωμη αλλα η βουλγαρια δεν υστερει σε μοσχευματα απλα ειμαστε λιγο λοποδυτες εδω στο ελλαδα....το λεω γιατι 6 μηνες ασχοληθηκα αδικα μεν αλλα ασχοληθηκα πολυ με τις κλινικες στην βουλγαρια.

φυσικα και η αλβετια η η γερμανια δεν ειναι πισω στα μοσχευματα ... αλλα στην βουλγαρια που υπαρχει πεινα δεν υπαρχει αισχροκερδια στον βαθμο τον δικο μας + τα λειτουργικα τους εξοδα οτι ειναι στο πηγαδι κατω σε σχεση με τις ευρωπαικες χωρες.

δεν νομιζω οτι υστερουν σε κατι ιατρικα η στην ποιοτητα της δουλειας τους

Αυτή την βεβαιότητα τη.ν έχεις γιατί το έψαξες σχετικά με τα μοσχεύματα ή απλά δο υποθέτεις;

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
βασικα ειχα ενα γνωστο που ειχε ενα ροτι με οτι υπαρχει απο δυσπλασια και οστεορθριτιδα απο κουταβι μπρος πισω πανω κατω και πλαγια....και αναγκαστικαμε να το ψαξουμε...τελικα ο θεος του χρηματος προσταξε βελονα.

τωρα εχω 2-3 ανθρωπους που εχουν φυγει απο ελλαδα να κανουν επεμβαση βουλγαρια για τον αυτονοητο λογο...μιλαμε για ανθρωπινες επεμβασεις οχι για σκυλο.

σε σκυλια δνε εχω δει προσωπικα δουλεια τους αλλα απο ωιντεο που μας ειχανε δειξει τοτε ειχαμε δει φανταστικα αποτελεσματα.

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Νεότερα από το μέτωπο.....

Η ολική αρθροπλαστική παρουσιάζεται ως μόνόδρομος (ευτυχώς έχουμε 1 1/2 - 2 μήνες να προετοιμαστούμε).

Το ρίσκο δεν φαίνεται να είναι μεγάλο σε σχέση με το όφελος αν όλα πάνε καλά κι εμείς απ' τη μεριά μας έχουμε δουλειά ωστε να αυξήσουμε την οστική μάζα του ποδιού το οποίο έχει αρχίσει να ατροφεί λόγω αχρηστίας αλλά παράλληλα να μην ενισχυθεί πολύ ο μυς -ατροφικός και αυτός - γιατί υπάρχει κίνδυνος κατάγματος του οστού κατά την επέμβαση λόγω της αντίστασης του.

Το θέμα είναι ότι ξεκινάμε με το ένα πόδι και πιθανόν αργότερα να χρειαστεί και το άλλο.....:(

Σε ότι αφορά τη Βουλγαρία δεν έχω κάνει ενδελεχή έρευνα αλλά θα μείνω στην πληροφορία που έχω .Δεν μπορώ να κρίνω ,άποψη άλλου μετέφερα και τίποτα άλλο.Το χρήμα δεν υπάρχει, θα ανοιχτουν κουμπαράδες, θα μείνει απλήρωτη η εφορία και ότι άλλο χρειαστεί και ελπίζουμε ότι η απόφασή μας αυτή θα μας δικαιώσει ως σκυλογονείς!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Ολα καλά θα πάνε :)

...εμείς απ' τη μεριά μας έχουμε δουλειά ωστε να αυξήσουμε την οστική μάζα του ποδιού το οποίο έχει αρχίσει να ατροφεί λόγω αχρηστίας αλλά παράλληλα να μην ενισχυθεί πολύ ο μυς -ατροφικός και αυτός - γιατί υπάρχει κίνδυνος κατάγματος του οστού κατά την επέμβαση λόγω της αντίστασης του.
Αυτό, πως θα το πετύχετε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Εντάξει. Αν μένεις Χαλάνδρι, έχεις τουλάχιστον δύο χώρους, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για υδροθεραπεία. Είσαι πάρα πολύ τυχερή.

Πότε θα την κάνετε την επέμβαση; Με Βλαχόπουλο ε; Από crate ξέρει το τυπάκι; Θα σας χρειαστεί για την αποθεραπεία, που είναι εξίσου σημαντική με την επέμβαση.

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Η επέμβαση θα γίνει με το Βλαχόπουλο γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.Δυστυχώς ο μικρός δεν ξέρει από crate γιατί ο σκυλοπατέρας δεν ήθελε να καταπιεστεί το τέρας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Να αρχίσετε να του το μαθαίνετε ο π ω σ δ ή π ο τ ε.
Είναι κι αυτό, μονόδρομος.

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Να αρχίσετε να του το μαθαίνετε ο π ω σ δ ή π ο τ ε.
Είναι κι αυτό, μονόδρομος.

Οταν χρειάζεται περιορίζεται σε ένα δωμάτιο.Ο γιατρός δεν το ζήτησε το κλουβί αν και όταν ήταν μικρός εγώ ήμουν φανατική.

Εγω απ' τη μεριά μου θα φροντίσω να μη μένει μόνος για να τον ελέγχω.
Δεν θέλω να τον ζορίσω εγώ τώρα , αρκεί να σου πω πως όταν βλέπει πράσινη μπλούζα κατουριέται ο ταλαίπωρος.Εχει γυρίσει τα "μισά" ιατρεία της Αττικής μέχρι να καταλήξουμε.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Με το καλό το χειρουργείο και καλή ανάρρωση, μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
εύχομαι τα καλύτερα για τον σκυλάκο και για εσάς....:)

εαν έχεις και βέβαια εαν θέλεις.....θα μπορούσες να ανεβάσεις την ακτινογραφία του μικρου;
έτσι για ''εγκυκλοπαιδικούς'' λόγους...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σας ειπε ποσες επεμβασεις σαν αυτη εχουν γινεο στην ελλαδα? Ποση ωρα διαρκει το χειρουργειο? Και ποση ειναι η περιοδος αποκαταστασης?

Ολα να πανε καλα ευχομαι!

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Σας ειπε ποσες επεμβασεις σαν αυτη εχουν γινεο στην ελλαδα? Ποση ωρα διαρκει το χειρουργειο? Και ποση ειναι η περιοδος αποκαταστασης?

Ολα να πανε καλα ευχομαι!
Το πόσες επεμβάσεις δεν το ρώτησα αν και η επισκεψη κρατησε 2 ολόκληρες ώρες.Το χειρουργείο είναι μεγάλο και κυρίως για τεχνικούς λόγους.

Η αποκατάσταση είναι τρίμηνη και οι δύο πρώτοι μήνες θέλουν τεράστια προσοχή για να μη γίνει εξάρθρωση του μοσχεύματος.

Την ακτινογραφία πως ανεβάζω?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Η αποκατάσταση είναι τρίμηνη και οι δύο πρώτοι μήνες θέλουν τεράστια προσοχή για να μη γίνει εξάρθρωση του μοσχεύματος.
Ρώτα από τώρα τον γιατρό, πως θα το πετύχεις αυτό. Και αν το απλό δέσιμο, θα είναι ικανό, να προσφέρει "τεράστια προσοχή". Σου χτυπάω συνέχεια το κομπανάκι του crate, γιατί θα είναι οι κρισιμότεροι 3 μήνες, της ζωής του σκύλου σου.

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ρώτα από τώρα τον γιατρό, πως θα το πετύχεις αυτό. Και αν το απλό δέσιμο, θα είναι ικανό, να προσφέρει "τεράστια προσοχή". Σου χτυπάω συνέχεια το κομπανάκι του crate, γιατί θα είναι οι κρισιμότεροι 3 μήνες, της ζωής του σκύλου σου.
Με ρώτησε αν ξέρει το κλουβί και όταν πήρε την απάντηση μου είπε ότι ούτως ή άλλως αν δεν έχουμε καποια επιπλοκη στην επέμβαση θα τον πάρω σπίτι για να μη στρεσάρεται και ότι αν μπει τότε στο κλουβί πιθανόν να το εξαρθρώσει μόνος του.Κατσικιές δεν κάνει,σχετικά ήρεμος είναι....

Παρόλα αυτά επειδή κι εγώ το θεωρώ μία πολύ καλή λύση θα το προσπαθήσω.Ευχαριστώ!