Ολόκληρη αγέλη!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ εντυποσιαστικα απο αυτο εδω το βιντεακι!!
Οταν καποι δεν μπορουν να συνκγρατισουν και να κανουν καλα εναν σκυλο- αυτος εδω σκιζει!!
[video=youtube;qFP28ANXLLA]http://www.youtube.com/watch?v=qFP28ANXLLA&feature=player_embedded[/video]

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
@@FrenchieFan

άποιοι θα που ότι δεν κάνει κάτι σπουδαίο !!!!
μια και για πολύ κόσμο το σπουδαίο είναι μονο το μανίκι!!!!!!
Ο Musher Heini Winter δεν είναι γνωστός είναι παρα πολύ γνωστός!!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
wow.... τέλειο... αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να πετύχει κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε σκυλιά, ή αν η συγκεκριμένη φυλή έχει "προδιάθεση" να λειτουργεί έτσι ομαδικά.....

Σε κάθε περίπτωση εξαιρετικά εντυπωσιακό και αισιόδοξο βίντεο. :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εντυπωσιακό το βίντεο. Εμένα μου άρεσε που στο δρόμο σηκώνοντας το χέρι τα σκυλιά πάνε δεξιά ή αριστερά.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
εγω δηλαδη ειμαι ο μονος που δεν του αρεσε να βλεπει να περιφερονται μεσα στην πολη τοσοι σκυλοι χωρις κανενας να φοραει λουρι???
ωραιο βιντεο,φαινεται να εχει τον ελεγχο τους αλλα ...η λαλακια μια φορα (τουλαχιστον) θα γινει και τοτε...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ στην αρχή του βίντεο σκέφτηκα ό,τι ο samsok από πάνω (αν κ εκτός από 2 δρόμους που πέρασε απέναντι, δεν περπάτησαν καθόλου εντός πόλης...), δηλ.: καλέ πού πάνε όλα αυτά;;)
Αλλά καθώς περνούσε η ώρα οι αμφιβολίες μου έπαψαν να υφίστανται.
Εξάλλου, οι Γερμανοί είναι πολύυυ αυστηροί σε ό,τι αφορά στους νόμους, οπότε δε θα συγχωρούσαν τυχόν παραστράτημα ακόμη κ ενός εκ των σκύλων του κου "Χειμώνα" Winter...;)
Ο ταυτόγχρονος έγεγχος 15 σκύλων στο μυαλό μου δεν υπήρχε... ως τώρα... :)
Πραγματικά είναι αξιέπαινο το τι έχει καταφέρει :)

(Η Γερμανία μου'χει λέιψει πολύ γμτ: πρασινάδα, άπλετοι χώροι, ποτάμια... :))

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ.... αναρωτιέμαι αν εκπαιδεύει εναν έναν σκύλο χωριστά ή αν οι καινούριοι απλά "αντιγράφουν" τους παλιούς στη συμπεριφορά τους.....