Ορίστε χειριστής!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
(Σε συνεχεια του προσφατου θεματος μου για δευτερο χειριστη της Ηρας)

Στην σημερινη μας βολτα στο δασος σκεφτηκα να δω αν μπορει να χειριστεί η οκτάχρονη κορη μου την Ηρα σε μια ηρεμη βολτα.
Η Ζωη δεν είναι ουτε υστερική σαν εμενα αλλά ουτε και ζουζούνα.

Φυσικα προηγηθηκε τρεξιμο χωρις λουρι και το περιβαλλον ηταν ήρεμο χωρις ερεθισματα, αν εξαιρεσουμε τις μυρωδιες.

Το αποτελεσμα ηταν θεαματικο. Ενώ ημουν σιγουρος ότι θα την παει καροτσακι, η Ηρα δεν τραβηξε σχεδον καθολου. Κανανε βολτα για αρκετη ωρα μες στη χαρά.

Πιθανον να βοηθησε βεβαια λιγο και η διακριτικη παρουσια της αστυνομιας απο πισω...

Βεβαια, το να βγαινει η Ηρα από το διαμερισμα μετα από κλεισούρα μερικων ωρων και να συναντησει και γατα στην εισοδο, δεν είναι αστεια υποθεση.

Να η μικρη μου handler σε μερικα συνεχομενα καρέ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ορίστε!
Σε βλέπω σε λίγο καιρό να μην σε αφήνει να πας την Ηρα πουθενά!
Όλο η κόρη θα την πηγαίνει βόλτα!:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.800
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ωραια! :)
Θυμαμαι πως ειχες προβλημα με το τραβηγμα της Ηρας, τελικα, μονος σου την εκπαιδευσες; Αν ναι, ενα μεγαλο μπραβο (και πες μου και το μυστικο) :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπράβο, όντως, να σου ζήσουν και οι δυο τους! :)

Δε μου λες, η κόρη σου δεν ήταν που κακομάθαινε αγρίως τη Ζήνα?!:p:p:D:D:D Πώς και χειρίζεται την Ήρα τόσο καλά?:eek::eek:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Εγω βλεπω εναν υπεροχο και σωστο σκυλο και μια κορη ικανη!

Εσυ γιατι φαγωθηκες με τους χειρισμους και αγχωνεσαι?Δεν μπορω να καταλαβω...:D:D:D:p:p:p

Σε πειραζω φυσικα...νομιζω οτι η Ηρα καταλαβαινει πολλα και ξερει να κρινει επισης πολλα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καταλαβαίνουν... το μουρλό το δικό μου δεν καταλαβαινει τίποτα την πήγα στον ανιψιό μου 9 μηνών και ενώ με όλους ήταν παρανοική στις χαρές με το ΄μωρό ήταν κυρία... πως το πρόσεχε... να σου ζήσουν τα κοριτσια σου!!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ευχαριστω παιδια :):)

Το μυστικο, όπως ηδη καταλαβατε, δεν είναι στον χειρισμο αλλά στην προστασία. Και συμβαινει παντα το ιδιο σεναριο, που δεν μπορουσα να μην το προσεξω.

Όταν ειμαστε στην εξοχή και εχω την Ζωη δίπλα μου, η Ηρα τρεχει από δω κι από κει και μυριζει παντου.
Αν όμως η Ζωη απομακρυνθεί από κοντα μου, η Ηρα τρεχει αμεσως δίπλα της και τριγυρναει κοντα της χωρις να απομακρυνεται. Κι αν απομακρυνθει λιγο, εχει συνεχεια το νου της στη Ζωη.

Αν ακουσει θορυβο τσιτωνεται. Αν δει ανθρωπους να πλησιαζουν, τους κοιταζει συνεχεια για να δει τις προθεσεις τους. Βλεπει ότι είναι απλά περαστικοι και τους αγνοει. Τις μερες που ειμαι μονος εγω με την Ηρα, τους περαστικους τους αγνοει τελειως από τα πρώτα δευτερολεπτα.

Αν παω παλι κοντα στην κορη μου, η Ηρα αποδεσμεύεται και τριγυρναει παλι οπου νομιζει. Και συνεχεια κοιταζει να δει πού ειμαστε και οι δυο.

Αν τρεχουν μπροστα με την Ζωη κι εγω μεινω πισω στο μονοπατι, γυρναει στην στροφη για να δει πού ειμαι, αλλά ταυτοχρονα από το σημειο που καθεται βλεπει και την Ζωη. Μολις με δει να ερχομαι, ξανατρεχει στην Ζωη.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μπραβο... φαντασου τωρα να κανεις και ένα γρηγορο κυκλο στη Ζωή βασικης υπακοης με την Ηρα,....
σου ειπα να εχεις περισσοτερο εμπιστοσύνη σε σενα, την ήρα και την δουλια που κανατε...

συγχαρητηρια

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
μπράβο σας όπως είπαν και οι υπόλοιποι είναι όλα πολύ ωραία :)

και το σκυλί σου φαίνεται πως έχει απίστευτη αντίληψη :cool:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο και στους ΤΡΕΙΣ σας.

Υπέροχες φωτό!
Η Ήρα είναι απίστευτα έξυπνη (όχι μόνο θεογκόμενα).

Καλή συνέχεια και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Harryf3 μπραβο για την κουκλα σου...ειναι πανεμορφη...τι ρατσα ειναι? μου θυμιζει τον ημιαιμο βελγικο της κοπελας μου...ο οποιος προσεχει ολη την οικογενεια σαν τα ματια του...αντε να μεγαλωσει η λαμπραντορινα μου να παιρνω και εγω τα βουνα...βλεπω ασχολουμασστε και οι δυο με τον αερομοντελισμο...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Τα μαύρα βελγικά (γκρένενταλ)έχουν μακρύ τρίχωμα.

Η Ήρα είναι καθαρή γερμανίδα, όσο επιτρέπεται τέτοιος χαρακτηρισμός απουσία pedigree :)