Ορεινός Βέρνης

kle

Member
16 Μαϊου 2008
6
0
Καλησπέρα σε όλους! :)
Θα ήθελα την βοήθεια σας και μερικές πληροφορίες για τον ορεινό σκύλο bernese. Αν κάποιος εχει :wink: :D :D κάποιες από τις εμπειρίες του! Είμαι διαθέσιμος σε οτιδήποτε πληροφορίες για το belgian shepert malinois! :D

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Θα παρακαλέσω οι επόμενες δημοσιεύσεις να είναι γραμμένες στα Ελληνικά.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είναι ορεινός ποιμενικός , μεγάλος και επιβλητικός σκύλος, στην Ελλάδα δεν εκτρέφεται προς το παρόν τουλάχιστον ... πληροφορίες πολλές, κοίτα εδώ

http://www.berner.org/

και εδώ είναι το πρότυπο της φυλής

http://www.fci.be/uploaded_files/045A2002_en.doc

kle

Member
16 Μαϊου 2008
6
0
ευχαριστω! για το ενδιαφερον! :D εχω διαβασει αρκετα για την ρατσα και εχω κατασταλαξει σαν δευτερο σκυλο ο πρτωτοσ ειναι ενα βελγικο μαλινουα! θα ηθελα αν εχει καποιοσ προσωπικη εμπειρια με την ρατσα! και αν γνωριζει καποιοσ μεχρι που πρεπει να ταξειδεψω για να βρω εκτροφεα γιατι σιγουρα δεν προκειτε να παρω απο πετ σοπ! :D

ευχαριστω ντενισ :)

kle

Member
16 Μαϊου 2008
6
0
Σερβια ενδιαφερον ! ειναι και σχετικα κοντα! γνωριζεισ μηπωσ τροπουσ εποικοινωνιασ! και αν υπαρχουν καραντινεσ και διαδικασιεσ κτηνιατρικεσ για την εισαγωγη! η που μπορω να τα μαθω αυτα! :) ευχαριστω οπωσ εχω πει αν θελετε οτιδηποτε για εκτροφη αποριεσ εκτροφια στην ελλαδα για βελγικο μαλινουα εχω φιλο με πολλη καλο εκτροφιο! και πόλλεσ προσωπικεσ εμπιριεσ ! μαλιστα πριν ενα μηνα ταξειδεψαμε στην σλοβενια στο παγκοσμιο π΄ρωταθλημα με τα ελληνικα χρωματα οπου εκπροσοποντασ την ελλαδα πηραμε την 3 4 και 5 θεση!

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Ειναι παραπολυ δημοφηλης ρατσα στην Σουηδια...
Μηπως να κοιταξεις και εκει.
Πηγαινοντας σε μια απλη εκθεση περσι ειχε κοντα στα 100 συμμετοχες..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
εχω φιλο με πολλη καλο εκτροφιο! και πόλλεσ προσωπικεσ εμπιριεσ ! μαλιστα πριν ενα μηνα ταξειδεψαμε στην σλοβενια στο παγκοσμιο π΄ρωταθλημα με τα ελληνικα χρωματα οπου εκπροσοποντασ την ελλαδα πηραμε την 3 4 και 5 θεση!
Και δεν ξέρει πού να βρεί Βέρνης ?? :D :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
denis said:
εχω φιλο με πολλη καλο εκτροφιο! και πόλλεσ προσωπικεσ εμπιριεσ ! μαλιστα πριν ενα μηνα ταξειδεψαμε στην σλοβενια στο παγκοσμιο π΄ρωταθλημα με τα ελληνικα χρωματα οπου εκπροσοποντασ την ελλαδα πηραμε την 3 4 και 5 θεση!
Και δεν ξέρει πού να βρεί Βέρνης ?? :D :D
Δεν θα ειναι καθολου ευκολα νομιζω, να βρεις καλο βερνης!!
Στην γερμανια, πριν απο μερκικα χρονια αυτος ο σκυλος ηταν παρα πολυ δημοφιλες- και ετσι ασχοληθηκαν και τα διαφορα λαμογια με την αναπαραγωγη (επιτιδες δεν λεεω εκτροφη!!!) του, δημιουργοντας ετσι πολλα προβληματα στην φυλη- οχι μονο με δυσπλασιες, αλλα και στον χαρακτηρα- ζευγαρονοντας ανεξελεγτα οτι μοιαζει με βερνης!!

kle

Member
16 Μαϊου 2008
6
0
το οτι καποιοσ ειναι εκτροφεασ μιασ ρατσασ δεν σημενη οτι γνωριζει και ολουσ τουσ εκτροφεισ για ολεσ τισ ρατσεσ! μιλαμε για αθλητη - εκτροφεα που ασχολειτε αποκλειστικα και μονο με αυτη την ρατσα ! οχι εισαγωγεα γενικου περιεχομενου! :) :wink: !το οτι ειναι δυσκολο να βρεθει σωστο εκτροφειο και συγκεγκριμενα σωστη γραμμη συμφωνο! γιαυτο και ζητησα τισ :D εμπειριεσ καποιου πανω στη ρατσα και τισ αποψεισ σασ στο θεμα σωστου εκτροφειου !ευχαριστω!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.796
4.102
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Υπάρχουνε στην Ελλάδα αυτά τα σκυλιά; :confused:

Εγώ τα λατρεύω και αν ποτέ κατέβω να ζήσω στην Ελλάδα σας το υπόσχομαι πως θα ανοίξω εκτροφίο! Κρίμα που δεν ασχολείται κανείς και μπορείς να αγωράσεις Βέρνης μόνο από PetShop... :(