Ορμές....Πολλές ορμές λέμε...


dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
49
Ερμιόνη Αργολίδας


Καλημέρα από Ερμιόνη σε όλα τα παιδιά.
Με την πολύτιμη βοήθεια του φόρουμ έμαθα διάφορες λεπτομέρειες για τα σκυλάκια και έτσι απέκτησα κι εγώ τον Χάρη πριν 3 μήνες.
Ευτυχώς το έψαξα λίγο κ με φύλαξε ο Θεός από μια ατυχή επιλογή που θα μου κόστιζε (παρά λίγο να πάρω μια αρκουδίτσα- ένα αγρίμι για το βουνό που όταν θα μεγάλωνε λίγο δεν θα ήξερα τί να την κάνω). Με αυτά κ με εκείνα, βρήκα μέσω της φιλοζωικής του Πορτο Χελίου ένα κουτάβι, το οποίο ήταν αυτό ακριβώς που μου ταίριαζε (ε υ τ υ χ ώ ς!!!!!!!)
Ήσυχο σκυλί, υπάκουο, προσαρμοστικό, που γίνεται μεγάλο σε όγκο και παραμένει στο μυαλό λίγο χαζοκούταβο...
Θέλω να πω, για αυτούς που ψάχνουν για σκύλο, είναι βασικό να κάνεις την σωστή επιλογή.
Αν εξαιρέσεις τον πρώτο καιρό της προσαρμογής, κατά τον οποίο δεν έμεινε φούστα και παπούτσι ούτε για δείγμα, περνάμε πολύ καλά, μου κάνει παρέα, του κάνω κι εγώ, τον φροντίζω, βγαίνουμε βόλτες, γενικώς τα βρήκαμε..
Αντιμετωπίσαμε μικροπροβλήματα υγείας, για τα οποία όμως δεν ενόχλησα το φόρουμ γιατί οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα στο φόρουμ και απλά διαβάζω και μαθαίνω από προηγούμενους παθόντες.
Η μόνη απορία που μου έχει μείνει είναι αυτή σε σχέση με τις ορμόνες τους: είναι 5 μηνών και ανεβαίνει στο πόδι μου συνέχεια. Θέλει να ζευγαρώσει ή απλώς παίζει;;;
Και σε ποια ηλικία κάνει ο γιατρός αυτήν την επέμβαση για να μην τρελαίνονται από τη μυρωδιά των θηλυκών;;;;
Εύχομαι ο καθένας μας να βρει το σκύλο που του ταιριάζει..
Φιλιά, Δώρα
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σίγουρα η παρουσία μιας θηλυκιάς σε οίστρο μπορεί να ξεσηκώσει ένα αρσενικό. Το θέμα είναι ότι ο δικός σου είναι 5μηνών. Θα έλεγα πως αυτό που κάνει δεν είναι τόσο για ζευγάρωμα αλλά σου ασκεί δύναμη, σε "κουμαντάρει". Κόψε το μαχαίρι για να μη δυσκολεύεσαι μελλοντικά. Όσο για την στείρωση 6-7μηνών νομίζω μπορείς να στειρώσεις αρσενικό.
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Γειά σου Δώρα!
Έχεις μια σταθερή και συνειδητοποιημένη διαδρομή μέχρι τώρα,κάτι που είναι ευχάριστο να το βλέπεις.
Το καβαλίκεμα που αναφέρεις,σύμφωνα με πάρα πολλούς είναι ένα παιχνίδι κυριαρχικότητας.Φροντίζεις να το αποτρέπεις με τον ίδιο τρόπο που κάνεις,όταν πχ κάνει κάτι που δεν σ'αρέσει.
Για την στείρωση στα αρσενικά δεν γνωρίζω να σε ενημερώσω το ακριβές ηλικιακό όριο,καθότι η δικιά μου είναι θηλυκό.Πολλά σκυλάκια συνεχίζουν κ το κάνουν κ μετά τη στείρωση φυσικά εάν έχουν συνηθίσει σε αυτό.Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς σε ένα στειρωμένο σκύλο!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.819
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf